Το καφενείο των φιλόζωων

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.224
Δε λογίζεται ως γάτα.
Μπορεί να φταίει που μεγάλωσε παρέα με σκλιά. Εδώ και 2 χρόνια εχει το δικό της χώρο, έχει αράξει στη αποθήκη και απαιτεί και το φαγητό στο χώρο της. Ενώ ταΐζω τα υπόλοιπα ζώα, αυτή δεν έρχεται, κάθετε από μακριά και με κοιτάει. Δεν το έχω ξανά συναντήσει αυτό σε γάτα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.460
Η δική μου η γάτα τις τελευταίες μέρες όποτε έρχεται και της βάζω φαγητό να φάει, μαζί με το μικρό της, αφού φάει, κάθεται και μου γυρνάει την πλάτη και κοιτάει τον τοίχο.
Κάθεται εκεί ακίνητη πολλή ώρα.
Τι στον κόρακα! Θέλει να πει κάτι;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.224
Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να μη απολαμβάνει το φαΐ που της βάζεις, ίσως το τρώει από ανάγκη και σε κρατάει μούτρα

Reaction score
140
Η δική μου η γάτα τις τελευταίες μέρες όποτε έρχεται και της βάζω φαγητό να φάει, μαζί με το μικρό της, αφού φάει, κάθεται και μου γυρνάει την πλάτη και κοιτάει τον τοίχο.
Όταν η γάτα μας γυρνάει την πλάτη είναι ένα δείγμα εμπιστοσύνης κ ασφαλείας προς το πρόσωπο μας, όταν συνδυάζεται με επίμονο και για ώρα κοίταγμα του τοίχου σε κάποιες περιπτώσεις είναι δείγμα εγκεφαλικού

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.460
Εγκεφαλικό;
Ωχ, τι κάνουμε τώρα;
Κτηνιατρείο;
Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να μη απολαμβάνει το φαΐ που της βάζεις, ίσως το τρώει από ανάγκη και σε κρατάει μούτρα
Το φαγητό της το τρώει με ευχαρίστηση.
Είτε είναι κροκέτες, ή κονσέρβα, ή κρεατικά και ψαρικά αποφάγια.

Reaction score
25.448

Reaction score
707
Μάλλον κάνει επιληπτικές κρίσεις...
Παρακολουθήσε το και αν μπορείς τραβά βιντεακι να το δείξεις στον κτηνίατρο σου...
Μπορεί να χρειαστεί κάποια αγωγή....

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.590
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants