JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.234
Σου έχουν πει να την κάνεις από 'κει ή είσαι μακριά?Φυσάει διαολεμένα συνεχώς και όσο πάει και γίνεται χειρότερο το έργο.
Ναι .@JOHN MARKOU μετασχηματιιστες ειναι αυτα που σκανε συνεχεια;
Γιώργο ας ελπ'ισουμε να μην μας πάρει ο διάολος μία ώρα αρχύτερα .@JOHN MARKOU μετασχηματιιστες ειναι αυτα που σκανε συνεχεια;
Σε λίγο θα έχουμε καεί . Το πόσο λίγο είναι θέμα τύχης .Ρώτησα για να καταλάβω αν έχεις αποφύγει τον άμεσο κίνδυνο or not yet..
Δε γνωριζω που μενεις ακριβως αλλα αν εισαι πανω απο την βεροιας, ετσι και δεις να πλησιαζει, απλα φευγεις γιατι δεν εχεις απο που να φυγεις μετα αν χτυπα ξυλο γινει η στραβη.Γιώργαρε ευχαριστώ ρε συ.
Σορυ για την καθυστέρα .
Αν είναι μεγάλος κίνδυνος θα τον αφήσεις τον χώρο σου.Βρε Μήτσομ τι σημασία έχ να με πούν πάρε τον πούλο απ εκεί ?
Εγω εδώ θα μείνω .
Δεν αφήνω τον χώρο μου.
Ναι .
Είσαι τρελός;Εγω εδώ θα μείνω .
Δηλαδη ποσο νομιζετε οτι απεχετε απο τους ανθρωπους που πνιγονται και καιγονται κυνηγημένοι? Εν δυνάμει αστεγοι, κυνηγημενοι απο φλογες και πλημμύρες ειστε. Μια σπιθα υποθεση.Ποιός τους είπε να κρυφτούν? Προτιμησαν να καουν από το να φανερωθούν και να γυρίσουν πίσω στην Τουρκία.......αλλά είπαμε,φταίει ο Κούλης που τους γυρίζει πίσω.
ΚΟΥΛΗ ΦΟΝΙΑ!!!!!