Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.234
Βρε Μήτσομ τι σημασία έχ να με πούν πάρε τον πούλο απ εκεί ?
Εγω εδώ θα μείνω .
Δεν αφήνω τον χώρο μου.
@JOHN MARKOU μετασχηματιιστες ειναι αυτα που σκανε συνεχεια;
Ναι .

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.234
@JOHN MARKOU μετασχηματιιστες ειναι αυτα που σκανε συνεχεια;
Γιώργο ας ελπ'ισουμε να μην μας πάρει ο διάολος μία ώρα αρχύτερα .
Ρώτησα για να καταλάβω αν έχεις αποφύγει τον άμεσο κίνδυνο or not yet..
Σε λίγο θα έχουμε καεί . Το πόσο λίγο είναι θέμα τύχης .

Reaction score
2.542
Γιώργαρε ευχαριστώ ρε συ.
Σορυ για την καθυστέρα .
Δε γνωριζω που μενεις ακριβως αλλα αν εισαι πανω απο την βεροιας, ετσι και δεις να πλησιαζει, απλα φευγεις γιατι δεν εχεις απο που να φυγεις μετα αν χτυπα ξυλο γινει η στραβη.
Ας ελπισουμε να τελειωσει το γρηγοροτερο ολο αυτο το πραμα που εγινε φετος.

Reaction score
3.089
Βρε Μήτσομ τι σημασία έχ να με πούν πάρε τον πούλο απ εκεί ?
Εγω εδώ θα μείνω .
Δεν αφήνω τον χώρο μου.

Ναι .
Αν είναι μεγάλος κίνδυνος θα τον αφήσεις τον χώρο σου.

TGD

Reaction score
9.004

Reaction score
11.475
Τα ζήσαμε και ‘μείς πριν μια πενταετία περίπου, δυστυχώς δεν μπορείς να κανεις τπτ με τα Λαστιχα κήπου της μισής ίντσας.
Η φωτιά έφτασε στο συρματόπλεγμα της ιδιοκτησίας μας και είχε αρπάξει το 15μετρο πεύκο του γείτονα (που δεν είχε σπίτι, αλλά φύτεψε πεύκα στο κοινό όριο μας>:()
Ε είναι σαν να έχεις τον γκοντζιλα μπροστά που ξερνά φωτιά και σύ προσπαθείς με το λάστιχο να του πλύνεις τα κ@κ@λ@ …….. αν δεν έριχνε η πυροσβεστική την περίφραξη μου σε άλλο σημείο για να μπει και να τη σβήσει με δικά της μέσα , τώρα θα έγραφα πιο δυσάρεστα πράγματα.
α και η φωτιά ήταν μικρή , έκαψε δεν έκαψε 5-6 στρέμματα επειδή ένας τριμάλακας συνταξιούχος αποφάσισε να κάψει τα κλαδιά των ελιών που κλάδεψε και του ξέφυγε η φωτιά , α ήταν και άνοιξη, όχι κατακαλόκαιρο με καύσωνες και δε φυσούσε ιδιαίτερα , ίσως κάνα τριάράκι μποφόρ τίποτα δηλ. και το κακό λίγο ήθελε για να γίνει.
Τεσπα , συμπέρασμα @JOHN MARKOU φίλε μου δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα εκτός του να ρισκάρεις τη ζωή σου. Διώξε εγκαίρως οικογένεια και σκυλιά και απλά έχεις γκαραζοπορτα ανοιχτή για την πυροσβεστική , κλείσε όλα τα κουφώματα και φεύγεις στο παρά 10 , όχι πιο μετά , δεν έχει νόημα καπετάνιε :(
Εύχομαι το καλύτερο.

Reaction score
2.781
Ποιός τους είπε να κρυφτούν? Προτιμησαν να καουν από το να φανερωθούν και να γυρίσουν πίσω στην Τουρκία.......αλλά είπαμε,φταίει ο Κούλης που τους γυρίζει πίσω.

ΚΟΥΛΗ ΦΟΝΙΑ!!!!!
Δηλαδη ποσο νομιζετε οτι απεχετε απο τους ανθρωπους που πνιγονται και καιγονται κυνηγημένοι? Εν δυνάμει αστεγοι, κυνηγημενοι απο φλογες και πλημμύρες ειστε. Μια σπιθα υποθεση.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.204
Members
38.303
Νεότερο μέλος
tagar