Συνθετακι μικρό και τοποθέτηση σε νέο χώρο

Reaction score
54
Καλησπέρα παιδιά μιας και μου ήρθε η νέα τηλεόραση x93κ έχω σκοπό να την βάλω στον τοίχο κάτω απτην τηλεόραση θέλω να βάλω ένα μικρό συνθετακι με διαστάσεις 1.40 πλάτος Μαξ 1.45 στο οποίο κάπου μέσα να χωράει ο denon 4700 ο οποίος έχει μέγεθος 54 Χ 48.5 Χ 26 πάνω στο συνθετακι αυτό θα μπει το κεντρικό μου ηχείο το svs ultra center θα ήθελα την βοήθεια σας όσο αναφορά ποιο σύνθετο θα ήταν το κατάλληλο γιατί σήμερα πέρασα από ΙΚΕΑ leroy Merlin praktiker και δεν βρήκα τίποτα απολύτως πολύ σημαντικό ο ενισχυτής να έχει το κατάλληλο χώρο στο κενό του σύνθετου για να αερίζετε και να μην υπερθερμανθεί σας στέλνω και μια φωτό για να δείτε περίπου πως θα ναι η τοποθεσία

Attachments

Reaction score
3.948
Σχεδίασε τι θες, και πως το θες ακριβώς, και πήγαινε σε επαγγελματία ξυλουργό.
Θα κοστίσει ανάλογα τα υλικά που θα επιλέξεις.

Στην αγορά έτοιμο, δύσκολα θα βρεις αυτό που θες, όπως το θες.

Αν μπορείς να κατέβεις στα 1.20 πλάτος τότε η λύση είναι ikea besta και το κάνεις όπως θες.
Το επόμενο πλάτος που μπορείς να πας σε besta είναι το 1.80

Reaction score
54
Σχεδίασε τι θες, και πως το θες ακριβώς, και πήγαινε σε επαγγελματία ξυλουργό.
Θα κοστίσει ανάλογα τα υλικά που θα επιλέξεις.

Στην αγορά έτοιμο, δύσκολα θα βρεις αυτό που θες, όπως το θες.

Αν μπορείς να κατέβεις στα 1.20 πλάτος τότε η λύση είναι ikea besta και το κάνεις όπως θες.
Το επόμενο πλάτος που μπορείς να πας σε besta είναι το 1.80
Ναι μίλησα εχθές με την κοπέλα μου είπε για το 1.20 besta λες να αξίζει?? Αλλά το θέμα είναι και το βάθος ο ενισχυτής έχει αρκετό βάθος το besta δεν νομίζω να ναι τόσο

Reaction score
54
Ναι μίλησα εχθές με την κοπέλα μου είπε για το 1.20 besta λες να αξίζει?? Αλλά το θέμα είναι και το βάθος ο ενισχυτής έχει αρκετό βάθος το besta δεν νομίζω να ναι τόσο
Επίσης γνωρίζει κανένας τις αποστασεις που πρέπει να έχει ένας av ενισχυτής για να αερίζετε καλά?? Ποια είναι τα στανταρτς???

TGD

Reaction score
8.764
Εγώ θα έψαχνα για κάτι ανοιχτό, όχι κλειστό σε ντουλάπι.
Στο manual του ενισχυτή ίσως να λέει συγκεκριμένες αποστάσεις πχ 10cm απο πανω, κλπ.

Reaction score
3.948
Θα χρειαστεί να μην συναρμολογήσεις το κομμάτι της πλάτης που θα βρίσκεται ο 4700 και θα χωρέσει.
Αυτό γίνεται μόνο στο αριστερό ράφι του επίπλου.
Έχω το έπιπλο με Marantz 7013.

Θα σου στείλω φώτο αργότερα, όταν μπορέσω αν θες.

Κανείς τη δουλειά σου και έχεις πολλές επιλογές για πορτάκια, ποδαράκια, συρτάρια, γυαλιά κτλ..

Reaction score
54
Θα χρειαστεί να μην συναρμολογήσεις το κομμάτι της πλάτης που θα βρίσκεται ο 4700 και θα χωρέσει.
Αυτό γίνεται μόνο στο αριστερό ράφι του επίπλου.
Έχω το έπιπλο με Marantz 7013.

Θα σου στείλω φώτο αργότερα, όταν μπορέσω αν θες.

Κανείς τη δουλειά σου και έχεις πολλές επιλογές για πορτάκια, ποδαράκια, συρτάρια, γυαλιά κτλ..
Ναι βέβαια στείλε μου να το δω απλά σίγουρα θα θέλω και ποδαράκια έτσι???

Reaction score
23.673
Καλή φάση το besta, με τις παραλλαγές που έχει και τον τρόπο που φτιάχνονται μια χαρά αφήνει κενό για τον ενισχυτή (χωρίς πλάτη)
Έχει και επιφάνειες για την τηλεόραση και μπορείς να το συνδυάσεις με άνω ντουλάπια και στήλες κλπ

Reaction score
54
Δεν είναι για να ακουμπάμε πάτωμα
Καλή φάση το besta, με τις παραλλαγές που έχει και τον τρόπο που φτιάχνονται μια χαρά αφήνει κενό για τον ενισχυτή (χωρίς πλάτη)
Έχει και επιφάνειες για την τηλεόραση και μπορείς να το συνδυάσεις με άνω ντουλάπια και στήλες κλπ
Ωραία φάση είναι το θέλω στείλε μου και μια φωτό να το δω

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.074
Εγώ έχω το fjallbo που είναι κατάλληλο για τη χρήση που το θες καθώς είναι όλο διάτρητο και αερίζεται από παντού. Έχω κι εγώ τον AVR μέσα και ένα σωρό άλλα. Από πίσω δεν έχει πλάτη, που επίσης βολεύει για να φεύγουν τα καλώδια.

Αλλά είναι 1,50 άρα αν το 1,45 που λες είναι πολύ αυστηρό ίσως δεν σου κάνει.

Reaction score
3.948
Ότι θες υπάρχει, τα πάντα αγοράζονται ξεχωριστά.
Κάνε μια βόλτα, ίσως κάποιο απο τα έτοιμα σου αρέσει.

Reaction score
1.055
Το Besta ως υλικο κατασκευης ειναι μοριοσανίδα και ινοσανίδα με γέμιση από κυψελωτό χαρτί
Οταν εχω την δυνατοτητα το αποφευγω αυτο το υλικο .

Reaction score
5.465
Το Besta ως υλικο κατασκευης ειναι μοριοσανίδα και ινοσανίδα με γέμιση από κυψελωτό χαρτί
Οταν εχω την δυνατοτητα το αποφευγω αυτο το υλικο .
Γενικώς τα έπιπλα του ΙΚΕΑ δεν είναι για πολλά πολλά. Η καλύτερη λύση είναι σε επιπλοποιό, με δικό σου σχέδιο, χρώμα κ.λ.π και υλικό MDF... και δίνεις και δουλειά σε κάποιο τεχνίτη.

Reaction score
54
Εγώ έχω το fjallbo που είναι κατάλληλο για τη χρήση που το θες καθώς είναι όλο διάτρητο και αερίζεται από παντού. Έχω κι εγώ τον AVR μέσα και ένα σωρό άλλα. Από πίσω δεν έχει πλάτη, που επίσης βολεύει για να φεύγουν τα καλώδια.

Αλλά είναι 1,50 άρα αν το 1,45 που λες είναι πολύ αυστηρό ίσως δεν σου κάνει.
Ειναι όντως αυστηρο το 1,45 το είδα το σχέδιο ωραίο αλλά...
Γενικώς τα έπιπλα του ΙΚΕΑ δεν είναι για πολλά πολλά. Η καλύτερη λύση είναι σε επιπλοποιό, με δικό σου σχέδιο, χρώμα κ.λ.π και υλικό MDF... και δίνεις και δουλειά σε κάποιο τεχνίτη.
Λογικά σήμερα θα πάω σε μια κωμόπολη αν δεν βρω σε κάνα έπιπλαδικο που δεν νομίζω να βρω θα πω ενός μιας φίλης τον μπαμπά θα του πω θα πάρω την κόρη σου κανέ καμιά καλή τιμή 🤣🤣🤣 τέλος πάντων θα δώσω τις διαστάσεις αλλά με ανυσηχει λίγο ο χώρος για τον ενισχυτή αν και στο μανουαλ λέει 2 ιντσες δεξιά αριστερά και 6 από πάνω μην υπερθερμανθεί αλλά θα το δούμε με ανοιχτή πλάτη πάντα

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon