- Reaction score
- 91.675
Όλη η αλήθεια από το κορίτσι του λαού!
https://www.facebook.com/harisheiz/posts/pfbid02bGjMLshpqTuUkqV4XA71MzMx4efj2Bf27kD8HxB26TpWRQMbudBiTBmWYfon9sTkl
Και αν συνεχίσουμε έτσι, είναι πιο πιθανό να δούμε στο μέλλον έναν νέο οικοδομικό κανονισμό που θα επιβάλλει
Oποιο σπίτι ασφαλίζεται για ολόκληρο το έτος έναντι φυσικών καταστροφών θα έχει έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ 10%, εξήγγειλε ο πρωθυπουργός για να εξηγήσει ότι με αυτό τον τρόπο θα ενθαρρυνθούν οι ιδιοκτήτες να ασφαλίσουν τις κατοικίες τους έτσι ώστε να υπάρξει μια ιδιωτική κάλυψη απέναντι σε φυσική καταστροφή.
Ε, τότε γιατί να κάνουμε καινούργιο σχεδιασμό ; Σε 300 400 χρόνια θα έχουμε ψηθεί απο την κλιματική αλλαγή, δεν θα υπάρχει σταγόνα να πιούμε πόσο μάλλον να πλημμυρίσουμε, άσε που θα έχουμε πάει και στον ¨Αρη. Σώτο, σε το λέω απο τώρα εγω στον ¨Αρη δεν πάω. Να πάς μόνος σου.Μακάρι να ήταν έτσι... αλλά όπως πάει το πράγμα... μάλλον πιο συχνά θα τα βλέπουμε...
Παρεμπιπτόντως βέβαια, δε νομίζω ότι ο καύσωνας του Ιουλίου ήταν και τόσο σπάνιος. Η διάρκεια ήταν σχετικά μεγάλη, αλλά τέτοιες θερμοκρασίες καταγράφονται συχνά.
Ζερεφός: «Όσα είδαμε το καλοκαίρι με καύσωνα και κυκλώνα θα τα ξαναδούμε έπειτα από 300-400 χρόνια» | LiFO
Ζήτησε να επανασχεδιαστούν οι χάρτες επικινδυνότητας πλημμύραςwww.lifo.gr
Περιβάλλον / Ζερεφός: «Όσα είδαμε το καλοκαίρι με καύσωνα και κυκλώνα θα τα ξαναδούμε έπειτα από 300-400 χρόνια»
Είναι πιθανό πίσω από αυτά τα 300-400 χρόνια να κρύβεται αυτό ακριβώς... Τόσο απώτερο μέλλον, γιατί να κάνουν νέους σχεδιασμούς;Ε, τότε γιατί να κάνουμε καινούργιο σχεδιασμό ; Σε 300 400 χρόνια θα έχουμε ψηθεί απο την κλιματική αλλαγή άσε που θα έχουμε πάει και στον ¨Αρη. Σώτο εγω στον ¨Αρη δεν πάω.
Πάλι τα ίδια ρε Χρήστο; Τους κρυμμένους νεκρούς από τα Τέμπη τους βρήκατε τελικά ή ακόμα τους κρύβουν; Η μυρωδιά έφυγε;Ξέρω εγώ, ξέρω τι είδα.
Προς το παρόν όμως παρατηρώ μια συγκάλυψη ως προς το νούμερο, έχει κολλήσει η βελόνα στους 10 νεκρούς...
Που είσαι έρωτα?Πάλι τα ίδια ρε Χρήστο; Τους κρυμμένους νεκρούς από τα Τέμπη τους βρήκατε τελικά ή ακόμα τους κρύβουν; Η μυρωδιά έφυγε;
με τα μάτια του κwλου τα βλεπωΤέτοια μάτια, τέτοια βλέπεις...