- Reaction score
- 2.427
Το Fresh;;; ΤΙ Μ@Λ@ΚΙΑ.Giota σου προτείνω αυτά αν δε τα έχεις δει, είναι τίμια.
Σε αυτό το βίντεο από την ταινία, στο 0:52, στο 5:53 και στο 6:26 φαίνεται ξεκάθαρα να λέει M5 πίσω.Δε φαίνεται (και δεν είναι) Μ5 αλλά 535i.
Στο Ronin η μόνη μεγάλη αστοχία ήταν πώς γίνεται ένα σχετικά ταπεινό Peugeot 406 (έστω και 3λιτρο αν ήταν, που δεν ήταν) με το DeNiro να αλλάζει ταχύτητες σε χαμηλές στροφές ως ταρίφας, να μη μένει πίσω σε σχέση με την Ε34 που λύσσαγε.
Έχω μια θεωρία, αλλά μόνο επειδή λατρεύω τους (αυτοκινητιστικούς) σκατίγαλλους εκείνης της εποχής.
From the film with the directors voice over, they used about 5 BMWs for this scene, give or take a few
Αυτό το είδα. Είναι καλό.
Έχει σχέση με την Fat Man and Little Boy (1989); Την έχεις δει;Oppenheimer
9/10 > Μόλις γύρισα από τον κινηματογράφο!! ΕΠΟΣ !!!!! Άνετα ξαναέμπαινα επιτόπου στην αίθουσα να το ξαναδώ δεύτερη φορά...!!!
Σκέτη απόλαυση !!!
Oppenheimer
''Βάλουμε'', να τις στριμάρουμε ή κατεβασμένες.Τί εννοείς; Πού να τις βάλουμε; Εγώ από αυτό το νήμα διαλέγω αυτές που προτείνουν οι άλλοι*, τις βάζω σε μια λίστα και κάποια στιγμή αποφασίζω μία από αυτές να τη δω. Το κανονίζω, τη βάζω και τη βλέπω. Δεν αλλάζω γνώμη τελευταία στιγμή ή κάθομαι να δω χωρίς να έχω αποφασίσει τουλάχιστον 1 μέρα πριν τί θα δω.
*Και φυσικά και άλλες που αποφασίζω μόνος μου ότι θέλω να τις δω.
Εγώ ψιλομάπα τη βρήκα.Oppenheimer
9/10 > Μόλις γύρισα από τον κινηματογράφο!! ΕΠΟΣ !!!!! Άνετα ξαναέμπαινα επιτόπου στην αίθουσα να το ξαναδώ δεύτερη φορά...!!!
Σκέτη απόλαυση !!!
Σε αυτό το βίντεο από την ταινία, στο 0:52, στο 5:53 και στο 6:26 φαίνεται ξεκάθαρα να λέει M5 πίσω.
Δεν γνωρίζω άν έχει σχέση και δεν την έχω δεί..Έχει σχέση με την Fat Man and Little Boy (1989); Την έχεις δει;
Να τη δείτε όλοι, είναι ωραία.Δεν γνωρίζω άν έχει σχέση και δεν την έχω δεί..
οχι τοσο συντομα..View attachment 279575
συντομα μαραθωνιος