- Reaction score
- 19.386
Κοίτα Σώτο, δυσκολεύεις την δουλειά μου, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, θέλω (απαιτώ) αύξηση 10 % τουλάχιστον. Μου δίνεις Ο Χ 10 % = 0 και συνεχίζουμε αλλιώς .....Ε πείτε άλλα, εγώ λέω αυτά (που γράφω)
Κοίτα Σώτο, δυσκολεύεις την δουλειά μου, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, θέλω (απαιτώ) αύξηση 10 % τουλάχιστον. Μου δίνεις Ο Χ 10 % = 0 και συνεχίζουμε αλλιώς .....Ε πείτε άλλα, εγώ λέω αυτά (που γράφω)
Αγοράζουνε ήδη μερικοί 350 ευρώ /ζώο απο Γαλλία, σε ηλικία αναπαραγωγής.Ο Όλυμπος καταστράφηκε.
Αιγοπρόβατα υπάρχουν Ελασσόνα αλλά οι τιμές θα πάνε στο Θεό.
Χοιρινό εισαγωγής.
Υπάρχει όμως η παραδοχή της πραγματικότητας και στα πλαίσια αυτού, η μετεγκατάσταση του κόσμου.Δεν υπάρχουν τεχνικά έργα που θα διαχειριστούν τόσο νερό.
Ανούσια κουβέντα.
Υπάρχουν πολλές απορίες γιατί πλημμύρισε Αγ. Θωμας, ΑΤΑ , Νέα Σμύρνη , Σεφέρη και όχι Ιπποκράτης και Αγ Γεώργιος.
Οι εργατικές ήταν ''λογικό'', αν σκεφτείς ότι πριν 30 χρόνια ήταν βάλτος.
Μα αυτό είναι το μόνιμο πρόβλημα με σένα βρε Αστροναύτη μου, ότι όλα τα βλέπεις άσπρο μαύρο, και αντιπολίτευση συμπολίτευση. Σου είναι δύσκολο να ξεφύγεις από αυτό το πλαίσιο, και να μιλήσεις χωρίς αναφορά σε κόμματα (που εδώ και καιρό δεν κάνω σχεδόν καθόλου προσωπικά, για να μου λες για 41% και πόσο ρουφήξαμε. καθαρά οπαδικά δηλαδή...). Και πάντα βρίσκεις κάπου ανάμεσα και μια δικαιολογία για τον Μητσοτάκη... (να αυτό: μόνος του λέει το ζήτησε! το θέμα είναι ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός, δεν έχει καμία ανάγκη να ζητήσει τίποτα από την αντιπολίτευση, αποφάσεις σωστές πρέπει να πάρει, αν δεν μπορεί χωρίς βοήθεια... ξουυυ) .@Sotos65 Δεν είσαι πιο ευαισθητοποιημένος απο εμένα, ούτε απο κανένα άλλο που συμμετέχει σε αυτή τη συζήτηση ή παρακολουθεί το φαινόμενο γενικότερα. Οι πληγένετες δεν θέλουν κάποιον που να τους χαϊδέψει τα αυτιά, να τους χτυπήσει φιλικά στον ώμο, θέλουν ΕΡΓΑ, ΠΡΑΞΕΙΣ. ΑΝ το κράτος δεν κάνει έργα και δεν τους βοηθήσει, εδώ θα είμαστε όλοι ( εδώ και έξω απο εδώ, στους δρόμους ) να βοηθήσουμε και να ζητήσουμε ακόμα και παραιτήσεις. Ο κοσμάκης εκεί πάνω θέλει να επανέλθει στη κανονική ζωή του, ενώ σκόπιμο είναι αυτό να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με τις σωστές υποδομές.
Ως σωστή αντιπολίτευση θα έβλεπα αυτή που θα έπιανε τον Μητσοτάκη απο το αυτί και θα ζητούσε να καθίσουν κάτω και να δουν απο κοινού τις ενέργειες που θα πρέπει να κάνουν. Αλλά για μια στιγμή. Ο Μητσοτάκης είναι αυτός που ζητά κάτι τέτοιο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι αναλώνονται στο να του κουνάνε το δάχτυλο και να ασκούν κριτική, την οποία κριτική και δεν κάνουν σωστά, αντικειμενικά.
Γι'αυτό ρουφήξατε και το 41%, επειδή δεν ήσασταν αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά όχλος σε μια κερκίδα αγώνα ποδοσφαίρου. Γιατί κάθε καταστροφή τη βλέπετε σαν ευκαιρία να ρεφάρετε, λέγοντας τα γεγονότα όπως σας ( νομίζετε ότι ) σας συμφέρουν. Γι'αυτό είμαστε εδώ που είμαστε σαν χώρα, επειδή η κάθε παράταξη κοιτάζει να ανέβει στην εξουσία για να φάει και δεν κοιτάζει το καλό του λαού απο τον οποίο ζητά τη ψήφο του.
Αφού ό,τι λες εκφράζει τη Κουμουνδούρου, πως θέλεις να σου μιλήσω; Στο είπα και χωρίς αναφορά σε κόμματα και πολιτική: ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ._Μα αυτό είναι το μόνιμο πρόβλημα με σένα βρε Αστροναύτη μου, ότι όλα τα βλέπεις άσπρο μαύρο, και αντιπολίτευση συμπολίτευση. Σου είναι δύσκολο να ξεφύγεις από αυτό το πλαίσιο, και να μιλήσεις χωρίς αναφορά σε κόμματα (που εδώ και καιρό δεν κάνω σχεδόν καθόλου προσωπικά, για να μου λες για 41% και πόσο ρουφήξαμε. καθαρά οπαδικά δηλαδή...).
Θα δεχόταν ο κόσμος ό,τι απαιτείται να γίνει για να έχουν ένα κλάσμα προστασίας απο ένα Daniel, αν δεν βίωναν τα αποτελέσματα μιας τέτοιας κατάστασης...?Υπάρχει η παραδοχή της πραγματικότητας ότι έχουμε 12 ελικόπτερα SAR από τα οποία δουλεύουν τα 4 και τα άλλα έχουν καννιβαλιστεί για ανταλλακτικά επειδή κανένας δεν φρόντισε μια δεκαετία και βάλε για συμβάσεις υποστήριξης. Πάλι καλά που ήρθαν οι Ελβετοί να βοηθήσουν στον Έβρο και έκαναν και ένα πέρασμα από τη Θεσσαλία. Με Super Puma δέκα χρονών παλιότερα από τα δικά μας -αλλά συντηρημένα.
Υπάρχει η παραδοχή της πραγματικότητας ότι ενώ η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει έγκαιρα για το πρόβλημα δεν υπήρξε σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των συνεπειών. Όλος ο κάμπος της Θεσσαλίας έχει χαρτογραφηθεί για τον κίνδυνο πλημμυρών από το 2018. Νομίζω ότι οι υδρολόγοι σε μερικές μέρες θα είχαν υπολογίσει πόσο χειρότερα θα ήταν τα πράγματα με τον Δανιήλ και τι έκτακτα μέτρα θα μπορούσαν να ληφθούν.
Εσύ θα δεχόσουν να σου κάνουν ένα απέραντο εργοτάξιο τη πόλη, τηρώντας προδιαγραφές για ένα φαινόμενο διαστάσεων που ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί...?Ωραίο επιχείρημα αυτό... Είναι κάτι σαν: "τους αφήσαμε να τα πάθουν, για να καταλάβουν ότι χρειάζονται όλα αυτά τα έργα κι όλα τα άλλα"
Εντάξει σε αυτό άλλο είναι το σχέδιο Μητσοτάκη... (κάτι ιδιώτες να μπουν, περιορισμοί του δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας, κι όχι μόνο)Βιώνουν καθημερινά την έλλειψη γιατρών στα νησιά και την πρακτική ανυπαρξία εξειδικευμένων νοσοκομιακών ελικοπτέρων. Είδατε να ιδρώνει κανενός το αυτί στην πρωτεύουσα;
Θα μου ζητούσαν τη γνώμη λες; Ας πούμε όπως ο Μπακογιάννης που έκανε εργοτάξιο το κέντρο της Αθήνας εδώ και χρόνια, πότε με τον Μεγάλο Περίδρομο, και μετά με τις διάφορες "αναπλάσεις"; Δεν θυμάμαι να ρωτάνε την γνώμη του κόσμου όταν σχεδιάζεται οποιοδήποτε έργο...Εσύ θα δεχόσουν να σου κάνουν ένα απέραντο εργοτάξιο τη πόλη, τηρώντας προδιαγραφές για ένα φαινόμενο διαστάσεων που ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί...?
Δεν ζητάνε τη γνώμη του κόσμου, αλλά ο κόσμος έχει άποψη. Επιπλέον, αν έκαναν έργα επιπέδου "Daniel" και δεν χτυπούσε ποτέ ένα τόσο δυνατό φαινόμενο, πιστεύεις ότι δεν θα έβγαιναν κάποιοι να πουν ότι "τα έφαγαν" οι κατασκευαστικές...? Καθημερινά τα βλέπουμε, καθώς με τίποτα δεν είναι ικανοποιημένος ο έλληνας ( με πεζό το "ε" ).Θα μου ζητούσαν τη γνώμη λες; Ας πούμε όπως ο Μπακογιάννης που έκανε εργοτάξιο το κέντρο της Αθήνας εδώ και χρόνια, πότε με τον Μεγάλο Περίδρομο, και μετά με τις διάφορες "αναπλάσεις"; Δεν θυμάμαι να ρωτάνε την γνώμη του κόσμου όταν σχεδιάζεται οποιοδήποτε έργο...