- Reaction score
- 84.057
Να δούμε αν θα προλάβουν. Έχει φύγει το τρένο.
Ναι, αυτό ακριβώς κάνει εδώ και 4 χρόνια.Ναι ναι οπωσδήποτε αυτό ακριβώς είναι
Εγώ θα προσθέσω ότι η υπέροχη των Γιαπωνέζων στη βιομηχανική παραγωγή είναι τόσο βαθιά τεχνικό θέμα που δεν είναι εύκολο ακομα και για enthusiasts να το συλλάβουν.Βαριέμαι να εξηγήσω γιατί αλλά η Ιαπωνία θα εξακολουθεί να είναι πρώτη εξαγωγική χώρα αυτοκινήτων για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον και το γνωρίζω γιατί όταν γίνονται παραγγελίες νέων ναυπηγήσεων (με ορίζοντα παράδοσης 2 με 3 χρόνια αργότερα αυτή τη στιγμή) λαμβάνονται υπόψη τέτοια ζητήματα που ορίζουν επίσης τις προδιαγραφές της κατασκευής.
Αυτά
Δεν με ενδιαφέρει να συλλάβω κάτι.Εγώ θα προσθέσω ότι η υπέροχη των Γιαπωνέζων στη βιομηχανική παραγωγή είναι τόσο βαθιά τεχνικό θέμα που δεν είναι εύκολο ακομα και για enthusiasts να το συλλάβουν.
Αυτά.
Δεν έχει καμία ανάγκη εσένα η Τογιότα, ούτε πέρσι ούτε φέτος ούτε του χρόνου.Αδιάφορο.
Σημασία έχει να γίνει πρώτη στις προτιμήσεις μας για αγορά EV.
Ούτε εγώ αυτήν, όσο δεν βγάζει ηλεκτρικό της προκοπής, αντάξιο της ηγετικής της θέσης.Δεν έχει καμία ανάγκη εσένα η Τογιότα
Λογική είναι, σε μια χώρα που είναι πολύ ευχαριστημένη χρόνια τώρα από τα ΙΧ της τογιοτα, και εκφράζει εν ολίγοις την απογοήτευση στον τομέα των EV από την εν λόγω φίρμα.Αυτή τη μίρλα για την ΤΟΥΟΤΑ δεν την καταλαβαίνω.
Εγώ με το Yaris δεν πάω ούτε Χαλκιδική
Συμφωνώ απολύτως.
Αν είχε αξιοπρεπές ΤΟΥΟΤΑ θα το είχα προτιμήσει σίγουρα από το VW.
Έχω yaris πολλά χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένος.