Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub και κατά πόσον θα ίσχυαν...

Reaction score
19.764
Εγώ φταίω. ¨Αλλαξε και αυστηριοποίησε την στάση του απο τότε - που έστω και για πλάκα - είπα για τις πλημμύρες.

Να, να, του πήγε εκεί στην γούβα που μένει για αυτό τον πείραξε τόσο (ενδόμυχα πάντα, δεν το συνειδητοποίησε) .

:D :D

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.485
Εάν βάλω το sub να παίξει 30hz και κάνω βόλτα μέσα στο σπίτι πάντα κάτι κοπανάει κάτι κουδουνίζει, στις χειρότερες περιπτώσεις μπαλκονόπορτες , γυψοσανίδες, ντουλάπια και κάδρα , στη καλύτερη ποτήρια , βάζα , μικροαντικείμενα και συσκευές. Ακόμα και στα γειτονικά δωμάτια συντονίζουν πράγματα όπως τα σίδερα από τα κρεβάτια είτε τα έπιπλα στο μπάνιο.
Το σύνολο όλων αυτών των συντονισμών πόσο επηρεάζουν το αρχικό σήμα ; Πόσο το βρωμίζουν ;
Εμένα με τρελαίνει :o ευτυχώς δεν συμβαίνει πλέον, τα έχω βρει όλα όσα έτριζαν και τα έχω αντιμετωπίσει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.686
Ο τίτλος του νήματος είναι
Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub και κατά πόσον θα ίσχυαν...
Ξαναδιάβασέ το
Η προτροπή να ξαναδιαβαστεί ο τίτλος του νήματος, είναι ο κυριότερος λόγος που συμμετέχω.😎

Η νηματοθέτης, αναλύει και εν συνεχεία εξοντώνει με όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά κριτήρια, τους διάφορους λόγους να μη θέλει κάποιος σαμπ, ή να νομίζει πως δε τα χρειάζεται. 😁

Δηλαδή, ο απλός στόχος του νηματοθέτη είναι να αποδεικνύει το άστοχο των κοινών επιχειρημάτων όσων πρεσβεύουν την θεώρηση ότι "δεν χρειαζόμαστε σαμπ", δείχνοντας ότι αυτά τα επιχειρήματα, απλώς δεν ισχύουν, και αναλύοντάς τα ένα προς ένα.

Και γω το ίδιο κάνω. Τίποτα περισσότερο. 😁

Last edited:

Reaction score
586
.

Στην ουσία σαν κλειστό είναι.

Για (πολλαπλά) σαμπ μετριούνται στα δάχτυλα τα ενεργά μέλη + τα παπαγαλάκια τους που "ποδηγετούν τα απλά μέλη" :)
Που και που σηκώνεται κάνα πόδι να χτυπήσει το κεφάλι, αλλά παίρνει τις απαντήσεις του από τους ποδηγέτες και λουφάζει.
Α, και μια φορά στα 3-5 χρόνια εμφανίζεται κάνας έμπορος να διαμαρτυρηθεί για την πίτα των πελατών του που γίνεται όλο και μικρότερη λόγω της ποδηγέτησης. :)
Βρε συ @flash είναι τραγικό να μην μπορούμε να κρατήσουμε ένα βασικό επίπεδο στην επικοινωνία μεταξύ μας. Βασικά πράγματα. Human Communication 101

Dimifoot

Editor
Reaction score
86.485
Κατά την γνώμη μου, δεν είναι τόσο απαραίτητος ο τερματοφύλακας στο ποδόσφαιρο. Τζάμπα λεφτά.

Ακουμπάει την μπάλα 5-10 φορές το πολύ, και σε κάποια παιχνίδια ούτε μια φορά. Κάθεται και κοιτάει, και φωνάζει τους αμυντικούς. Την φανέλα δεν την ιδρώνει καν. Και άμα δεν ξέρει και μπάλα, όλα τα λάθη του οδηγούν σε γκολ.

Θέλω να μου δείξετε ένα βίντεο, μόνο με τις φορές που ακουμπάει ο τερματοφύλακας την μπάλα, να δούμε πόσο ενδιαφέρον έχει. Για μια-δυο φάσεις θα ασχολούμαστε;

Πιο σημαντικός είναι ο σέντερ φορ και οι μεσοεπιθετικοί, γιατί προσφέρουν το βασικό θέαμα, αυτοί βάζουν τις γκολάρες να βλέπουμε να χαιρόμαστε.

Οποίος ξέρει από μπάλα :rolleyes: γνωρίζει πόσο τεχνικά απαιτητική είναι η οργάνωση της επιθετικής ενέργειας και το σκοράρισμα. Θέλει μάστορα το ποδόσφαιρο, τέχνη, οι αμυντικοί μπορεί να είναι και ξυλοκόποι. Θα θυμάστε από το δημοτικό όλους τους άχρηστους στην άμυνα τους βάζαμε, και τον πιο άσχετο τερματοφύλακα. Όλοι το ξέρουν αυτό.

Είναι θέμα προτεραιοτήτων, εάν έχει περιορισμένο μπάτζετ η ομάδα καλύτερα ας κόψει τον τερματοφύλακα για να πάρει καλούς επιθετικούς.

Reaction score
11.438
Έξοχα... Δεν μας περιγράφει όμως τι γίνεται σε περίπτωση όπου κάποια αρμονική από παραμόρφωση στις πρώτες οκτάβες θα συνέπιπτε με συνιστώσα από ιδιορρυθμό δωματίου παρατεινόμενη έτσι στο πεδίο του χρόνου ή θα έκανε διακριτή τη θέση του sub εφόσον θα ήταν ανώτερης τάξης με ανάλογη αύξηση κατευθυντικότητας κατά την εκπομπή της...
Επειδή κάθε χώρος ακροατή είναι ιδιαίτερος, θα πρέπει με βάσει αυτά τα δεδομένα, κάθε ακροατής να ασκήσει διάκριση και να βγάλει συμπεράσματα για το δικό του χώρο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.686
Κατά την γνώμη μου, δεν είναι τόσο απαραίτητος ο τερματοφύλακας στο ποδόσφαιρο. Τζάμπα λεφτά.
Σωστό αυτό, εύστοχος ο παραλληλισμός.

Κάπως έτσι αντιμετωπίζουν την έλλειψη σαμπ σε ένα σεταπ οι περισσότεροι αντισαμπάκιες.

Και εν συνεχεία, πάνε στη γνωστή καραμέλα "έλα μωρέ μουσική ακούς κι από ένα ταπεινό φορητό ραδιόφωνο".

Και λοιπές αμπελοφιλοσοφίες. 😁

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Μας κοροϊδεύουν;
Λίγο ή πολύ οι περισσότεροι.. (όχι αποκλειστικά για τα sub, αλλά γιατί όχι κι εκεί λιγουλάκι? :rolleyes: )
Είναι διεθνής συνωμοσία των κατασκευαστών σαμπ;
Όχι καλέ είπαμε..
Τι πιστεύετε ειλικρινά;
Πως όλοι θέλουν το τσι τσι.. (με sub or not..)
Προσωπικά, πιστεύω πως σε γενικές γραμμές, ότι πληρώσεις παίρνεις, και όλα ακούγονται μεταξύ τους διαφορετικά.
Τότενες γιατί βρίζεις τα φιδίσια καβλώδια και τα επίχρυσα ηχεία βρε? :biggrin:
Στην τελική ευθεία της επιλογής, νομίζω όμως πως όλα αυτά περνάνε σε δεύτερη μοίρα, και η επιλογή γίνεται σύμφωνα με το γενικό επίπεδο γνώσης επί του θέματος, σε συνδυασμό με το διαθέσιμο μπατζετ. 💋
Και οι φιδέμποροι στο ίδιο μότο καταλήγουν να ξέρσ' :tongue:
άσε ρε όχλε
Πές τα.. :tongue:
Αυτές οι 2 προτάσεις, είναι εκτός θέματος, θα μπορούσαν να μπουν στα πολιτικά, στα θρησκευτικά, στο θρεντ για τις πλημμύρες και στο τι καλό φάγαμε σήμερα, όπου επίσης θα ήταν εκτός θέματος.

Επίσης θα μπορούσες να φτιάξεις ένα νέο θρεντ, όπου να μας εξηγήσεις τι έχεις ανάγκη και τι όχι. Τα προσωπικά σου δεδομένα και τις προσωπικές σου προτεραιότητες επί παντός επιστητού.
Άη μαρή ξινή, άσε τον κόσμο να εκφραστεί..
:roflmao::roflmao::roflmao:

;)

:thumbsup:

Reaction score
5.549
Όποιος δίνει βαρύτητα στις μεσαίες, από τα σαμπ θα έπρεπε να ξεκινήσει.

Το χαμηλό είναι όπως το μαύρο στην εικόνα.
Χωρίς μαύρο δεν μπορείς να λες ότι θέλεις να απολαύσεις μόνο το χρώμα.

Το χαμηλό είναι η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η μεσαία περιοχή για να ξεδιπλώσει με άνεση τη μαγεία της.
Χωρίς σαμπ, το γούφερ του ηχείου ζορίζεται και η μεσαία μπουκώνει από το ζορισμένο γούφερ, σκληραίνει και λεπταίνει αβοήθητη και άνευρη.
Αν μιλάμε και για δίδρομο ηχειάκι στα 4 μέτρα, η καημένη η μεσαία πώς να αποδώσει;

Χτίζεις σπίτι; Από τα θεμέλια ξεκινάς.
Έτσι κι όταν ξεκινάς το στήσιμο ηχοσυστήματος σε έναν χώρο. Στήνεις πρώτα τα θεμέλια, φορτίζοντας σωστά τον χώρο με χαμηλό, και τα μεσαία εύκολα είναι μετά, οι επιλογές πολλές.

Δεν υπάρχει μπάτζετ; Όσο πιο χαμηλό είναι το μπάτζετ, τόσο πιο κοντά θα φέρεις στη μούρη σου τα δορυφοράκια και το σαμπάκι σου.

Δεν τα θέλεις κοντά; Ε, θα κάνεις μεγάλους συμβιβασμούς στο τελικό αποτέλεσμα. Αλλά όχι να προβάλλεις ως δικαιολογία ότι έδωσες βαρύτητα στη μεσαία περιοχή, που πήρες δυο ηχειάκια διάσημα για τις μεσαίες τους σκέτα χωρίς σαμπ στα 4 μέτρα.

Γιατί στις τηλεοράσεις είναι λήξαν το θέμα, ενώ στον ήχο το κουράζουμε;
Αυταπόδεικτη είναι η αξία του μαύρου στις τηλεοράσεις. Δεν χρειάζεται προσπάθεια να πειστεί κανένας.
Θέλεις τηλεόραση; Παίρνεις OLED όσο πιο μεγάλη αντέχει η τσέπη σου και τέλος.
Περιορισμένο μπάτζετ; Παίρνεις αντίστοιχα μικρότερη OLED, κάθεσαι σε μικρότερη απόσταση και τέλος.
Θέλεις μεγάλη τηλεόραση με περιορισμένο μπάτζετ; Θα κάνεις συμβιβασμούς στο αποτέλεσμα.
Ναι, την ταινία θα τη δεις και θα τη χαρείς αν είναι καλή σε οποιοδήποτε μέσο. Αδιάφορο είναι αυτό.

Reaction score
19.764
Λίγο ή πολύ οι περισσότεροι.. (όχι αποκλειστικά για τα sub, αλλά γιατί όχι κι εκεί λιγουλάκι? :rolleyes: )

Όχι καλέ είπαμε..

Πως όλοι θέλουν το τσι τσι.. (με sub or not..)

Τότενες γιατί βρίζεις τα φιδίσια καβλώδια και τα επίχρυσα ηχεία βρε? :biggrin:

Και οι φιδέμποροι στο ίδιο μότο καταλήγουν να ξέρσ' :tongue:

Πές τα.. :tongue:

Άη μαρή ξινή, άσε τον κόσμο να εκφραστεί..

:roflmao::roflmao::roflmao:

;)

:thumbsup:
Τι είσαι εσυ βρέι ; Master της αποδόμησης. :D 😍

Εγώ περίμενα να πείς και ότι όταν δεν έχει τρεματοφύλακα μια ομάδα βάζει κάποιον αμυντικό . :D

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Τι είσαι εσυ βρέι ; Maσter της αποδόμησης. :D 😍

Εγώ περίμενα να πείς και ότι όταν δεν έχει τρεματοφύλακα μια ομάδα βάζει κάποιον αμυντικό . :D
Εμένα μ' αρέσει να κάμω πλάκα περισσότερο σε αυτούς που βρίσκω πως έχουν δίκιο γιατί έχουν ''τις βάσεις'' να την αντέξουν.. ;)

D

Deleted member 50795

Guest
αν ήμουν mod , θα έβαζα 100 λέξεις όριο ανά post, χωρίς να μπορουν να γίνονται διαδοχικά ποστ από τον ίδιο χρήστη.
αν θες να γράψεις παραπάνω , να αγοράσεις λέξεις ..🙃

και πάλι όμως , θα έβαζα κόφτη max 200-250 λέξεις.:biggrin:

μου τελείωσαν τα μανταλάκια πάλι..:laugh:

Reaction score
19.764

Το χαμηλό είναι όπως το μαύρο στην εικόνα.
Χωρίς μαύρο δεν μπορείς να λες ότι θέλεις να απολαύσεις μόνο το χρώμα.

Το χαμηλό είναι η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η μεσαία περιοχή για να ξεδιπλώσει με άνεση τη μαγεία της.
Χωρίς σαμπ, το γούφερ του ηχείου ζορίζεται και η μεσαία μπουκώνει από το ζορισμένο γούφερ, σκληραίνει και λεπταίνει αβοήθητη και άνευρη.
Αν μιλάμε και για δίδρομο ηχειάκι στα 4 μέτρα, η καημένη η μεσαία πώς να αποδώσει;

Χτίζεις σπίτι; Από τα θεμέλια ξεκινάς.
Έτσι κι όταν ξεκινάς το στήσιμο ηχοσυστήματος σε έναν χώρο. Στήνεις πρώτα τα θεμέλια, φορτίζοντας σωστά τον χώρο με χαμηλό, και τα μεσαία εύκολα είναι μετά, οι επιλογές πολλές.

Δεν υπάρχει μπάτζετ; Όσο πιο χαμηλό είναι το μπάτζετ, τόσο πιο κοντά θα φέρεις στη μούρη σου τα δορυφοράκια και το σαμπάκι σου.

Δεν τα θέλεις κοντά; Ε, θα κάνεις μεγάλους συμβιβασμούς στο τελικό αποτέλεσμα. Αλλά όχι να προβάλλεις ως δικαιολογία ότι έδωσες βαρύτητα στη μεσαία περιοχή, που πήρες δυο ηχειάκια διάσημα για τις μεσαίες τους σκέτα χωρίς σαμπ στα 4 μέτρα.

Γιατί στις τηλεοράσεις είναι λήξαν το θέμα, ενώ στον ήχο το κουράζουμε;
Αυταπόδεικτη είναι η αξία του μαύρου στις τηλεοράσεις. Δεν χρειάζεται προσπάθεια να πειστεί κανένας.
Θέλεις τηλεόραση; Παίρνεις OLED όσο πιο μεγάλη αντέχει η τσέπη σου και τέλος.
Περιορισμένο μπάτζετ; Παίρνεις αντίστοιχα μικρότερη OLED, κάθεσαι σε μικρότερη απόσταση και τέλος.
Θέλεις μεγάλη τηλεόραση με περιορισμένο μπάτζετ; Θα κάνεις συμβιβασμούς στο αποτέλεσμα.
Ναι, την ταινία θα τη δεις και θα τη χαρείς αν είναι καλή σε οποιοδήποτε μέσο. Αδιάφορο είναι αυτό.
Εγώ νόμιζα ότι οι LED δεν είναι το ιδανικό για το μαύρο.
Εμένα μ' αρέσει να κάμω πλάκα περισσότερο σε αυτούς που βρίσκω πως έχουν δίκιο γιατί έχουν ''τις βάσεις'' να την αντέξουν.. ;)
Συμφωνώ απόλυτα. Και εγώ αυτό κάνω. :D Εκτός εάν πέσω έξω καμιά φορά στους υπολογισμούς μου. :D
αν ήμουν mod , θα έβαζα 100 λέξεις όριο ανά post, χωρίς να μπορουν να γίνονται διαδοχικά ποστ από τον ίδιο χρήστη.
αν θες να γράψεις παραπάνω , να αγοράσεις λέξεις ..🙃

και πάλι όμως , θα έβαζα κόφτη max 250-300 λέξεις.:biggrin:

μου τελείωσαν τα μανταλάκια πάλι..:laugh:
Εσυ είσαι που μου έλεγες για σεντόνια ; Εγώ προτείνω ακόμη λιγότερες. Πόσες έχουν τα τουίτερ (Χ), τικ τοκ και τα τέτοια ; :D

¨Ασε που θα πρέπει να κοπούν όλα τα τεχνικά (και πιο ενδιαφέροντα) του Bhutia. :D

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Αυτό ξαναπέστο..

Και ξανά θα έλεγα αλλά 2 είναι αρκετές.. :thumbsup:

;)

D

Deleted member 50795

Guest
προσπαθει κάποιος να παρακολουθήσει το θέμα και δε μπορει , τι γλωσσοδιαρροια σας έχει πιάσει .. 🙃

Reaction score
19.764
προσπαθει κάποιος να παρακολουθήσει το θέμα και , δε μπορει , τι γλωσσοδιαρροια σας έχει πιάσει .. 🙃
Αφού το θέμα έχει τελειώσει εδω και άπειρες σελίδες πίσω βρε συ Blue.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα να θεωρηθεί ότι τα σάμπς δεν χρειάζονται τεχνικά καθαρά σαν λόγοι (λόγος).

Όλοι οι λόγοι είναι μόνο "εξωτερικοί" σαν αιτιολογία.

¨Οσον αφορά τα μεσαία υπάρχει ένας λόγος που αφορά όμως κυρίως την φροντίδα του χώρου καθώς ο έλεγχος τους και περιορισμός των ill effects τους εκει ... είναι ευεργετική και στα μεσαία.

Υ.Γ. : Με λίγα λόγια και φιλοσοφικά -ψυχολογικά μιλώντας :D στον κόσμο δεν λείπουν τα subs (και τίποτε βασικά) αλλά η μεγάλη ανάγκη τους για επικοινωνία. Τόσο πολύ που ακόμη και ο άσκοπος τσακωμός πλέον θεωρείται υγιής. Το στρίμωξα και το "φιλοσοφικό" μου μέσα. :D

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
86.485
Σωστό αυτό, εύστοχος ο παραλληλισμός.
Και να σε πω και κάτι ακόμα;
Δεν με αρέσει αισθητικά ρε παιδί μου ο τερματοφύλακας. Δεν μπορεί να φοράει η ΠΑΟΚάρα ασπρόμαυρα και να μου είναι αυτός με τα πράσινα ή τα πορτοκαλιά. Αντιαισθητικό. Άσε που φοράει και γάντια. Γάντια ρε φίλε στο ποδόσφαιρο; με τα πόδια παίζεται, όλοι το ξέρουν.
Κρυώνεις μωρή;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.292
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Desmios1924