- Reaction score
- 11.463
Εγώ SONOS δε θα πάρω ποτέ, ακόμα κι αν ήταν τα καλύτερα του κόσμου και πιο συμφέρουσα αγορά για το χώρο μου.
Γιατί όμως ?Εγώ SONOS δε θα πάρω ποτέ, ακόμα κι αν ήταν τα καλύτερα του κόσμου και πιο συμφέρουσα αγορά για το χώρο μου.
αμα σας ενδιαφερουν οι μεσαιες παρτε τα παρακατω ή κατι παραπλησιο τελος παντων.
View attachment 305667
Για τα δικάμ' λες?Ωραίο μιντ έχουν αυτά.
Το μιντγουφερ που το έχει; στο πλάϊ;
Ναι για τα δκας.Για τα δικάμ' λες?
Αυτό είναι δεν έχει άλλο, ότι βλέπεις..
Ε ναι..Ναι για τα δκας.
Σου λείπει ένας "δρόμος", κάτι σα τη Συγγρού, μεγάλος.
Και τα Yamahaκιαμ' αυτό είναι.. σκέτα νέτα..Έλα ρε, σε πειράζω.
Μια χαρά παίζουν. (Δεν).
Μην τον ακούς Δημήτρη. Mid woofer έχουν μόνο εγώ, ο Κοτσίδης και ο Bhutia (νομίζω πρεπει να έχουν τα Golden Ear του, δεν ξέρω σίγουρα).Και τα Yamahaκιαμ' αυτό είναι.. σκέτα νέτα..
Με τσι λόξες του κόζμου τι άκρη να βγάλεις?
Εδώ φοράν' τα τέρματα γάντια..
Επ, άρχισε ο Πουαρό. Γειά σας και καλησπέρα σας.
Ούτε καν αυτό δεν ισχύειο μοναδικος λογος που καποιος δεν θα εβαζε σαμπ, ειναι να ηταν κουφος, οποτε αφου δεν θα ακουγε τιποτα, δεν θα καταλαβαινε και την διαφορα
Πολυ...τσοντοκάναλο.μην σας πω οτι το σκεφτομαι και για πολυκαναλο με αυτα τα auratone
View attachment 305672
ρε Chris τετοιο πολυκαναλο εστησες και παιζει χειροτερα απο ενα καλο στερεο?
Εξηγήθηκε από τον Chris, εκεί υπάρχει βασικά η.. ΜΟΥΣΙΚΗ.Γιατί;
Δηλαδή, εννοώ, για ποιο λόγο δίδεται προτεραιότητα στις μεσαίες έναντι των χαμηλών;
Ως ακροατές ηχοσυστημάτων πρέπει όμως ν'αναζητάμε όχι μόνο τη Μουσική αυτή καθαυτήν αλλά και όλα τα στοιχεία που θα έκαναν ακόμα πιο χορταστική την εμπειρία κατά την αναπαραγωγή της ...Εξηγήθηκε από τον Chris, εκεί υπάρχει βασικά η.. ΜΟΥΣΙΚΗ.
Και ετσι είναι IMO.
(sorry για τα κεφαλαία)