- Reaction score
- 90.078
Model S. Εδώ είμαστε.
Και το Mercedes δεν θυμάμαι τύπο ίσως eqe
Και το Mercedes δεν θυμάμαι τύπο ίσως eqe
Αυτό που με στενοχωρεί με την απόκτηση ηλεκτρικού, είναι ότι θα θεωρούμαι ένας από δαύτους...Φωτο από συνάντηση ηλεκτροκίνητων στα Βριλήσσια
Πρεπει να πέφτει πολύ καφρίλα σε αυτες τις ομάδες για να τοποθετουν τα αυτοκίνητα σε πρασινους χώρους ψυχαγωγίας και να τις δημοσιευουν στο φβ
View attachment 305858
Άστο Κωστα…. δεν το σωζεις.Αν κάποιος από αυτούς έχει σπιτι με γκαζόν και καλεί 5-10 φιλους τους βάζει να παρκάρουν στο γκαζόν;Ρέντα έχετε πρωί πρωί..
Η καταστροφή και μόλυνση του πράσινου.
Ε Παναγία μου..
Πάνε σε 2 βδομάδες να βγάλεις φωτογραφίες της καταστροφής.Άστο Κωστα…. δεν το σωζεις.Αν κάποιος από αυτούς έχει σπιτι με γκαζόν και καλεί 5-10 φιλους τους βάζει να παρκάρουν στο γκαζόν;
Το ότι είναι και πάρκο-πλατεία για οικογενειες -παιδιά φαίνεται ότι σε αφήνει αδιάφοροΚαι στην Επίδαυρο στο γκαζόν παρκάρουν τα ΙΧ. Ή τουλάχιστον πάρκαραν όταν πήγα τελευταία φορά εκεί πριν 25-30 χρόνια... Δεν νομίζω ότι θα πάθει τίποτα με ένα περιστασιακό πάτημα.
Στην πλειστόκαινο είχεΠου έχει γκαζόν ατην Επίδαυρο;
Αχ, αυτά τα κλαμπ του κάθε πικραμένου που ψάχνει την επιβεβαίωση στην ομοιομορφία...Και αν ,όπως λέει πιο πάνω ο Αλεξης, πήραν άδεια τότε να πέσει σύρμα να κάνουν μαζώξεις εκεί και το μίνι κλαμπ,το κορολα κλαμπ κ.ο.κ
Δεν μου φαίνεται παράλογο να υπάρχουν τέτοιου είδους κλαμπ (μιλάω για Mini και τέτοια). Χόμπι είναι.Αχ, αυτά τα κλαμπ του κάθε πικραμένου που ψάχνει την επιβεβαίωση στην ομοιομορφία...
Το να μην κάνει κανείς ας πούμε δεν παίζει.