Πρόβλημα με το VTuner σε ενισχυτή Pioneer

Reaction score
818
Καλό απόγευμα σε όλους,

Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ ότι το VTuner (υπηρεσία ραδιοφώνου μέσω internet) δεν λειτουργεί ούτε στον Pioneer SC-LX59 που έχω αλλά ούτε και στο cd player της Teac (CD-P800NT ). Το μήνυμα που παίρνω είναι ότι δεν βρίσκει τον server. Στο τοπικό δίκτυο οι συσκευές εμφανίζονται κανονικά και θεωρητικά μιλάνε με τον έξω κόσμο.

Έχει κανείς σας παρόμοια εμπειρία ή γνωρίζετε τι μπορεί να παίζει; Βοηθάτε σύντροφοι διότι εδώ που μένω οι μόνοι σταθμοί που έχω πρόσβαση παίζουν μόνο γυφτοκλαρίνα! :drinks:

Ευχαριστώ προκαταβολικώς :)

Reaction score
227
Αν δεν απατώμαι, τα τελευταία χρόνια λειτουργεί με συνδρομή.
Ζητά την mac address και τρία ντάλλαρς το χρόνο.
Αν έχεις android box ή τηλέφωνο, κατεβάζεις το v radio app και κάνεις δουλειά σου δωρεάν.
Από την άλλη, 3 δολλάρια ετησίως, πάλι (σχεδόν) τσάμπα είναι.

Reaction score
818
Αν δεν απατώμαι, τα τελευταία χρόνια λειτουργεί με συνδρομή.
Ζητά την mac address και τρία ντάλλαρς το χρόνο.
Αν έχεις android box ή τηλέφωνο, κατεβάζεις το v radio app και κάνεις δουλειά σου δωρεάν.
Από την άλλη, 3 δολλάρια ετησίως, πάλι (σχεδόν) τσάμπα είναι.
Το διάβασα και εγώ αυτό που λες, αλλά αφενός μέχρι πριν μια βδομάδα λειτουργούσαν κανονικά και αφετέρου δεν βρίσκω που διάολο μπορώ να κάνω αυτή τη συνδρομή 😵💫

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169
Γιώργο πρέπει να μπείς στο μενού του ενισχυτή , και κάπου έχει τις ρυθμίσεις για το internet radio.
Θέλει mac address και δεν ξέρω τι άλλο.
Το μάνιουαλ άν το έχεις μπορεί να σου δώκει λύση

Reaction score
818
Γιώργο πρέπει να μπείς στο μενού του ενισχυτή , και κάπου έχει τις ρυθμίσεις για το internet radio.
Θέλει mac address και δεν ξέρω τι άλλο.
Το μάνιουαλ άν το έχεις μπορεί να σου δώκει λύση
Γιάννη, τη mac address είναι εύκολο να τη βρω. Το βασικά μου ερωτήματα είναι δύο:

1. Υπάρχει κανένας κάτοχος Pioneer αυτής της εποχής που να μπορεί να επιβεβαιώσει το αν δουλεύει το internet radio (Vtuner) ή αν το πρόβλημα είναι στο δικό μου ενισχυτή; Χλωμό να είναι σ' εμένα, διότι και το Teac παρουσιάζει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, αλλά δεν χάνουμε τίποτε να έχουμε ένα feedback.

2. Αν τελικά χρειάζεται registration για να δουλέψει, σε ποια ιστοσελίδα γίνεται αυτό; Έχω φάει τον κόσμο αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό.

Στο μεταξύ, έστειλα κι ένα μέιλ στη VTuner περιγράφοντας το πρόβλημα (σιγά μη μου απαντήσουν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις).

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.231
1. Υπάρχει κανένας κάτοχος Pioneer αυτής της εποχής που να μπορεί να επιβεβαιώσει το αν δουλεύει το internet radio (Vtuner) ή αν το πρόβλημα είναι στο δικό μου ενισχυτή; Χλωμό να είναι σ' εμένα, διότι και το Teac παρουσιάζει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, αλλά δεν χάνουμε τίποτε να έχουμε ένα feedback.
Το δοκίμασα τώρα σε έναν VSX-924 (λίγο πιο παλιός από τον δικό σου πρέπει να είναι) και παίζει.

Reaction score
818
Για μελλοντική χρήση σε κάποιους που πιθανόν να αντιμετωπίσουν το ίδιο θέμα, το πρόβλημα λύθηκε με την απενεργοποίηση του firewall στο ρουτερ της FritzBox! (7530). Πλέον το VTuner λειτουργεί κανονικά.

Reaction score
559
Σήμερα συνέβη και στον δικό μου Pioneer SC-LX56. Επειδή δεν κατάλαβα πώς πρέπει να το διορθώσω, μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.292
Νεότερο μέλος
harrybani