Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

Reaction score
433
ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ....

ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ

ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟΤΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ.

«πάσσαλος πασσάλω εκκρούεται»
Δεν μπορώ να σου απαντήσω έχω φάει προειδοποίηση, φαντάζομαι και εσύ; τι όχι;
Εγώ δεν κάνω πρωσοπικες επιθέσεις και χαρακτηρισμό χωρίς να έχω προκληθεί. Αν εσύ θεωρείς ότι προκαλείσαι προσωπικά όταν γράφω για την κυβέρνηση το πρόβλημα είναι δικό σου όχι δικό μου

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.749
Δεν μπορώ να σου απαντήσω έχω φάει προειδοποίηση, φαντάζομαι και εσύ; τι όχι;
Εγώ δεν κάνω πρωσοπικες επιθέσεις και χαρακτηρισμό χωρίς να έχω προκληθεί. Αν εσύ θεωρείς ότι προκαλείσαι προσωπικά όταν γράφω για την κυβέρνηση το πρόβλημα είναι δικό σου όχι δικό μου
σοβαρά?
αυτό δεν είναι προσωπικό?
Καλά εσύ μάθε πρώτα να ξεχωρίζεις τα μικρά με τα μεγάλα και ασε τα βαθειά νοήματα...
μη θυματοποιείσαι μόλις βρεις τα σκούρα....

Reaction score
433
σοβαρά?
αυτό δεν είναι προσωπικό?

μη θυματοποιείσαι μόλις βρεις τα σκούρα....
Καλό είναι να διαβάζουμε πρώτα ποιος ξεκινά τις προσωπικές επιθέσεις και μετά τι απαντά ο θιγομενος.
Εκτός αν η λογική σου είναι ότι πρέπει να μην απαντουν κάποιοι σε προσωπικές επιθέσεις και ότι είναι προνόμιο συγκεκριμένων μελών...

daharis666

Moderator
Reaction score
79.749
Καλό είναι να διαβάζουμε πρώτα ποιος ξεκινά τις προσωπικές επιθέσεις και μετά τι απαντά ο θιγομενος.
Εκτός αν η λογική σου είναι ότι πρέπει να μην απαντουν κάποιοι σε προσωπικές επιθέσεις και ότι είναι προνόμιο συγκεκριμένων μελών...
3 ατομα από τη διαχείριση σου έκαναν παρατήρηση κ συνεχίζεις να ακούς μόνο τον εαυτό σου

Reaction score
433
Εννοείται δουλειά των ασφαλιστικών είναι να βρίσκουν ή να εφευρισκουν όρους για να πετάξουν εκτός τους ασφαλισμένους ή να ρίξουν τα ποσοστά αποζημίωσης.
Να θυμηθείτε ότι κάποια στιγμή και το μνμ του 112 θα χρησιμοποιηθεί εναντίον των πολιτών.
Σου ήρθε δεν έφυγες υπεστεις ζημιά απώλεια μειώνεται η κάλυψη...

Reaction score
61
Στον @tigergreg για ειδικούς λόγους επιτρέπονται μόνο κεφαλαία.

Την επόμενη βρες κάτι άλλο να του προσάψεις.
Έχοντας γνώση πως μπορεί να παρεξηγηθούν από μερικούς τα γραφόμενα μου, και χωρίς να έχω καμμία απολύτως πρόθεση να διαβάλλω τον #tigergreg, ο οποίος ενδεχομένως είναι ενδιαφέρων τύπος με καλά χαρακτηριστικά, να βάλω στην κουβέντα το δεδομένο πως σε γειτονικό site γράφει χωρίς να χρησιμοποιεί κεφαλαία. Εκεί προφανώς δεν συντρέχουν οι λόγοι που επικαλείται ο #rose.athens.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.749
Έχοντας γνώση πως μπορεί να παρεξηγηθούν από μερικούς τα γραφόμενα μου, και χωρίς να έχω καμμία απολύτως πρόθεση να διαβάλλω τον #tigergreg, ο οποίος ενδεχομένως είναι ενδιαφέρων τύπος με καλά χαρακτηριστικά, να βάλω στην κουβέντα το δεδομένο πως σε γειτονικό site γράφει χωρίς να χρησιμοποιεί κεφαλαία. Εκεί προφανώς δεν συντρέχουν οι λόγοι που επικαλείται ο #rose.athens.
ναι ξέρουμε....προς Θεού....μη δε γίνουμε ρουφιάνοι από τα λιντλ

Reaction score
61
Άσε τα σάπια για ρουφιάνους. Αναφέρθηκε ένα γεγονός. Επί αυτού του γεγονότος έχεις να πείς κάτι; Γιατί μου φαίνεται πως υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.749
''Οι κάτοικοι των κοινοτήτων, περιέγραψαν την εικόνα της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας που βιώνουν, καταγγέλλοντας πως η κατεδάφιση των σπιτιών και των χώρων που έχουν κριθεί ακατάλληλα, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Δυστυχώς, 30 μήνες μετά την σεισμική δραστηριότητα, το 50% των κατοικιών δεν έχουν κατεδαφιστεί, παρά το γεγονός ότι τα χρήματα δόθηκαν στον δήμο Ελασσόνας, όπως και στο γειτονικό Δαμάσι, που τώρα οι πληγέντες εκεί, εκδίδουν οικοδομικές άδειες. Πολλοί από τους σεισμόπληκτους θα αναγκαστούν να περάσουν έναν ακόμη Χειμώνα στους οικίσκους! Ο δήμος όμως πήρε τα χρήματα από το κράτος, αλλά δεν τα έδωσε ως όφειλε στους πολίτες.''

Reaction score
433
Ειναι πρακτικοι εκεί στον δήμο περιμένουν μια νέα θεομηνία ώστε να δώσουν τα λεφτά πακέτο να πιάσουν τόπο τι δεν καταλαβαίνεις;

ika

News
Reaction score
15.107
Όσοι είχαν την περιέργεια να μπούνε στο πλημμυρισμένο αυτοκίνητό τους για να γυρίσουν το κλειδί μπας και γίνει κάνα θαύμα....
...
....
η ασφαλιστική δεν τους αποζημιώνει.
Πως καταλαβαίνει η κάθε ασφαλιστική αν έχει γίνει προσπάθεια?

daharis666

Moderator
Reaction score
79.749
Άσε τα σάπια για ρουφιάνους. Αναφέρθηκε ένα γεγονός. Επί αυτού του γεγονότος έχεις να πείς κάτι; Γιατί μου φαίνεται πως υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.
την απάντηση την έχει δώσει εδώ κ χρόνια ο Γρηγόρης....μας έχει καλύψει
από εκεί κ μετά δεν σας πέφτει λόγος

μη στρουμώχνεστε για ρουφιανιές

Reaction score
25.595
ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΦΗΒΙΚΗ

ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΑΣΠΕΡΓΚΕΡ ΚΑΙ ΑΜΕΑ 70%.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΔΕΣ

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΟΡΟΥΜ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΔΗ ΕΧΩ 3 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ

ΠΑΡ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ.

ΣΕ 2 ΔΙΠΛΑΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ

ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΟΤΙ ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΝΗΜΑ "ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ" ΟΠΟΥ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΗΠΑΣΤΕ. :p

ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΡΑΦΟ ΝΟΜΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ "ΦΩΝΑΖΩ" ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΒΑΡΗΚΟΙΑ....

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥΣ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon