- Reaction score
- 4.753
Πλάκα πλάκα μήπως να πάρεις 1-2 φορητά jbl και να παίζει από το κινητό ?
Οχι αλλα τετοια. Εχω ηδη ενα.Πλάκα πλάκα μήπως να πάρεις 1-2 φορητά jbl και να παίζει από το κινητό ?
Οχι για αυτο που θελω.Και δεν την βολεύει ?
Η γυναίκα μου το έχει σκίσει σε όποιο δωμάτιο πάει το παίρνει μαζί
Και unboxing παρακαλω!!! βαλε πολλες φωτο να φωναζει ο ZizikLyngdorf it is...
Ελπιζω να βγει καλυτερη επιλογη απο τον cambridge audio χωρις βεβαια να εχω μετρο συγκρισης.
Ευχαριστω.Ω! Καλές ακροάσεις!!!
"Έτρεξες" το RoomPerfect ή ακόμα;
Έχεις enabled το CEC ? (HDMI Setup menu)Λοιπον.
Συνδεθηκαν ολα και ειπα να τον δουλεψω λιγο.
Τα καλα μεχρι τωρα ειναι το streaming ραδιοφωνικων σταθμων που μου αρεσει πολυ, ευκολο σχετικα app και πολυ μικρο μεγεθος. WAF τερμα ψηλα λογω μεγεθους.
Επαιξα με spotify, youtube, τηλεοραση και ραδιο και ολα καλα.
Netflix και disney+ μεσω τηλεορασης δεν εχω ηχο....
Επισης κατι που δε μου αρεσει ειναι πως οταν σβηνω τον ενισχυτη, για καποιο λογο δε μου γυριζει ο ηχος στα ηχεια της τηλεορασης αυτοματα αλλα παραμενει κλειδωμενη στο receiver και πρεπει να αλλαξω χειροκινητα.
Καποια βοηθεια;
Αυτες τις μερες θα βαλω και το roomperfect. Αυριο θα γκαζωσω λιγο να δω τι γινεται.
Μπράβο μπράβο δώσε φωτός στο λαό !!! Μα καλά την πιο σημαντική φωτός δεν έβαλεςView attachment 308308 View attachment 308309
Ηρθε. Οτι πρεπει ειναι.
Μικρουλης και γλυκητατος.
Αντε να δουμε και πως παιζει τωρα.
Εκανα reset σε εργοστασιακες ρυθμισεις και ολα οκ τωρα.Έχεις enabled το CEC ? (HDMI Setup menu)
Αν όχι, δεν θα γυρνάει από και προς την TV για τον ήχο.
Χρησιμοποιείς φαντάζομαι την θύρα της TV με την ένδειξη eARC/ARC.
Δοκίμασες και άλλο HDMI cable ? (κουλό, αλλά παίζει!)
Έχεις περάσει firmware updates ? Αν έχεις παλιό, είχαν βγάλει διάφορα fix σχετικά με HDMI & ARC/eARC.
Ποια ηχεία οδηγείς; έχασα επεισόδια βλέπειςΕκανα reset σε εργοστασιακες ρυθμισεις και ολα οκ τωρα.
Ακομη δεν εχω ασχοληθει με room perfect.
Αυτο που μου θυμισε ο ενισχυτης ειναι το ποσο ωραια ειναι η απλοτητα. Χωρις πολλα πολλα. Ενα μηχανημα, το αναβεις, κανει ενα κλικ,ακους. Τελος.
Αυτο που μου αρεσει παρα πολυ ειναι πως σε οποιοδηποτε σημειο εντασης, ο "χαρακτηρας" του ηχου δεν αλλαζει καθολου. Βεβαια εχω φτασει μια φορα μεχρι το +6 στην ενταση. Ευελπιστω τις επομενες μερες να τσιτωσω καλα καλα για να το δω.
Μπορω να πω κι ας ακουστει περιεργο, πως ειναι καλυτερη αγορα απο τον trinnov λογω της απλοτητας του.