- Reaction score
- 4.586
Θα σου πω πόσα προβλήματα έχει η ιδέα σου.εσκεφτόμανε, κυριακή πρωί να ρίξω κανά 2-3 υμηττούς ένεκα η κανονική ανάβαση είναι το σάββατο 28η και μάλιστα αργά την ώρα των σχολικών παρελάσεων (οπότε άκυρο απο μένα).
έβλεπα και τον ζαμπ που πήγε για διπλό τις προάλλες, είναι που έχω να ανέβω και κανα μήνα, μην ερχόταν και ο μπρε να σπάσει λίγο πλάκα, τι θα λέγατε για 0800 στην βρυσούλα απο παπάγου μεριά να πάμε μια την παπαγιότικη διαδρομή και 1-2 την καισαριανή μεριά και μετά κανα καφεδάκι να πάνε κάτω τα φαρμάκια ;
αν είναι για 3 φορές 1130 πιστεύω θα έχουμε καθαρίσει.
Άμα δεν βγαίνει η 3η υπάρχει πάντα και η μισή μέχρι διχάλα ή ΟΤΕ ή ότι κάτσει.
1ο: Υμηττός την Κυριακή είναι βασανιστήριο. Έχει τόσο κόσμο και τόσα αυτοκίνητα που είναι πολύ επικίνδυνο. Χθες πήγε ένα μίκρα να με στείλει στα κυπαρίσσια καθώς κατέβαινα διότι προσπαθούσε να προσπεράσει ποδηλάτη που ανέβαινε στη στροφή. Άσε το μποτιλιάρισμα στα γεφυράκια που με το ζόρι περνάει ένα αμάξι..
2ο: Από Παπάγου τρως τον τοίχο στο νεκροταφείο με το 18% κλίση χωρίς λόγο και βγαίνεις από στοπ.
3ο: Εγώ θέλω 1 ώρα για την κάθε ανάβαση χοντρικά, βάλε κι ένα τέταρτο κατάβαση και λίγο σκούπισμα ιδρώτα και ανάσες, ντύσιμο-γδύσιμο κτλ. Πάμε μιάμιση ώρα τουλάχιστο ανά ανάβαση, επομένως το τρως το πεντάωρο. Το 1130 είναι ουτοπικό.
Πάμε Σάββατο (το επόμενο αφού αυτό είναι 28η) και πάντα από καλοπούλα, να χαιρετάμε και τις θείτσες με τα μπατόν.