JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.479
Αστο τίποτα , κάτι για τους πεθαμένους λέγαμε.
Πως μια φιλική συνάντηση (με λίγο ''σπρώξιμο'') μπορεί να καταλήξει σε αιματοχυσία
Αναθεωρώ για τον Κο Μάρκου. Οι επιλογές του και οι απόψεις του ιδίως στα θέματα ακουστικής αλλά και σε άλλα πράγματα που αφορούν το χαμηλό με βρίσκουν σύμφωνο.
Να, πάρε κι εσύ ένα..Τονε είδα τον κιαρατά αλλά κρύφτηκα
Ναι βέβαια και άκουσα.Άσε τους άλλους..
Άκουσες τίποτα.. ερεθιστικό ο ίδιος?
Όχι ρε συ αυτήν την άποψη την έχω βδομάδες τώρα διαμορφώσει απο μια ανταλλαγή πόστ που είχαμε με Μάρκου και Μπουτια για χαμηλό και χώρους .... κατάλαβα εγώ ότι ξέρει τι λέει.
Τίποτε δεν σου ξεφεύγει βλέπω. Ναι έκανα μπόξ για 2-3 μόνο χρόνια 15 - 16 ετών πριν αρχίσω (παράλληλα) μπάσκετ. Κάτι λίγα ξέρω. Δεν βαράω εγώ, αλλά μια επιθετικότητα ναι την έχω, δεν λέω μου έχει μείνει , βγαίνει ε ; χα χα.Να εδώ (σε άλλο θέμα) λέει πως αμύνεται καλά αν χρειαστεί.
Σε τι level παίζεις μπαλίτσα βρε ?Το καλύτερο ήταν χειρότερο απο αυτό που ακούω εγώ αλλά το αναγνωρίσα τουλάχιστον ότι παίζει κάπως ΜΟΥΣΙΚΗ χα χα.
Να για αυτό δεν λέω το ¨καλύτερο¨που άκουσα στην έκθεση. Αλλά αποφεύγω όσο μπορώ να κάνω διαφήμιση ή το αντίθετο εγώ. Προτιμώ να μιλάω γενικά για ήχο αλλά είναι δύσκολο. Θα το πως σε ανύποπτο χρόνο ...που δεν θα το καταλάβει ή διαβάσει κανένας χα χα εσύ αφου δεν σου ξεφεύγει τίποτε ...θα καταλάβεις χα χα. Μην με δώσεις όμως χα χα τότε που θα καταλάβεις.Σε τι level παίζεις μπαλίτσα βρε ?
Εισαι σιγουρος;;;;;;;;;;;;;;;;Όχι ρε συ αυτήν την άποψη την έχω βδομάδες τώρα διαμορφώσει απο μια ανταλλαγή πόστ που είχαμε με Μάρκου και Μπουτια για χαμηλό και χώρους .... κατάλαβα εγώ ότι ξέρει τι λέει.
Θa είναι σε κανένα σεμινάριο - συζήτηση των σοφών του audio.Εισαι σιγουρος;;;;;;;;;;;;;;;;
Μρε παιδια δεν γλεπω τον Μαλμπορο να γραφει για την εκθεση και ανησυχω
αυτος είναι στερεοφιλ...πάει μόνο στις τσάμπαΜρε παιδια δεν γλεπω τον Μαλμπορο να γραφει για την εκθεση και ανησυχω