BLACKBOX Audio Video Show 2023








Μηνύματα
14.235
Reaction score
16.047
Αναθεωρώ για τον Κο Μάρκου. Οι επιλογές του και οι απόψεις του ιδίως στα θέματα ακουστικής αλλά και σε άλλα πράγματα που αφορούν το χαμηλό με βρίσκουν σύμφωνο. "Εχω σκοπό κάποτε να τον ταράξω στις ερωτήσεις, αλλά δεν θα βγάλω ακρη απο τις απαντήσεις του. Βαριέται να γράψει έστω και μια πρόταση χα χα

Δεν ήταν εκεί. Εγώ τον ξέρω απο τις φωτό του εδώ.
 





Μηνύματα
14.235
Reaction score
16.047
Άσε τους άλλους.. :biggrin:
Άκουσες τίποτα.. ερεθιστικό ο ίδιος? :tongue:
Ναι βέβαια και άκουσα.

¨Ενα ήταν το καλύτερο, και μόνο πραγματικά καλό ... εάν εξαιρέσουμε τα μεγάλα Focal με τα γνωστά τους πλεονεκτήματα και τον ήχο τους και δυναμικά τους.

Το καλύτερο ήταν χειρότερο απο αυτό που ακούω εγώ αλλά το αναγνωρίσα τουλάχιστον ότι παίζει κάπως ΜΟΥΣΙΚΗ χα χα.

Το δεύτερο που μου έκανε μόνο την καλύτερη εντύπωση ήταν το μικρό Παραδιγμ. Οπότε φαντάζομαι πόσο καλό πιθανόν να είναι το μεγάλο (που τότε δεν έπαιζε οπότε δεν ξέρω). Βέβαια είναι ικανοί να είναι χειρότερο. ¨Εχω ακούσει εταιρίες που τα μεσαία μοντέλα τους είναι μην πω καταπληκτικά και τα μεγάλα τους πολυ χειρότερα. Αλλά δε νομίζω. ¨Οπως και να έχει πρέπει να ακούσω την "ισορροπία" του γιατί αυτή αλλάζει συνήθως μόνο, ο χαρακτήρας όχι.

Το τρίτο απο αυτά όλα τα ενεργά που λέτε ότι είναι φανταστικά (not) χα χα καλό είναι μόνο το Ντατς πως το λέν. Τα άλλα απογοήτευση με τα δικά μου πάντα μέτρα και κριτήρια και του τι ακούω. Κατά τα άλλα μια χαρά επιλογή είναι (φαντάζομαι) στα χρήματα τους κλπ κλπ. Το καθετί αναλογικά κρίνεται και σε σχέση με κάτι άλλο πάντα.

Αυτά πάντα σαν συστήματα συνολικά κρινόμενα (που διάλεξαν να τα έχουν οι αντιπρόσωποι).

Κια πολλά άλλα ... που δεν γράφονται χα χα

Τα χειρότερα δεν τα λέω για ευνόητους λόγους ...όπως και το καλύτερο που είπα στην αρχή και το οποίο είναι το μόνο που επαιζε κάπως yes you gussed it τι θα ξαναπώ ΜΟΥΣΙΚΗ χα χα.
Όχι ρε συ αυτήν την άποψη την έχω βδομάδες τώρα διαμορφώσει απο μια ανταλλαγή πόστ που είχαμε με Μάρκου και Μπουτια για χαμηλό και χώρους .... κατάλαβα εγώ ότι ξέρει τι λέει.
Να εδώ (σε άλλο θέμα) λέει πως αμύνεται καλά αν χρειαστεί.
Τίποτε δεν σου ξεφεύγει βλέπω. 😍 Ναι έκανα μπόξ για 2-3 μόνο χρόνια 15 - 16 ετών πριν αρχίσω (παράλληλα) μπάσκετ. Κάτι λίγα ξέρω. Δεν βαράω εγώ, αλλά μια επιθετικότητα ναι την έχω, δεν λέω μου έχει μείνει , βγαίνει ε ; χα χα.

Κάτσε τώρα κάνουμε πλάκα Σωτος και εγώ στον πόλεμο Χαμάς Ισραήλ. χα χα Σου απαντούσα κιόλας για αυτό άργησα.
 
Last edited:


Μηνύματα
14.235
Reaction score
16.047
Σε τι level παίζεις μπαλίτσα βρε ? :idk:

:lolsign:
Να για αυτό δεν λέω το ¨καλύτερο¨που άκουσα στην έκθεση. Αλλά αποφεύγω όσο μπορώ να κάνω διαφήμιση ή το αντίθετο εγώ. Προτιμώ να μιλάω γενικά για ήχο αλλά είναι δύσκολο. Θα το πως σε ανύποπτο χρόνο ...που δεν θα το καταλάβει ή διαβάσει κανένας χα χα εσύ αφου δεν σου ξεφεύγει τίποτε ...θα καταλάβεις χα χα. Μην με δώσεις όμως χα χα τότε που θα καταλάβεις.
 

gonis

Luger
Μηνύματα
4.315
Reaction score
11.763
Μια χαρά η έκθεση :)
Είδα καμία 10αρια φιλους, άκουσα λίγο live ,μπήκα σύντομα σχεδόν σε όλα τα δωμάτια-χώρους κυρίως για οφθαλμόλουτρο.
Οσοι πάτε αυριο ακούστε τα Χαρβπεθ 40.Έψαχνα το σαμπo_O
Και του χρονου:drinks:
IMG_3677.jpeg
 

christos77

Master of Diffusion
Μηνύματα
6.361
Reaction score
13.371
Όχι ρε συ αυτήν την άποψη την έχω βδομάδες τώρα διαμορφώσει απο μια ανταλλαγή πόστ που είχαμε με Μάρκου και Μπουτια για χαμηλό και χώρους .... κατάλαβα εγώ ότι ξέρει τι λέει.
Εισαι σιγουρος;;;;;;;;;;;;;;;; ;) :sneaky: :wink: :rofl::p:gamer:
Μρε παιδια δεν γλεπω τον Μαλμπορο να γραφει για την εκθεση και ανησυχω:wink::sneaky::wink::smile:
Εστω να γραψει για τα ΛΙΒΕ :p Μετ: ζωντανα στα ελληνικα:!:gamer:
 



Μηνύματα
409
Reaction score
1.025
Καλησπέρα και από εμένα πέρασα από την έκθεση από τις 4-7 σήμερα το απόγευμα και ομολογώ πέρασα πολύ όμορφα.highlight ο μεγάλος προβολέας της Sony δεν μπορούσα να ξεκολλήσω!είδα περίπου μισή ώρα το Martian και αν δεν πειναγε ο γιοκας μου ακόμα εκεί θα ειμουνα...τι να πω φως ευκρίνεια μαύρα ούτε σε imax δεν έχω δει τέτοιο πράγμα! αξίζει να πάτε μόνο για αυτό συγχαρητήρια στην Sony που το έφερε το τέρας και στον κύριο Μανώλη που το δάμασε!από ήχο με μάγεψε το δωμάτιο της audience στο οποίο έπαιζαν 2 τριδρομα τα οποία πραγματικά θα τα ήθελα στο σαλόνι μου δυστυχώς δεν συγκράτησα μοντέλο αν κάποιος το θυμάται ας μου το γράψει σε μια απάντηση
IMG_20231104_181807.jpg

Τα Dutch επίσης με ενθουσίασαν.Τα JBL τα περίμενα πολύ καλύτερα αλλά δεν μου έκαναν κλικ και τα kii το ίδιο.Δωματιο που θα ήθελα να κάτσω να ακούσω γιατί μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον ήταν αυτό της Matter δυστυχώς άκουσα μόνο από την πόρτα γιατί ήταν μόνιμα γεμάτο κόσμο!
Μπράβο σε όλους διοργανωτές και εκθέτες και του χρόνου να είμαστε καλά
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.437
Μηνύματα
2.903.921
Members
38.044
Νεότερο μέλος
πλιακος Αργύρης
Top