alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.265
Told you so
Και Ελβετία δεν παίζει επιδότηση στα ηλεκτρικά (βέβαια τα εισοδήματα είναι σε άλλο επίπεδο). Επίσης, δεν έχουμε superchargers στον αστικό ιστό της Ζυρίχης, και γενικά οι υποδομές για ηλεκτρική αυτοκίνηση είναι μάλλον ισχνές.Tesla Model Y Is Switzerland’s Best-Selling Car for 10 Months of 2023
Tesla Model Y is the best-selling car in Switzerland from January to October 2023driveteslacanada.ca
Ακριβώς.Και Ελβετία δεν παίζει επιδότηση στα ηλεκτρικά (βέβαια τα εισοδήματα είναι σε άλλο επίπεδο).
Off topic τώρα, αλλά πόσο καθυστερημένος ήταν αυτός που έφτιαξε αυτό το γραφικό;
Το δικό μου σχόλιο αφορούσε καθαρά το γραφικό, όχι τα κέρδη κλπ.Ο πίνακας δεν κάνει καμία αναφορά στο κέρδος καμίας εταιρείας. Αναφέρεται μόνο στο πόσες εταιρείες μπήκαν ή θα μπούν στο NACS (πράσινο), και σε όσες δεν έχουν μπει ή ανακοινώσει ότι θα μπούν (κόκκινο). Τίποτε παραπάνω. Το γράφει άλλωστε.
Εγώ δεν το βλέπω υποχρεωτικά ότι κάτω από το πράσινο ή το κόκκινο πρέπει να μπει το αντίστοιχο. Σου λέει πράσινο αυτό, κόκκινο το άλλο, ορίστε και πόσοι είναι που.Το δικό μου σχόλιο αφορούσε καθαρά το γραφικό, όχι τα κέρδη κλπ.
Ο τύπος έχει φτιάξει δύο στήλες, "Adopted" αριστερά και "Not Yet" δεξιά, αλλά τη BMW και τη Vinfast τις έχει βάλει στη δεξιά στήλη (Not Yet) όμως με πράσινο χρώμα! Οπότε... Adopted; Μάλλον, ποιος ξέρει.
(και όχι, τα χρωματιστά κουτιά Adopted και Not Yet δεν είναι legend, αν ήθελε να είναι legend ας το έβαζε κάτω αριστερά με μικρότερο μέγεθος, όχι σαν τίτλους στήλης)
Υποχρεωτικό όχι. Αυτονόητο ναι.Εγώ δεν το βλέπω υποχρεωτικά ότι κάτω από το πράσινο ή το κόκκινο πρέπει να μπει το αντίστοιχο. Σου λέει πράσινο αυτό, κόκκινο το άλλο, ορίστε και πόσοι είναι που.
Αφού στο Zoe, που δεν έχει structural battery, ένα μικρό τρακάρισμα οδηγεί σε ολική, τότε στο Τέσλα (και Τογιότα και και και) που θα έχουν structural battery, πιθανώς να είναι καλύτερα, γιατί χειρότερα, δεν εχ.Ενώ έχουμε ήδη περιστατικά σε Zoe που ένα μικρό τρακάρισμα που κανονικά σημαίνει αλλαγή προφυλακτήρα να στέλνει το αμάξι για ανακύκλωση... Τι θα σήμαινει σε ένα αυτοκίνητο που η μπαταρία είναι μέρος της δομής να είναι φτιαγμένο το πάτωμα από ένα μόνο κομμάτι;