- Reaction score
- 6.891
Κρίμα που δεν είναι και streamer
Yπομονή.......θα έρθει και το DMP-A8
Κρίμα που δεν είναι και streamer
Νομίζω ότι με αυτά το ντακ είναι περιττό.ενεργά bluetooth - wireless
Νομίζω ότι με αυτά το ντακ είναι περιττό.
Άλλωστε, νομίζω, ένα bluetooth ντακ είναι μόνο δέκτης.
Αν θέλεις να ακούς μόνο με μετάδοση με bluetooth, δεν χρειάζεσαι το eversolo,μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με πιο προσιτό streamer ή απλά με μια ταμπλέτα (γιατί υποθέτω ότι δεν θέλεις να απασχολείς το κινητό σου με την αναπαραγωγή μουσικής) και ρίξε το βάρος στα ηχεία (αφού εκεί θα γίνεται όλη η δουλειά). Επίσης χρειάζεσαι streamer που το bluetooth του να δουλεύει αμφίδρομα.Δεν θέλω καλώδια
Δύσκολα να βρεις καλύτερα τέτοιου τύπου ηχεία και σε αρκετά παραπάνω χρήματα.Μπορεί κάποιος να μου κάνει μια πρόταση DAc-Streamer , σαν το eversolo (max 700 €) και ενεργά bluetooth - wireless βιβλιοθήκης (max 500 €) για το εξοχικό?
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ενεργά που έχουν και μεταξύ τους ασύρματη ζεύξη ! Σε κάποιο τεύχος του ΗΧΟΥ
το dac θα το παίρνω και στο διαμέρισμα σαν προενισχυτή μιας και έχω τελικό
επανέρχομαι μιας και είμαι κάτοχος (αν και μετά απο ταλαιπωρία με τον εδώ διανομέα) από προχθές.......το εργαλείο είναι πολύ καλό και πραγματικά είναι απίστευτο πως ένα μαραφέτι των 90 ευρώ,βγάζει τέτοιον ήχο.Παρά τον καταιγισμό από νέες συσκευές,από τους γνωστούς Κινέζους,καιρό είχα να γράψω κάτι,αλλά εδώ έχουμε κάτι πολύ προσιτό,στην κατηγορία κάτω από τα 100 ευρώ,που αξίζει να αναφερθεί.
Smsl su-1......
SMSL SU-1 DAC AK4493S XMOS XU316 32bit 768kHz DSD512 MQA MQA-CD - Audiophonics
Compact and powerful, the SMSL SU-1 DAC represents an affordable and efficient digital to analog conversion solution. Taking advantage of a careful design, it offers a great versatility while allowing a sound restitution of great quality.www.audiophonics.fr
Εψαχνα κατι σχετικο να συνδεσω τα ενεργα ηχεια μου και το σαμπ με τη τηλεοραση ωστε κατα περιπτωση να εχω καλυτερο ηχο απο την ηχομπαρα μου αλλα να μην κοστιζει πολυΠροσιτό dac από την SMSL με hdmi arc.........
SMSL PS100 DAC ES9023 USB SPDIF HDMI ARC Bluetooth 5.0 24bit 192kHz - Audiophonics
The SMSL PS100 is an affordable, high-performance and incredibly versatile DAC. Despite its small size, the PS100 uses quality components and a proven conversion chip (ESS SABRE ES9023) to ensure accurate and faithful sound reproduction.www.audiophonics.fr
Ενδιαφέρον dac και καλή τιμή για αυτά που δίνει.Εψαχνα κατι σχετικο να συνδεσω τα ενεργα ηχεια μου και το σαμπ με τη τηλεοραση ωστε κατα περιπτωση να εχω καλυτερο ηχο απο την ηχομπαρα μου αλλα να μην κοστιζει πολυ
Βρεθηκε το Arylic BP250! Αγοραστηκε 100€ αλλα συχνα πυκνα κανουν προσφορες που ριχνουν την τιμη στα 80€
Ειναι και bluetooth transmitter για 2 ζευγη ακουστικαBP50 Bluetooth Preamplifier With ESS ES9023P DAC
The BP50 is a Bluetooth Preamp receiver with HDMI ARC for TV connection and CEC control. Elevate your audio experience with BP50 Preamplifier all-in-one audio receiver.www.arylic.com
Διαθετει τηλεχειριστήριο αψογης αποκρισης και εφαρμογη κινητου με ολες τις ρυθμισεις για τις πηγες και το ηχο σου ,bass crossover , deep bass , equalizer κλπ .
Ενα ακομη καλο στοιχειο ειναι οτι κατα την κατασταση ηρεμιας δεν εχει απωλειες θορυβου ωστε να κρατα τα ενεργα σε ενεργη κατασταση Τα εχω παθει με ακριβοτερες υλοποιησεις γιαυτο το λογο το αναφερω
Δεν ειναι η επιτομη του ηχου αλλα απιστευτη τιμη για αυτα που προσφερει
Nope χρησιμοποιώ μια κάμερα logitech με μικρόφωνο στερεοφωνικό. Έχω ένα μικρό nuc για μουσική και το corporate laptop για business. To JBL ειναι συνδεδεμένο με το laptop. Δυστυχώς δεν επιτρέπεται η εγκατασταση εφαρμογων όπως tidal κτλ οπότε το nuc με καλύπτει για την μουσική και personal browsing.το JBL Charge 5 έχει και μικρόφωνο?
Τελικά το αγόρασα το bp50 και λειτουργεί άψογα!!! Δεν το περίμενα με τόσα λεφτα( το είχαν και προσφορα) να έχει τόσες εισοδους-εξοδους- bluetooth receiver και transmitter.Εψαχνα κατι σχετικο να συνδεσω τα ενεργα ηχεια μου και το σαμπ με τη τηλεοραση ωστε κατα περιπτωση να εχω καλυτερο ηχο απο την ηχομπαρα μου αλλα να μην κοστιζει πολυ
Βρεθηκε το Arylic BP250! Αγοραστηκε 100€ αλλα συχνα πυκνα κανουν προσφορες που ριχνουν την τιμη στα 80€
Ειναι και bluetooth transmitter για 2 ζευγη ακουστικαBP50 Bluetooth Preamplifier With ESS ES9023P DAC
The BP50 is a Bluetooth Preamp receiver with HDMI ARC for TV connection and CEC control. Elevate your audio experience with BP50 Preamplifier all-in-one audio receiver.www.arylic.com
Διαθετει τηλεχειριστήριο αψογης αποκρισης και εφαρμογη κινητου με ολες τις ρυθμισεις για τις πηγες και το ηχο σου ,bass crossover , deep bass , equalizer κλπ .
Ενα ακομη καλο στοιχειο ειναι οτι κατα την κατασταση ηρεμιας δεν εχει απωλειες θορυβου ωστε να κρατα τα ενεργα σε ενεργη κατασταση Τα εχω παθει με ακριβοτερες υλοποιησεις γιαυτο το λογο το αναφερω
Δεν ειναι η επιτομη του ηχου αλλα απιστευτη τιμη για αυτα που προσφερει