Ποια τηλεόραση στις 83/85 ίντσες?

Reaction score
1.055
Χτες εκανα μια βολτα απο μεγαλο καταστημα με τηλεορασεις και εκατσα αρκετη ωρα να συγκρινω τις oled ,qled και led
Τρια θεματα επηρεαζουν την κριση μου
Το απολυτο μαυρο στις Oled , φωτεινοτητα , φιλτρο αντανακλασεων
Το καθε ενα επηρεαζοταν απο το αλλο σε μεγαλο βαθμο
Το απολυτο μαυρο δημιουργει ενα βαθος στην εικονα που δεν μπορει να φανει απο τα you tube reviews
Χωρις τη φωτεινοτητα ομως το βαθος χανεται σε καποιες σκοτεινες κυριως σκηνες.
Αυτο φανηκε περισσοτερο σε συγκριση με την qd oled της samsung s95c
Επισης το φιλτρο της samsung εκανε πολυ καλη δουλεια σε σχεση με της υποδεεστερες lg b2 και c2
Θα προτιμουσα να πηγαινα σε λιγοτερες ιντσες 77 μιας s95c / lg G3 αντι μιας 85 αρας full array τωρα που τις ειδα καλυτερα για ενα σαλονι που εχει ελεγχομενο φωτισμο . Το κακο ειναι οτι ξεφευγουν στην τιμη , τουλαχιστον προς το παρον .

Reaction score
1.055
Βλεπω σημερα η τιμη της Lg g3 στις 77 ´ ειναι στα 4000€ Η Sony mini led x95k 85' στο Plaisio 4000€
Αποσταση θεασης 3.5 m Προβλημα τωρα !
Bigger is better ? :idk:
Quality over quantity ?:idk:

Reaction score
1.055
Οι 77 θα ειναι οτι η 65αρα σε λιγο.
82-83 or nothing :p
Παντως για 6 ιντσες μεγαλυτερη οθονη η διαφορα τιμης ειναι εξωπραγματικη !
Τα τελευταια 2-3 χρονια κυλαει ο καναπες προς τη τηλεοραση ... ευελπιστω τ χρονου να μπορεσω να παω στις 77 ¨¨´ :)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.734
Είναι σίγουρο πως η 77άρα θα είναι η επόμενη 65άρα, και μόλις την συνηθίσει κάποιος η 85άρα θα είναι η επόμενη 77άρα, και πάει λέγοντας.

Επειδή όμως τα δωμάτια έχουν και κάποια όρια, η 77άρα ακουμπά ήδη τα άνω όρια των σαλονιών.

Reaction score
1.055
Είναι σίγουρο πως η 77άρα θα είναι η επόμενη 65άρα, και μόλις την συνηθίσει κάποιος η 85άρα θα είναι η επόμενη 77άρα, και πάει λέγοντας.

Επειδή όμως τα δωμάτια έχουν και κάποια όρια, η 77άρα ακουμπά ήδη τα άνω όρια των σαλονιών.
Προσωπικα δεν εχω οριο οθονης , μονο τσεπης :)
Δυο θεματα με προβληματιζουν σχετικα με τις oled
a) Εχω παντα φωτισμο στο χωρο οταν παρακολουθω τηλεοραση και δεν ειμαι σιγουρος εαν θα εκμεταλευτω την διαφορα εικονας της oled με τις mini led
β) Εχω φωτισμο γιατι μειωνει στα ματια τις διακυμανσεις φωτιαμου της TV ,το αποτομο ABL , με ενοχλει . Το καταλαβαινω ακομη και στη δικη μου την x900h που ειναι full array local dimming

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon