Sonos

Reaction score
20
Καλημερα …
Μετά τα 2 Sonos one ,τι θα μου προτείνατε σαν επόμενη αναβάθμιση ;;
Sub mini ?
Beam ??
Άλλο ηχεία πχ era 300 αντί ήχομπαρας;

επειδη ένα ένα θα τα παρω με τι σειρά προτεραιότητας θα τα βάζατε για αγορά ;

Reaction score
5.395
Που μπορούμε να ακούσουμε Sonos σύστημα σε Dolby atmos ?
Arc , sub και surround.
Στο σπίτι σου. Κι αν δεν σου αρέσουν, τα πακετάρεις και τα στέλνεις πίσω εντός 100 ημερών δωρεάν.
Καλύτερη ξήγα από εταιρία δεν υπάρχει.

Reaction score
146
Η εγχώρια αντιπροσωπεία Sonos βλέπω πως έχει πολύ δυνατή προσφορά στα Five και στο Sub, αν δεν χρησιμοποιούσα το ηχοσύστημά μου με την τηλεόραση θα ψηνόμουν
Καλημερα …
Μετά τα 2 Sonos one ,τι θα μου προτείνατε σαν επόμενη αναβάθμιση ;;
Sub mini ?
Beam ??
Άλλο ηχεία πχ era 300 αντί ήχομπαρας;

επειδη ένα ένα θα τα παρω με τι σειρά προτεραιότητας θα τα βάζατε για αγορά ;
Sub, και κατά προτίμηση όχι το mini

Reaction score
1.054
Μια ερωτηση γιατι εψαχνα κ δεν το βρηκα Το subwoofer gen 3 ειναι συμβατο με το play :5 gen 2 ?

Reaction score
146
Μια ερωτηση γιατι εψαχνα κ δεν το βρηκα Το subwoofer gen 3 ειναι συμβατο με το play :5 gen 2 ?

Ναι, είναι και τα δύο συμβατά με τη νεότερη εφαρμογή, την S2, επομένως μπορούν να είναι στο ίδιο σύστημα . Εδώ μπορείς να βρεις όλες τις συμβατότητες της Sonos
Sonos S2 compatibility | Sonos

Reaction score
139
Πώς μπορώ να συνδέσω τα 4 Sonos Play 1 (2nd gen) ηχεία που έχω με τον ενισχυτή μου (και τα 7.1 ηχεία του)? Μόνο μέσω του sonos port ?
Οι ενισχυτές που αναγράφουν "works with sonos", ουσιαστικά έχουν ενσωματωμένη την λειτουργία του sonos port ?
(είμαι σε αναζήτηση πολυκάναλου ενισχυτή και σκέπτομαι μήπως και αποφύγω περιττά έξοδα)

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.999
Αυτό που θες να κάνεις δεν υποστηρίζεται επισήμως. Θεωρητικά, μπορεί να γίνει με την χρήση Sonos Connect/Port και την αναγκαστική χρήση τελικών ενισχυτών. Θες να τα αξιοποιήσεις για να στήσεις surround ήχο ή απλά να παίζουν όλα την ίδια μουσική;

Reaction score
139
Αυτό που θες να κάνεις δεν υποστηρίζεται επισήμως. Θεωρητικά, μπορεί να γίνει με την χρήση Sonos Connect/Port και την αναγκαστική χρήση τελικών ενισχυτών. Θες να τα αξιοποιήσεις για να στήσεις surround ήχο ή απλά να παίζουν όλα την ίδια μουσική;
Την ίδια μουσική. Κάθε ηχείο είναι σε διαφορετικό δωμάτιο.
Αυτό το works with sonos δουλεύει;

Reaction score
146
Την ίδια μουσική. Κάθε ηχείο είναι σε διαφορετικό δωμάτιο.
Αυτό το works with sonos δουλεύει;

Χρειάζονται το Port και αυτοί οι AVR, απλά επιτρέπουν να τους ανάψεις και αυξομειώσεις σε ένταση μέσω της εφαρμογής της Sonos

Reaction score
44
Τέσσερα ακόμη ζεύγη επιτοίχιων βάσεων για αντίστοιχα τεμάχια Five που πρόκειται να αγοράσω στο μέλλον, πιστεύω θα μου φτάσουν. Ας υπάρχουν για σιγουριά.

Καλησπέρα.
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν αντίστοιχες βάσεις που να τοποθετούνται όμως τα ηχεία κάθετα και να μην κοστίζουν όσο 2 νεφρά;

Ευχαριστω

Reaction score
146
Καλησπέρα.
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν αντίστοιχες βάσεις που να τοποθετούνται όμως τα ηχεία κάθετα και να μην κοστίζουν όσο 2 νεφρά;

Ευχαριστω
Αυτό που πόσταρες πάντως το βρίσκεις με 40 ευρώ το κομμάτι που δεν είναι τρελή τιμή
Crystal Audio Βάση Ηχείου Τοίχου WM5 (Τεμάχιο) for Sonos Five σε Μαύρο Χρώμα - Skroutz.gr

Αν θέλεις κάτι ακόμα φθηνότερο μπορείς να πας σε κάτι generic, πχ Βάση Ηχείου Τοίχου SP-015 (Τεμάχιο) σε Μαύρο Χρώμα | Skroutz.gr

Reaction score
44
Αυτό που πόσταρες πάντως το βρίσκεις με 40 ευρώ το κομμάτι που δεν είναι τρελή τιμή
Crystal Audio Βάση Ηχείου Τοίχου WM5 (Τεμάχιο) for Sonos Five σε Μαύρο Χρώμα - Skroutz.gr

Αν θέλεις κάτι ακόμα φθηνότερο μπορείς να πας σε κάτι generic, πχ Βάση Ηχείου Τοίχου SP-015 (Τεμάχιο) σε Μαύρο Χρώμα | Skroutz.gr
Θα ήθελα να κάθονται τα ηχεία κάθετα και όχι οριζόντια.

Reaction score
146
Θα ήθελα να κάθονται τα ηχεία κάθετα και όχι οριζόντια.
H generic για κάθετη τοποθέτηση είναι. Δεν νομίζω να βρεις κάτι custom σε τιμή πολύ διαφορετική από της Flexson

Reaction score
5.395
Όχι απλά τρελή τιμή αλλά κοροϊδία είναι 40 ευρώ για τη rebranded βάση που δείχνεις, από τη στιγμή που βρίσκεις τη γνήσια Brateck στα 6 ευρώ.
Και 6 ευρώ κάνει τώρα που ακρίβυνε. 3,26 τη μία τις είχα πάρει εγώ.
Brateck SB-505 είναι το μοντέλο.

Reaction score
44
H generic για κάθετη τοποθέτηση είναι. Δεν νομίζω να βρεις κάτι custom σε τιμή πολύ διαφορετική από της Flexson
Συγνώμη αλλά μπερδεύτηκα.Δεν φαίνεται να μπορούν να τοποθετηθούν τα sonos five στη δεύτερη που προτείνεις.

Reaction score
146
Όχι απλά τρελή τιμή αλλά κοροϊδία είναι 40 ευρώ για τη rebranded βάση που δείχνεις, από τη στιγμή που βρίσκεις τη γνήσια Brateck στα 6 ευρώ.
Και 6 ευρώ κάνει τώρα που ακρίβυνε. 3,26 τη μία τις είχα πάρει εγώ.
Brateck SB-505 είναι το μοντέλο.
Δεν διαφωνώ. Δεν είχα δει την τιμή της Brateck, απλά είδα της CA και σε σχέση με της Flexson η τιμή φάνηκε λογική.

ΥΓ Δεν λειτουργεί ο σύνδεσμος για των 6 ευρώ.

Reaction score
5.395
Συγνώμη αλλά μπερδεύτηκα.Δεν φαίνεται να μπορούν να τοποθετηθούν τα sonos five στη δεύτερη που προτείνεις.
Απλά τα σφίγγουν από κάτω, δεξιά-αριστερά, τα ηχεία αυτές οι βάσεις, τι περίμενες να δεις;
Δεν προσφέρουν ούτε λαστιχάκια για να μην πληγώσουν τα ηχεία, πρέπει να τα βάλεις εσύ. Και κάνουν και 40 ευρώ.

Γιατί επιμένεις σε κάθετη θέση να στήσεις τα five;
Ta άκουσες πρώτα σε οριζόντια;
ΥΓ Δεν λειτουργεί ο σύνδεσμος για των 6 ευρώ.
Googlαρε Brateck SB-505 και θα βρεις τιμή από 6 ευρώ.
Με τηλέφωνο ενημερώνεσαι αν όντως υπάρχει απόθεμα.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.555
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM