Sonos

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.488
Άλλο αυτό και άλλο το να λέμε ότι μπορείτε να καθίσετε στις 70 μοίρες από το Era 300 και τα ακούτε τέλεια.
Τι σημαίνει τέλεια στο παντοκατευθυντικό ηχείο; Άλλος θέλει κατευθυντικό ήχο και άλλος θέλει τις καραμπόλες των Sonos. Ο πρώτος δεν είναι ο πελάτης των ERA και της Arc. Θέλει κάτι άλλο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτό που δεν θέλει είναι λάθος.

Reaction score
3
ε άρα σε μια νορμαλ καθημερινη συνθήκη σε ενα νορμαλ σπιτι που δεν καθεσαι σε ενα σημειο να ακουσεις μουσική αλλα μετακινείσαι κιολας το era 300 είναι καλύτερο; Και γενικότερα η αναζήτηση στερεοφωνικής εικονας

alexis

Reaction score
30.488
ε άρα σε μια νορμαλ καθημερινη συνθήκη σε ενα νορμαλ σπιτι που δεν καθεσαι σε ενα σημειο να ακουσεις μουσική αλλα μετακινείσαι κιολας το era 300 είναι καλύτερο; Και γενικότερα η αναζήτηση στερεοφωνικής εικονας
Πιστεύω πως ναι. Επιπλέον ,καθαρά προσωπικό θέμα, δεν θα αγόραζα Sonos που να μην είναι Atmos. Μοναδική περίπτωση μόνο αν δεν ήθελα τόσο μεγάλο όσο το ERA 300.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
H καλύτερη cyber προσφρορά είναι το πακέτο arc+sub, 1299 euro από 1865 euro με έκπτωση 30%.

Αν κάποιος θέλει το sub στα 615 ευρώ, θέλω το arc (στα 685 ευρώ).

Pm me.

Reaction score
44
Χθες στο public αν αγόραζε κάποιος τηλεόραση άνω των 499 ευρώ έπαιρνε ένα προιόν ήχου με 50% έκπτωση.Έβγαινε το sub 350 ευρώ...

Δυστυχώς δεν βρήκα κάποιον να θέλει τηλεόραση....:):)

Reaction score
3
Το έχω μετρήσει το Era 300 αναλυτικότατα. Υπάρχει δημοσιευμένο στο περιοδικό YellowBox το review μου με τις μετρήσεις κλπ.
Παρατήρησες άλλον χαρακτήρα, άλλες ποιότητες, άλλον ήχο σε τραγούδια που δεν είναι spatial ; «Επεμβαίνει» κ εκεί στο ηχητικό αποτέλεσμα σε σύγκριση με το five πχ;

Reaction score
5.402
Ta Sonos ακουστικά παρουσιάζονται στα άρθρα ως αχρείαστη προσθήκη, αλλά ως χρήστης Sonos συστήματος, τα περιμένω πώς και πώς. Θα τα πάρω ανεξαρτήτως ποιότητας ή τιμής. Άσχετα που έχω ήδη τα Sony WH-1000XM4.

Ο λόγος είναι ότι η ενσωμάτωση των ακουστικών στο Sonos app θα με απαλλάξει από την επιλογή των BT ακουστικών ως έξοδο ήχου της TV, που πολλές φορές κολλάει και επιστρέφει στη Sonos arc, σε βαθμό που να αγανακτώ και να βγάζω το πριζάκι hdmi. Με Sonos ακουστικά θα είναι μόνιμα συνδεδεμένη η Arc, και μέσω εκείνης θα πηγαίνει ο ήχος καί στα ακουστικά. Η επιλογή θα γίνεται μέσω τoυ Sonos app.

Ή κάνω δουλειές στην αυλή, βάζω τα Sonos ακουστικά, συνεχίζει η playlist από εκεί που σταμάτησε στο σπίτι, χωρίς να κάνω pairing με το κινητό. Ή αντίστροφα, επιστρέφω από έξω με τα ακουστικά, τα βγάζω και συνεχίζει η μουσική να παίζει στο οικιακό σύστημα, όπως κάνω τώρα με τα φορητά Move και Roam.

Μεγάλη υπόθεση θα είναι η παρουσίαση Sonos ακουστικών.

alexis

Reaction score
30.488
Με τα Sony WH-1000XM3 δεν έχω καμία διακοπή μέχρι σήμερα. Το μόνο μου "αλλά" είναι ότι κάθε φορά πρέπει να τα "βρει" το Shield manually.

Reaction score
5.402
Ούτε εγώ έχω παράπονο από τα Sony. Η TV για κάποιο λόγο επιστρέφει στην hdmi earc έξοδο, παρόλο που επιλέγω bluetooth.

Τα wifi Sonos ακουστικά θα με απαλλάξουν από τη χρήση bluetooth.

Reaction score
5.402
Στο 2:57 λέει ότι τα Era 300 σε χρήση ως surround πρέπει να τα αποσυνδέσεις από την Arc για να μπορέσεις να ακούσεις στέρεο, και μετά φτου και απ' την αρχή να τα ζευγαρώνεις ως surround.

Υπάρχει και το τρικ που χρησιμοποιώ με τα Five. Με ρύθμιση +15 στα πίσω στο TV slider, και τη ρύθμιση στο full, μπορώ κι ακούω full stereo στα δύο surround Five, χωρίς να βγουν από χρήση surround.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407

Reaction score
5.402
Πάντα θέλω Sonos.

Μέχρι τις 18 Δεκ. έβγαλε προσφορές η Sonos στη σελίδα της.

545 χωρίς ΦΠΑ το σαμπ
605 χωρίς ΦΠΑ η Arc

Mε την εισαγωγή επαγγελματικού ΑΦΜ κατά το checkout, αφαιρείται το ΦΠΑ.

Reaction score
20
Καλησπερα παιδια
Εχω ένα πρόβλημα με τα sonos καη χρειάζομαι κάποιον να με βοηθήσει .
Εχω ηχομπαρα ray συνδεδεμένη με οπτική στην τηλεόραση και δυο one sl μαζί σαν surrounds.
Σε άλλο χώρο εχω συνδέσει ένα πικαπ με προενισχυτη και από τον προενισχυτη στο Sonos connect .
Τωρα ..με τηλεόραση και μουσική παίζουν όλα .
Όταν βάζω το πικαπ μια φορα κατάφερα να το κάνω να παίζει .σημερα που το εβαλα δεν παιζει …κατι εχω συνδέσει λάθος προφανώς στην εφαρμογή κατι εχω κάνει λάθος όποτε θελω μια βοήθεια

Reaction score
5.402
Έχεις ορίσει στο app διαφορετικό χώρο για την Ray και τα One, και διαφορετικό χώρο για το Sonos connect;

Reaction score
5.402
Ενώ παίζεις μουσική δες στην κύρια σελίδα του app ότι έχεις τσεκαρισμένους καί τους δύο χώρους.

Αυτός είναι ο λόγος που παίζει το ίδιο σήμα καί στους δύο χώρους.

Ξετσέκαρε έναν χώρο και πάτα done.

IMG_8849.jpeg

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.594
Members
38.202
Νεότερο μέλος
ΜΠΟΥΡΝΑΣ ΗΛΙΑΣ