35,1 έφτασε στο Σίσι (στο νομό Λασιθίου), και έχει λυσσάξει κι ο νοτιάς (μου χάλασε και τη μέρα, αν ήταν μόνο η ζέστη θα έβγαινα για μια εξοδούλα με το ποδήλατο).
Προγνώσεις καιρού για όλη την Ελλάδα. Παρατηρήσεις από το μεγαλύτερο δίκτυο μετεωρολογικών σταθμων. Μετεωρολογικοί χάρτες θαλασσών. Ιστιοπλοϊκοι χάρτες καιρού.
meteo.gr
Λόγω της διέλευσης του ψυχρού μετώπου από τη χώρα μας, μέχρι και τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου 04/11, εκδηλώθηκε μεγάλο πλήθος φαινομένων με σημαντική γεωγραφική διασπορά. Τα φαινόμενα συνοψίζονται στο γραφικό που ακολουθεί.
Τι λέμε τώρα. Σαββάτο βράδυ στο ηράκλειο και είμαι με κλιματιστικό. Έχει τρελαθεί ο καιρός παιδιά δεν πάμε καλά.
Θα τρελαθούν σύντομα και τα φυτά. Βλέπω το λάδι στα 20€.
Να διερευνηθούν τα αίτια ζητεί ο Ευάγγελος Αποστολάκης - Ισχυροί άνεμοι συνεχίζουν να πνέουν και σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που έχει αγκυροβολήσει το αντιτορπιλικό
www.protothema.gr
Κραυγαλέα επίδειξη ασχετοσυνης και έλλειψης ναυτοσύνης η επιμονή πρόσδεσης σε τόσο εκτεθειμένο σημείο ενός τέτοιου ιστορικού (διάβαζε αρχαίου) πλοίου. Και δεν είναι ότι συνέβη πρώτη φορά. Πέρσι ο άνεμος το κουνούσε τόσο που δήλωσε το ντεκ της παραλίας.
Ποιός είναι ο υπεύθυνος για τέτοιες αποφάσεις;
Μου ήρθε χθες στις 2 που ήμουν λαϊκή. Είχε μόνο ψιλοβροχο. Ε κατά τις 9 σκίστηκε στη βροχή και μετά αέρας που λυσσομαναει, δεν έχει σταματήσει, όλο το βράδυ άκουγα ριπές να σφυρίζουν.