Ο κακός μας ο καιρός

Reaction score
16.117
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα Ζνόου μου.
Ήρθε χθες ο @profi να πάμε για φαγητάκι με τσι κυράδες και με έβαλε πρώτα, με 4° και βροχή, να κάνουμε εξαέρωση και να προσθέσουμε δεύτερο δοχείο διαστολής στους ηλιακούς*. Στα βρεγμένα με σοβαρή κλίση κεραμίδια που γλιστρούν σαν να έχουν βρύα επειδή έχουν βρύα. :p
Γυρνάω πίσω καθώς κατεβαίναμε και τον βλέπω να με ακολουθεί στα τέσσερα ΑΝΑΣΚΕΛΑ όπως η Linda στον Εξορκιστή η κότα. Σκιάχτηκα!

Ευτυχώς δεν είχα κάνει μπάνιο γιατί μετά ξόδεψα 150 λίτρες ζεματιστό νερό και βγήκα αστακούλης κόκκινος.

*αντί να πάει μόνος του ο γάιδαρος στη σκεπή μου :biggrin:

View attachment 320429
Ενω θα έπρεπε να είναι στα τέσσερα …..,αλλά μπρουμυτα?

Δεν έχω δει Ποτε τον « εξορκιστή «.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.643
Να κρατηθώ μέχρι να έρθει το Ντολμαδάκι, να την βάλω να το φουντώσει με 7-8 κούτσουρα και να αποκοιμηθώ τότε; Αλλά έτσι θα ξυπνήσω κατά τις 4-5 και θα πρέπει να το ματαφουντώνω.
Να βάλει ξυπνητήρι και να το φουντώσει η ανεπρόκοπη. Που θα ξυπνάει τα χαράματα το χρυσό μου για να την ζεστάνει.... >:(

:roflmao:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.625
Ενω θα έπρεπε να είναι στα τέσσερα …..,αλλά μπρουμυτα?

Δεν έχω δει Ποτε τον « εξορκιστή «.

Άντε το φράουλες κι αίμα να το δεχθώ... αλλά ούτε καν τον Εξορκιστή; Μα τι βλέπετε στη Γερμανία...; Μόνο Φασμπίντερ και ξερό ψωμί;

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.739
@Zizik το εταιρικό όχημα φορά κάτι σκατοConti 4 εποχών... Στις 3 από τις 4 εποχές είναι άθλια, να έρθω μια βόλτα προς τα εκεί να τα δοκιμάσω στην 4η μπας και κάνουν τίπουτις;

Reaction score
16.117
Άντε το φράουλες κι αίμα να το δεχθώ... αλλά ούτε καν τον Εξορκιστή; Μα τι βλέπετε στη Γερμανία...; Μόνο Φασμπίντερ και ξερό ψωμί;
Δεν γνωριζω τι βλέπει η μάζα,αλλά και τον Τιτανικό με τα 11 Όσκαρ δεν τον έχω δει ακόμα…

Αβεσσαλωμ,να τον δω σήμερα?

Ένα από τα σλόγκαν της ταινίας είναι : « What an excellent day for an exorcism!» :roflmao:

Αν εσυ έχεις δει το « Φράουλες και αίμα» - πως καταλήξαμε να μιλάμε για ταινίες στον « καιρό « ένας θεό το γνωριζει! - και δεν έχεις γράψει κριτική …τον « κακό σου τον καιρό!»:biggrin:

melina

Cargo 200
Reaction score
42.932
Τον εξορκιστή τον βλέπουμε μέχρι τα 13, άντε βία 15, μπας και πιάσει. Από κει και πάνω χαμένος χρόνος.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.037

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.021
Φίφες χιόνι τελικά. Μας έσπασαν τα...νεύρα τα κανάλια και οι μετεωρολόγοι με την "Αυγή" και τελικά μείναμε με ψιλόβροχο και χιόνια μόνο στα ορεινά.

Well done. >:(
Υπάρχουν αμέτρητα μέσα και αμέτρητοι άνθρωποι που "ενημερώνουν" σε 24ωρη βάση. Οι πολίτες τσιμπάνε πια μόνο με το "διαφορετικό" που έχει υπερβολή. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι αντί της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης έχουμε δυσπιστία και απαξίωση.

Το μεγάλο κακό είναι ότι η ίδια τακτική εφαρμόζεται και στα επιστημονικά θέματα που θεωρητικά τουλάχιστον είναι πιο αντικειμενικά. Και το ακόμα χειρότερο είναι ότι σιγά-σιγά πολλαπλασιάζονται οι επιστήμονες που βάζουν την προσωπική τους προκατάληψη πριν τα στοιχεία.

abcd

Super Moderator
Reaction score
101.037
Φίφες χιόνι τελικά. Μας έσπασαν τα...νεύρα τα κανάλια και οι μετεωρολόγοι με την "Αυγή" και τελικά μείναμε με ψιλόβροχο και χιόνια μόνο στα ορεινά.
Apocalypse Now! 🙄 Not...
Ε να για να μάθετε!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.331
Ετοιμάσου να έρθεις να με σώσεις γιατί μόλις ανακάλυψα οτι μείναμε απο φιστίκια, κάσιους* και άλλα ξηροκάρπια. :p :biggrin:
Τι το πήρες το ελεκτροτετρακίνητο; :party:
Τη γλύτωσες, πήγαμε στο μπακάλη και αδειάσαμε τα ξηροκαρποράφια. :biggrin:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.625
Δεν γνωριζω τι βλέπει η μάζα,αλλά και τον Τιτανικό με τα 11 Όσκαρ δεν τον έχω δει ακόμα…

Αβεσσαλωμ,να τον δω σήμερα?
εγώ όταν έχει κρύο, ιδίως χιόνι έξω, βάζω να δω τη Μέρα της Μαρμότας (Groundhog Day) ή το Day After Tommorow

Τώρα τον Εξορκιστή, εάν δεν τον έχεις ήδη δει, θα σου φανεί βλακεία, στα τόσα που έχει συνηθίσει το μάτι μας. Ιδίως τα εμβόλιμα πλάνα διάρκειας κλάσματος του δευτερολέπτου για να σου δημιουργήσουν ένταση, και καλά. Meh!

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.749
Δεν ξέρω αν θα φανεί βλακεία ή όχι μια ταινία κλασσική σε κάποιον (πιθανόν), αλλά όπως και να 'χει στα κλασσικά αξίζει μια ματιά μας.

Έχω δει κάποια που δεν.. και κάποια άλλα που με εξέπληξαν πολύ ευχάριστα, αλλά γενικώς δεν μετάνιωσα για τον χρόνο μου..
Τώρα ανάλογα τι έχει συνηθίσει να βλέπει κάποιος, όπως επίσης και αν το είδος του αρέσει.. (σημαντικό)
Τη Λάμψη του Κιούμπρικ π.χ. δεν μπορώ να φανταστώ πως (κι ας έχει ξεπεραστεί το look της) κάποιος που παρακολουθεί έστω λίγο σινεμά και έχει μια συμπάθεια γι' αυτό δεν θα την χωνέψει καθόλου..
Μια δυό σκηνές θα του ''κάτσουν'' στραβά ίσως (και σ' εμένα συμβαίνει) αλλά μέχρι εκεί.
Ο Εξορκιστής βέβαια έχει περισσότερα κλισέ - κινδύνους και ίσως κουράσει, αλλά η ατμόσφαιρα της ταινίας εξακολουθεί παρά τα κλισέ να είναι εξαιρετική και αυτό πιστεύω είναι που κερδίζει στο τέλος.. ;)

Υ.Γ.

Κρύο κάμει ε? :whistling:
(εντός θέματος..😝)

Last edited:

Staff online

• abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.607
Members
38.210