Ο κακός μας ο καιρός

D

Deleted member 50795

Guest
Σήμερα το πρωί αυτή τη στιγμή το θερμόμετρο έξω δείχνει 0°C, …και είναι αξιόπιστο και τσεκαρισμένο,..:dance2:

IMG_0735.jpeg

TGD

Reaction score
8.641

Reaction score
16.117
Παρνασσός και Πήλιο το Σαβ-Κυρ θέλουνε χιονολαστιχα.
Δεν είναι κακό…,αν χιόνολαστιχα θεωρούνται τα ελαστικά αυτοκινήτων για το χειμώνα.

Αλυσιδες χρειάζεται να έχει κανείς μαζί του?

Reaction score
236
Ας έχουν το νου τους με τον καιρό οποίος ειναι από Μαγνησία, στερεά και προς τα κάτω μέχρι Αθήνα και ορεινά ανατολικής πελλ/σου. Μην έχουμε παρατράγουδα με χιόνια και περιοχές χωρίς νερό και ρεύμα,γιατι ο βοριάς θα σφάξει αρκετά δέντρα.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.332
@Zizik πώς πάνε τα πράγματα εκεί;
Χαλαζάκι μόνο, 5°.

Ετοιμάσου να έρθεις να με σώσεις γιατί μόλις ανακάλυψα οτι μείναμε απο φιστίκια, κάσιους* και άλλα ξηροκάρπια. :p :biggrin:
Τι το πήρες το ελεκτροτετρακίνητο; :party:

*έχουμε ένα πακέτο, ίσον κανένα

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.332
Έχω σοβαρά θέματα κορίτσια.

Να ρίξω υπνάκο στο τζάκι απο μουργέλα υπερβολικής θερμότητας®;
Να κρατηθώ μέχρι να έρθει το Ντολμαδάκι, να την βάλω να το φουντώσει με 7-8 κούτσουρα και να αποκοιμηθώ τότε; Αλλά έτσι θα ξυπνήσω κατά τις 4-5 και θα πρέπει να το ματαφουντώνω.

Έχω πολλαπλά προβλήματα επιλογών ξάπλας, έχω και τα χαζοσκλάκια που κοιμούνται στο παγωμένο γκαζόν και αρνούνται να μπουν στην αποθήκη που τους έχω αναμμένα πάνελζ. 🙄

Reaction score
16.117
Έχω σοβαρά θέματα κορίτσια.

Να ρίξω υπνάκο στο τζάκι απο μουργέλα υπερβολικής θερμότητας®;
Να κρατηθώ μέχρι να έρθει το Ντολμαδάκι, να την βάλω να το φουντώσει με 7-8 κούτσουρα και να αποκοιμηθώ τότε; Αλλά έτσι θα ξυπνήσω κατά τις 4-5 και θα πρέπει να το ματαφουντώνω.

Έχω πολλαπλά προβλήματα επιλογών ξάπλας, έχω και τα χαζοσκλάκια που κοιμούνται στο παγωμένο γκαζόν και αρνούνται να μπουν στην αποθήκη που τους έχω αναμμένα πάνελζ. 🙄
Σ αυτή την περίπτωση λέμε : « Για σένα είναι η ζωη!» :)

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.332
Σ αυτή την περίπτωση λέμε : « Για σένα είναι η ζωη!» :)

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα Ζνόου μου.
Ήρθε χθες ο @profi να πάμε για φαγητάκι με τσι κυράδες και με έβαλε πρώτα, με 4° και βροχή, να κάνουμε εξαέρωση και να προσθέσουμε δεύτερο δοχείο διαστολής στους ηλιακούς*. Στα βρεγμένα με σοβαρή κλίση κεραμίδια που γλιστρούν σαν να έχουν βρύα επειδή έχουν βρύα. :p
Γυρνάω πίσω καθώς κατεβαίναμε και τον βλέπω να με ακολουθεί στα τέσσερα ΑΝΑΣΚΕΛΑ όπως η Linda στον Εξορκιστή η κότα. Σκιάχτηκα!

Ευτυχώς δεν είχα κάνει μπάνιο γιατί μετά ξόδεψα 150 λίτρες ζεματιστό νερό και βγήκα αστακούλης κόκκινος.

*αντί να πάει μόνος του ο γάιδαρος στη σκεπή μου :biggrin:

1000020626.jpg

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.609
Members
38.210
Νεότερο μέλος
Aris29