- Reaction score
- 2
Τηλεόραση SAMSUNG (μοντέλο QE55QN95BATXXH) αξίας 998,99€ και ημερομηνία ηλεκτρονικής αγοράς 29 Αυγούστου 2023 από τα PUBLIC, με επιπλέον κάλυψη εγγύησης 5ετούς διάρκειας, επιβαρυνόμενος με επιπλέον ποσό 124,99€: πρόγραμμα SafetyNet. Τοποθετημένη από συνεργείο τους σε επιτοίχια βάση.
18/11/2023 (ούτε τρεις μήνες από την αγορά): παρουσίασε τις κάθετες γραμμές στην οθόνη, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Ενημέρωσα τόσο την SAMSUNG, όσο και τα PUBLIC (και με επέκταση εγγύησης).
23/11/2023: Έρχονται τεχνικοί, σε διαφορετικά ραντεβού, τόσο από PUBLIC όσο και από SAMSUNG. "Μιλημένοι" από τις εταιρίες τους, αποφαίνονται ...σπάσιμο οθόνης και αποχωρούν, αποποιούμενοι όποιας ευθνύνης!!! Ως ...σπάσιμο οθόνης θεωρούν ένα ...στίγμα που φαίνεται εσωτερικά της οθόνης!!! Το μεσημέρι, με ενημερώνουν τηλεφωνικώς απο το service της SAMSUNG ότι λόγω ...σπασίματος της οθόνης ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ από την ΕΓΓΥΗΣΗ!! Πόρισμα σπασίματος, χωρίς να υπάρχει σπάσιμο!!! (δείτε φωτο)
Η τηλεόραση είναι τοποθετημένη σε επιτοίχια βάση και δεν την ακουμπά κανείς, ποτέ. Σπάσιμο, όλοι όσοι μιλάμε ελληνικά, γνωρίζουμε τι σημαίνει. Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και η τηλεόραση, αξίας 991€, δεν έχει υποστεί καμία εξωτερική φθορά και είναι σε άψογη και άρτια κατάσταση.
Τα PUBLIC, με τα οποία έχω επέκταση εγγύησης 5 ετών, ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ στις συνεχείς εκκλήσεις μου και παρά το γεγονός ότι στην ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ SafetyNet (ΔΕΙΤΕ: https://www.public.gr/page/safety-net) αναφέρεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ακόμη και για πραγματικό σπάσιμο οθόνης:
18/11/2023 (ούτε τρεις μήνες από την αγορά): παρουσίασε τις κάθετες γραμμές στην οθόνη, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Ενημέρωσα τόσο την SAMSUNG, όσο και τα PUBLIC (και με επέκταση εγγύησης).
23/11/2023: Έρχονται τεχνικοί, σε διαφορετικά ραντεβού, τόσο από PUBLIC όσο και από SAMSUNG. "Μιλημένοι" από τις εταιρίες τους, αποφαίνονται ...σπάσιμο οθόνης και αποχωρούν, αποποιούμενοι όποιας ευθνύνης!!! Ως ...σπάσιμο οθόνης θεωρούν ένα ...στίγμα που φαίνεται εσωτερικά της οθόνης!!! Το μεσημέρι, με ενημερώνουν τηλεφωνικώς απο το service της SAMSUNG ότι λόγω ...σπασίματος της οθόνης ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ από την ΕΓΓΥΗΣΗ!! Πόρισμα σπασίματος, χωρίς να υπάρχει σπάσιμο!!! (δείτε φωτο)
Η τηλεόραση είναι τοποθετημένη σε επιτοίχια βάση και δεν την ακουμπά κανείς, ποτέ. Σπάσιμο, όλοι όσοι μιλάμε ελληνικά, γνωρίζουμε τι σημαίνει. Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και η τηλεόραση, αξίας 991€, δεν έχει υποστεί καμία εξωτερική φθορά και είναι σε άψογη και άρτια κατάσταση.
Τα PUBLIC, με τα οποία έχω επέκταση εγγύησης 5 ετών, ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ στις συνεχείς εκκλήσεις μου και παρά το γεγονός ότι στην ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ SafetyNet (ΔΕΙΤΕ: https://www.public.gr/page/safety-net) αναφέρεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ακόμη και για πραγματικό σπάσιμο οθόνης:
- Για ποιές συσκευές ισχύει η υπηρεσία;
Η υπηρεσία SafetyNet ισχύει για Smartphone, TV, Notebook, Tablet, Desktop PC, Monitor, Digital Camera, Gaming Accessories, Printer, Λευκές οικιακές συσκευές, Οικιακές μικροσυσκευές.
Πόσες φορές μπορώ να επισκευάσω τη συσκευή μου;
Η υπηρεσία παρέχει απεριόριστες και δωρεάν επισκέψεις για την επισκευή βλάβης που αφορά τα ηλεκτρονικά και μηχανικά μέρη των συσκευών σου. Η προστασία από σπάσιμο οθόνης & βλάβης από πτώση υγρού, καλύπτει μία (1) επισκευή εντός του 1ου έτους από την ημερομηνία αγοράς.
Τελικά, ανατρέποντας τα δεδομένα και την κοινή λογική, ισχυρίζονται ψευδώς ότι η καταχώρηση αναφέρεται σε οθόνες ...κινητών τηλεφώνων!!!
Έχω, ήδη, προσφύγει σε υπουργό και υπουργείο Ανάπτυξης (ΔΙΜΕΑ), Συνήγορο του Καταναλωτή κλπ. και αναμένω.
Το ερώτημα είναι: μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Γιατί σε αυτή την χώρα οι καταναλωτές είναι έρμαια των ...ΚΟΛΟΣΣΩΝ της ...τεχνολογίας!!!
Attachments
-
190,8 KB Προβολές: 0
-
89,4 KB Προβολές: 0