Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.092
...λιγα για τη .... πεθερουλαμ..που να δεις τον πεθερο μου
Που έχεις μπλέξει;;; θα σε βάλει να πάρεις ασημένια καλώδια αυτή...λιγα για τη .... πεθερουλαμ..που να δεις τον πεθερο μου
Ποια κόρη ρε και ποια εγγονή....η ουσια του βιντεο ειναι αλλη, και οχι μονο οτι ειναι Ιταλιδα..
Αντί άμμο τσιμέντο πιθηκακο μουη ουσια του βιντεο ειναι αλλη, και οχι μονο οτι ειναι Ιταλιδα..
Κι όμως τα λέει καλά η γραία .(με την υποσημειωση οτι επεσα πανω σε αυτο στο γιουτουμπ /τις προαλες/ και πατησα το πλει)
-τωρα αμα εχει καμμια κορη, ή αν εχει η κορη της αλλη κορη...να το συζητησουμε..
Μπα δεν συμβαίνει μόνο τώρα αυτό , και στα 30 μου έτσι άκουγα . Ακόμα ακούω κομμάτια που άκουγα και τότε.Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μάλλον κουφαθηκες
Τελικά με A ή C weighting είναι τα νούμερα που μας λες;κλίμακα σε fast με ,a c weighting .
με στάθμες από 77 , μέσο όρο 83-85-92 , και max 95db.
Αυτό για τα γούστα μου είναι λίγο.
Οταν γουστάρω το ακούω όπως και ο ear στα 105db .
Οταν μερακλώσω φτάνω και 120db στη θέση ακρόασης πάντα.
Στα 77db ακούω μεν αλλά αισθάνομαι ότι μου λείπει κάτι και θέλω κι άλλο. Αρκετά κι άλλο.
Στα 85 db που λέει ο ear ίσα ίσα που το φχαριστιέμαι. Θέλω παραπάνω. Τολμώ να πω ότι μία μέση μου ακρόαση είναι στα 95-105db πάντα .
Οταν παίζει κάτι στο background μπορεί να παίζει στα 70-77db , το μέτρησα κι αυτό.
Ομως όταν λέει ο καραφλός 85db δεν είναι καν δυνατά.
Και γω.Στα 85 db που λέει ο ear ίσα ίσα που το φχαριστιέμαι. Θέλω παραπάνω.
Και γω.
Θέλει προσπάθεια για να παραμείνω εκεί.
Πάω στοίχημα ότι μετράτε διαφορετικά πράγματα.Οχι ρε κάτσε καλά . Τα 85 είναι λίγα ,άμα γουστάρεις την μουσική που ακούς.
95-105 είναι σωστά . Χωρίς καμία έκπτωση.
Βρε μπαγάσα, το "fast" των ντεσιμπελόμετρων δεν είναι και τόσο φάστ, δεν είναι δηλαδή πηκ-μήτερ με εστίαση τύπου παλμογράφος (εκτός κι' αν κάνω λάθος - πολύ πιθανόν, δεν θυμάμαι) , και αν είναι έτσι ... όντως έχεις κουφαθεί ! Δέχεσαι δηλαδή πυκνές κορυφές των 119dB συνεχώς και μονίμως, των ~123dB συχνά-πυκνά, των ~127 αρκετές φορές, και άμα λάχει τρως και μερικές 130άρες ???αν πιάσουμε TIDAL , βαράω 110 για πλάκα παντού .
Σε you tube επίσης βαράω 100-110 για πλάκα.