Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub και κατά πόσον θα ίσχυαν...

Reaction score
1.664
η ουσια του βιντεο ειναι αλλη, και οχι μονο οτι ειναι Ιταλιδα.. :smoke:
Ποια κόρη ρε και ποια εγγονή....
η ουσια του βιντεο ειναι αλλη, και οχι μονο οτι ειναι Ιταλιδα.. :smoke:
Αντί άμμο τσιμέντο πιθηκακο μου

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.092
... μια χαρα ξηγιεται η φαμιλια , πολυ μεγαλη λατρεια η δικια μας :smoke:
~
τα κυρια σημεια προσοχης (που εδωσα) ειναι : η διακοσμηση των χωρων ακροασεων (ενδεικτικα ατακτα εριγμενα αξεσουαρ, δισκοι , ενας λαμπατος σε μια γωνια, ξυδια στο μπαρ), ο τροπος που αναφερεται στα αντιτιμα των συσκευων (καμμια 100η εχει και αλλο τοσο το υπολοιπο κομματι, και παραμετροποιειται το πραμα.. - σε ενα αλλο λεει δε θυμαμαι..μη σου πω και πσεματα) , ελαχιστη μνοια κανει στα καλωδια (αν κανει κιολας), και εντως θεματως η αναγκαιοτητα των υπογουφερ . Αν προσεκσει κανεις ο παρουσιαστης στο τελος κανει τον κινεζο, δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν κινεζος και σε προηγουμενα βιντεο (πριν την γνωρισει) - ατυχης βεβαια η προσπαθεια του να μεταφερθει η κουβεντα σε κλισεδιασμενα χαλιεντικα πχ καλωδια, στηρικτικα, ματσαρισματα και ρακ (φερ' ειπειν, νταξ του λεει εχω παρει τα καλητερα, αντε παμε παρακατω μην ασχολεισαι..).
Εκτος βιντεο, ενω αναφερεται εκτεταμενη δισκοθηκη, ποτε δεν την βλεπουμε, και βεβαια η αναγκαιοτητα streaming υλικου.
Και η αναγκαιοτητα να ακουει σε υψηλες εντασεις ο ιδιοκτητης, περναει στα πσιλα γραμματα.

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.640
Ηθελα καιρό να το κάνω , αλλά τώρα μόλις μπόρεσα. Εχω και άρρωστη μάνα.
Εβαλα ντεσιμπελόμετρο ψηφιακό που έχω από τον Φανό , MASTECH , καλό είναι.
Ηθελα να δω κλίμακα σε fast με ,a c weighting . Ηθελα επίσης να δω πόσο άνετα ακούω σε στάθμη αναφοράς στα 85db spl, και με τι κορυφώσεις βγαίνει και πως ακούω εγώ.
Ρε σείς έχει δίκιο ο ear . Καλά σχεδόν πάντα έχει , αλλά όταν δεν έχει του το κοπανάω στην μούρη.
Λοιπόν τα 85 db είναι πιο χαμηλά από ότι ακούω εγώ . Ακόμα και σε νορμάλ ακροάσεις χωρίς ιδιαίτερες παύλες.
Ακουσα , Μαίρη λίντα Live στο Ηρώδειο , , με στάθμες από 77 , μέσο όρο 83-85-92 , και max 95db.
Αυτό για τα γούστα μου είναι λίγο.
Οταν γουστάρω το ακούω όπως και ο ear στα 105db .
Οταν μερακλώσω φτάνω και 120db στη θέση ακρόασης πάντα.
Στα 77db ακούω μεν αλλά αισθάνομαι ότι μου λείπει κάτι και θέλω κι άλλο. Αρκετά κι άλλο.
Στα 85 db που λέει ο ear ίσα ίσα που το φχαριστιέμαι. Θέλω παραπάνω. Τολμώ να πω ότι μία μέση μου ακρόαση είναι στα 95-105db πάντα .
Οταν παίζει κάτι στο background μπορεί να παίζει στα 70-77db , το μέτρησα κι αυτό.
Ομως όταν λέει ο καραφλός 85db δεν είναι καν δυνατά.
Ισως τώρα βοηθάνε και τα χαλιά που είναι στρωμένα και παίζει μία στοιχειώδης απορρόφηση .
Τεσπά αυτά ήθελα να γράψω .

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.640
(με την υποσημειωση οτι επεσα πανω σε αυτο στο γιουτουμπ /τις προαλες/ και πατησα το πλει)
:smoke:

-τωρα αμα εχει καμμια κορη, ή αν εχει η κορη της αλλη κορη...να το συζητησουμε..
Κι όμως τα λέει καλά η γραία .
Δεν λέει βλακείες.
Αποψή μου τουλάχιστον.
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μάλλον κουφαθηκες :lol::lol::lol:
Μπα δεν συμβαίνει μόνο τώρα αυτό , και στα 30 μου έτσι άκουγα . Ακόμα ακούω κομμάτια που άκουγα και τότε.
Δεν είχα τότε τα ίδια ηχεία , αλλά ίδιας ευαισθησίας.
Απλά τότε είχα μικρότερο χώρο.
Ομως η στάθμη που γούσταρα και γουστάρω παραμένει η ίδια.
Αυτό που μένει το ίδιο σε όλα αυτά τα χρόνια είναι power meter με όργανα και πλακέτες οδήγησης της sansui .

Last edited:

Reaction score
11.144
κλίμακα σε fast με ,a c weighting .

με στάθμες από 77 , μέσο όρο 83-85-92 , και max 95db.
Αυτό για τα γούστα μου είναι λίγο.
Οταν γουστάρω το ακούω όπως και ο ear στα 105db .
Οταν μερακλώσω φτάνω και 120db στη θέση ακρόασης πάντα.
Στα 77db ακούω μεν αλλά αισθάνομαι ότι μου λείπει κάτι και θέλω κι άλλο. Αρκετά κι άλλο.
Στα 85 db που λέει ο ear ίσα ίσα που το φχαριστιέμαι. Θέλω παραπάνω. Τολμώ να πω ότι μία μέση μου ακρόαση είναι στα 95-105db πάντα .
Οταν παίζει κάτι στο background μπορεί να παίζει στα 70-77db , το μέτρησα κι αυτό.
Ομως όταν λέει ο καραφλός 85db δεν είναι καν δυνατά.
Τελικά με A ή C weighting είναι τα νούμερα που μας λες;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.169
Στα 85 db που λέει ο ear ίσα ίσα που το φχαριστιέμαι. Θέλω παραπάνω.
Και γω.

Θέλει προσπάθεια για να παραμείνω εκεί.
Συνήθως, τα καταφέρνω.
Επιμονή κι υπομονή, και δε παίζω με το βολιουμ, μόνον με τα τραγούδια.
Στη συντριπτική πλειοψηφία του χρόνου που ακούω μουσική, το βολιουμ μένει χωρίς να το πειράξω, εκεί χαλαρά, στη στάθμη αναφοράς.
Η ξεκούραστη πολύωρη ακρόαση, είναι η επιβράβευση της προσπάθειάς μου να παραμείνω σε αυτή τη "χαλαρή" στάθμη αναφοράς.

Σπανίως δε, χωρίς ίχνος ντροπής (εντάξει, υπερβολές) ακούω μερικά κομμάτια και λίγο πιο κάτω από στάθμη αναφοράς. Αλλά σπανίως. Μη το παραχέσουμε κιόλας..

ΥΓ. Καθόλου "σπανίως", όπως έχω ξαναγράψει αρκετές φορές, στον κινηματογράφο παίζω πιο κάτω από στάθμες αναφοράς, έως και 10 dB. Δε με "εξιτάρει" όπως η μουσική, το θέλω πιο χαλαρό. Μόνον σε τίποτα John Wick θα γίνει της πτανας. 🤣😂😁

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.640
Οχι ρε κάτσε καλά . Τα 85 είναι λίγα ,άμα γουστάρεις την μουσική που ακούς.
95-105 είναι σωστά . Χωρίς καμία έκπτωση.
Manzione ακούω στα 105 -115 . Και όλους όσους παίζουν το κομμάτι το children of Sanchez.
James Last τον ακούω και στα 95 -100 , αναλόγως κομματιού.
Donna Summer προχτές την άκουσα σιγά στα 85 , δεν είχε μπάσσα . Σε γιαπωνέζικο δίσκο .
Κάτι άλλα γιαπωνέζικα που είναι τούμπανο πχ Mantovani βαράω 110 για πλάκα .
Μιλάω για βινύλια , γιατί αν πιάσουμε TIDAL , βαράω 110 για πλάκα παντού .
Σε you tube επίσης βαράω 100-110 για πλάκα.
Σε cd , αν είναι καλή ηχογράφηση βαράω εύκολα 105-110 .
Σε ταινίες τώρα , είναι διαφορετικό , παίζω μάλλον χαμηλότερα , αλλά όχι πολύ .
Οχι κάτω από 100. Αντε 95 , αλλά μέχρι εκεί . Με κορυφές 110 .

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.640
Τώρα ακούω γύρω στα 85-95 , όταν οι υπόλοιποι κοιμούνται μέσα.
Τρείς πόρτες παραμέσα.
κορυφές 100.
Ωραία είναι η Μαίρη Λίντα στο Ηρώδειο .

Reaction score
11.144
Και γω.

Θέλει προσπάθεια για να παραμείνω εκεί.
Οχι ρε κάτσε καλά . Τα 85 είναι λίγα ,άμα γουστάρεις την μουσική που ακούς.
95-105 είναι σωστά . Χωρίς καμία έκπτωση.
Πάω στοίχημα ότι μετράτε διαφορετικά πράγματα.

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.123
αν πιάσουμε TIDAL , βαράω 110 για πλάκα παντού .
Σε you tube επίσης βαράω 100-110 για πλάκα.
Βρε μπαγάσα, το "fast" των ντεσιμπελόμετρων δεν είναι και τόσο φάστ, δεν είναι δηλαδή πηκ-μήτερ με εστίαση τύπου παλμογράφος (εκτός κι' αν κάνω λάθος - πολύ πιθανόν, δεν θυμάμαι) , και αν είναι έτσι ... όντως έχεις κουφαθεί ! Δέχεσαι δηλαδή πυκνές κορυφές των 119dB συνεχώς και μονίμως, των ~123dB συχνά-πυκνά, των ~127 αρκετές φορές, και άμα λάχει τρως και μερικές 130άρες ??? :oops::oops::oops:

Προσωπικά, πριν καμιά δεκαριά χρόνια που είχα μετρήσει στο slow + A_weighting, άκουγα συνήθως στα 80dB , όταν πρόσεχα την μουσική στα ~85, και σε τίποτα τσακιρ-Ζέππελιν κλπ χτύπαγα 90dB άααντε και κάτι τις για πολύ λίγο. Παραπάνω όμως με ενοχλούσε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.639
Members
38.215
Νεότερο μέλος
milisios