alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.993
ως προς το μέγεθος........
Πολύ λογική επιλογή είναι για στρατιωτική χρήση.Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν δούμε στρατιωτικό όχημα βασισμένο στο Cybertrack
Ελληνικά δεν εχΜλκιες δεν έχει εδώ, πάνε κατά φολγκζβάγκεν για να δεις μλκιες.
Στο σοφτγουερ παραδίδει μαθήματα λέμε.
Άντε να σε δώσω μια ιδέα τι ήταν αυτό το τελευταίο update:
View attachment 316064 View attachment 316065 View attachment 316066 View attachment 316067 View attachment 316068
View attachment 316073 View attachment 316072
Εδώ πας να αλλάξεις ήχους:
View attachment 316069
Και βλέπω σημαντική βελτίωση σε όλα τα γραφικά
View attachment 316071
Πολύ σωστά βλέπει 8 αυτοκίνητα μπροστά αριστερά.
Το λεωφορείο ήταν όντως λεωφορείο, και βγάζει ξεχωριστά και σωστά σχήματα για διάφορους τύπους φορτηγών.
Εν κατακλείδι, ναι, αυτά είναι updates, όχι μλκιες.
Μλκιες οι Γερμανοί, το έχουν ξεχειλωσει.
Για να σέρνεις βάρκα, είναι ότι πρέπει.Καλά, ας μπορούσα να το πάρω, και γ@μησα εγώ την αστική χρήση.
Εχ.Ελληνικά δεν εχ
....στα Ξενα εχει εικονα και χρωματα....χαχαχαΓια να σέρνεις βάρκα, είναι ότι πρέπει.
Tasos | Facebook
www.facebook.com
Εχ.
Πχ
View attachment 316303
1908 εδωΓια να σέρνεις βάρκα, είναι ότι πρέπει.
Tasos | Facebook
www.facebook.com
Εχ.
Πχ
View attachment 316303
Στη φολγκζβάγκεν είναι κλάσεις χειρότεροι."Tesla blamed drivers for failures of parts it long knew were defective. Wheels falling off cars at speed. Suspensions collapsing on brand-new vehicles. Axles breaking under acceleration. Tens of thousands of customers told Tesla about a host of part failures on low-mileage cars. The automaker sought to blame drivers for vehicle ‘abuse,’ but Tesla documents show it had tracked the chronic ‘flaws’ and ‘failures’ for years. "
Ναι μάθαμε και για τις εξάμηνες εγγυήσεις σε εξαρτήματα.Στη φολγκζβάγκεν είναι κλάσεις χειρότεροι.
Επαγγελματίες κλέφτες.
Αγγελούδια είναι στην Τέσλα.
Με ροζ μεγάλα φτερά.
Ερασιτέχνες, Χουβαρδάδες.
Άντε, καλοταξιδο. (Στη σύζυγο)...μπορώ να πω πως μου άρεσε πολύ.
...άρεσε πολύ και στην σύζυγο και το θέλει αυτή
Δεν αποκλείεται να βάλω και το ID3 για πώληση.Ευκολάκι, πάρε δύο, σιγά.
Ναι, θα δούμε. Ας γίνει και το test drive.Αφού σου αρέσει τόσο πολύ, πάρε ένα HIghland, βγάλε στον τάκο CLS & VW, και μόλις φύγουν παίρνεις και δεύτερο.
Καλοτάξιδα.
Αν θα ήμουν στη θέση σου το ένα M3 θα ήταν σίγουρα LR.Δεν αποκλείεται να βάλω και το ID3 για πώληση.
Απο την άλλη είναι εξαιρετικό για μέσα στην πόλη/προάστεια. Θα χαθούν αρκετά χρήματα στην πώληση. Ίσως πουληθεί και το Yaris και κρατηθεί το ID3?