Πρόβλημα σε SONY μετά από update

Reaction score
9
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!
Κάτοχος της Sony KD-75XG9505, στην οποία πριν λίγες μέρες έκανα το update από το android 9 στο 10.
Αποτέλεσμα να λαγκάρει παντού, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα στην εναλλαγή καναλιών στην digea, να "βλέπω κύκλους" που έλεγε και ένα παλικάρι παλιά:)
Μετά το update δηλαδή, χρειάζεται μερικά δευτερόλεπτα να αλλάξει κανάλια, όχι ότι πριν ήταν στιγμιαία η εναλλαγή, αλλά δεν θυμάμαι να έβλεπα το κυκλάκι.
Εννοείται πως έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (δις) μπας και στρώσει, αλλά τίποτα.
Παρόμοια καθυστέρηση βλέπω και στο menu γενικά αν και όχι τόσο έντονη...
Υπάρχει η δυνατότητα downgrade? Η Sony εδώ μου το απέκλεισε.
Σε ποιο mail μπορώ να πιέσω ώστε να βγάλουν κάνα update που να διορθώνει το θέμα αυτό (εξωτερικό)?
Ευχαριστώ.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.000
Για ρώτησέ τους τότε, υπάρχει δυνατότητα να ξαναπεράσεις το ίδιο udpate, μήπως κάτι δεν κάθησε καλά;

Reaction score
9
Δυστυχώς μετά από έρευνα, είδα ότι είναι διαδεδομένο το θέμα στο εξωτερικό... Είμαι εν αναμονή απάντησης από Sony UK.

Reaction score
5.465
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!
Κάτοχος της Sony KD-75XG9505, στην οποία πριν λίγες μέρες έκανα το update από το android 9 στο 10.
Αποτέλεσμα να λαγκάρει παντού, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα στην εναλλαγή καναλιών στην digea, να "βλέπω κύκλους" που έλεγε και ένα παλικάρι παλιά:)
Μετά το update δηλαδή, χρειάζεται μερικά δευτερόλεπτα να αλλάξει κανάλια, όχι ότι πριν ήταν στιγμιαία η εναλλαγή, αλλά δεν θυμάμαι να έβλεπα το κυκλάκι.
Εννοείται πως έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (δις) μπας και στρώσει, αλλά τίποτα.
Παρόμοια καθυστέρηση βλέπω και στο menu γενικά αν και όχι τόσο έντονη...
Σε ποιο mail μπορώ να πιέσω ώστε να βγάλουν κάνα update που να διορθώνει το θέμα αυτό (εξωτερικό)?
Ευχαριστώ.
"Το καλύτερον εχθρός του καλού".... ποτέ δεν εμπιστεύομαι υποτιθέμενα "updates" αν είμαι ευχαριστημένος με την συσκευή (εκτός και αν έχουν δοκιμαστεί ευρέως!)

Reaction score
9
"Το καλύτερον εχθρός του καλού".... ποτέ δεν εμπιστεύομαι υποτιθέμενα "updates" αν είμαι ευχαριστημένος με την συσκευή (εκτός και αν έχουν δοκιμαστεί ευρέως!)
Ήταν δέλεαρ ότι:
α) αναβάθμιζε το android από 9 σε 10,
β) το προηγούμενο είχε βγει πριν κανά 2 χρόνια και
γ) είναι επίσημη έκδοση από την ίδια την Sony.
Προφανώς το "έχουν δοκιμαστεί ευρέως" που αναφέρεις, η Sony εννοεί εμάς....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon