Τι θα γινει με την εγκληματικοτητα?

ika

News
Reaction score
14.911
ή, επειδή το ήξεραν, το έβαλαν για να πούνε πως υπάρχουν αμφιβολίες, άρα οι 100% δυσαρεστημένοι είναι λιγότεροι. Το πόσοι είναι άγνωστο

Reaction score
25.467
ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.618
Αδερφός εναντίον αδερφού... Οικογένειες σε διάλυση και ανθρώπινα σκουπίδια που δεν έχουν καμία ελπίδα να γίνουν ποτέ άνθρωποι. Ναι, ακόμη και εάν είναι μόλις 14 και 15 και 16 ετών.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.679
Βγήκε κανένας συγγενής να πει πως είναι καλό παιδί ή ακόμα?
σχεδόν η μάνα...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.618
Εντύπωση μου κάνει ότι ενώ όλα τα γουοκια δεν παραλείπουν ποτέ να χρησιμοποιούν τον όρο 'γυναικοκτονία', εν προκειμένω πουθενά δεν άκουσα να μιλούν για αδερφοκτονία, έναν όρο τόσο παλιό όσο ίσως η ιστορία του Κάιν και του Άβελ.

Reaction score
1.313
Η κατασταση για τη νεολαια θα χειροτερεψει. Εμεις ακουγαμε και ακουμε μουσικη που εξευγενιζει την ψυχη. Αυτοι τωρα ακουνε στιχους τραπ που δυναμιτιζουν την ψυχη + την ανεξελεγκτη πληθωρα ερεθισματων απο το διαδικτυο + την απουσια διαπαιδαγωγησης που αντικατασταθηκε απο την ομαδοποιηση. Δεν φωναζουν ο ενας τον αλλον με το ονομα του, αλλα με το "μ@λακ@". :(

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.476
Η νεολαία δυστυχώς έχει πάρει πολύ λάθος δρόμο.
Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός σε τίποτα και σε κανέναν.
Ειδικά οι έφηβοι έχουν γίνει ένα τσούρμο τσόγλανοι και κwλόπαιδα, που προσπαθούν να πουλήσουν μόστρα, φιγούρα και μαγκιά.
Στο σχολείο έτσι πάνε κι έτσι έρχονται. Τους βλέπω.
Χωρίς μια τσάντα, βιβλία, τετράδια, τίποτα. Κανένα σουγιά μόνο ή σιδηρογροθιά.
Πάνε και κάνουν καλαμπούρι και περνάνε την ώρα τους.
Δεν ξέρουν καν να μιλάνε και να γράφουνε Ελληνικά.
Έχουν εθιστεί πολλοί νέοι στα ναρκωτικά, ειδικά στο τσιγαριλίκι που το θεωρούν ακίνδυνο και δεν καταλαβαίνουν ότι είναι ο πρόδρομος των πιο σκληρών ναρκωτικών.
Οι περισσότεροι γονείς αγνοούν το τι κάνουν οι κανακάρηδές τους.
Εγώ τα μαθαίνω από πρώτο χέρι, χαρτί και καλαμάρι, από δύο γειτονάκια μου 16 και 17 ετών.
Μου λένε τα πάντα για το τι κάνουν, μου δείχνουν φωτο και βίντεο από τις μ@λ@κίες τους στο σχολείο.
Οι καθηγητές δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
Αν κάποιον μαθητή τον μαλώσουν, πηγαίνει την άλλη μέρα ο μπαμπάς να κάνει μήνυση στον καθηγητή επειδή πρόσβαλε τον γιο του μπροστά στους άλλους και έχει ψυχολογικά προβλήματα το καημένο.
Και συνεχίζουμε με αυτήν την παιδεία.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.739
Εμεις ακουγαμε και ακουμε μουσικη που εξευγενιζει την ψυχη.
Rock
Punk
Rap/Hiphop
Dance/Trance
Λαϊκά/Σκυλάδικα

Ποιο από τα προαναφερθέντα είδη μουσικής - τα οποία μας μεγάλωσαν - εξευγενίζει την ψυχή?

Α και σε όποιον πει "μα εγώ δε μιλάω γι'αυτά, μιλάω για κλασική και jazz" θα απαντήσω: μπράβο και είσαι ωραίος, αλλά μειοψηφία.

Reaction score
1.313
Ολα τα ανωτερω ειναι ευγενικα μπροστα στην μπουρδολογια της τραπ: στο κρεβατι ειμαι πουτανα στο σαλονι ειμαι κυρια, απ΄ το κωλο ολο κλανει και στη φατσα πορσελανη......... Τετοια ακουνε και φταχνονται κιολας! >:(

Reaction score
532
Το θέμα είναι ότι πλέον δεν υπάρχει αστυνομική παρουσία πουθενά και σε κανένα επίπεδο. Ακόμα και αν κάνεις κλήση στην άμεση δράση, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα εμφανιστούν ποτέ. Η ζωή μας έχει γίνει ζούγκλα κυριολεκτικά και πλέον αυτό το πράγμα δεν μαζεύεται. Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς να φοβάται.
Γιατί, εκτός από τους φόνους, υπάρχουν καθημερινά δεκάδες περιστατικά σκληρής παραβατικότητας που επειδή δεν φτάνουν στο φόνο, απλά δεν τα μαθαίνουμε ποτέ. Σήψη.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.739
Ολα τα ανωτερω ειναι ευγενικα μπροστα στην μπουρδολογια της τραπ: στο κρεβατι ειμαι πουτανα στο σαλονι ειμαι κυρια, απ΄ το κωλο ολο κλανει και στη φατσα πορσελανη......... Τετοια ακουνε και φταχνονται κιολας! >:(
Θες να μας πεις αγαπητέ ότι άκουσες τέτοια τραγούδια και κατάλαβες τι λένε; Εγώ 2-3 φορές προσπάθησα και δεν έβγαλα 2 λέξεις! :laugh:

Πέραν της πλάκας, προφανώς η μουσική που ακούν τα πιτσιρίκια έχει κοινωνικές/πολιτιστικές επεκτάσεις, κάποιος μάλιστα θα μπορούσε να πει πως κάθε γενιά ακούει/παράγει πολιτιστικό περιεχόμενο βάσει των εμπειριών/βιωμάτων της (και θα είχε δίκιο), αλλά δεν πιστεύω πως η τραπ (την οποία σιχαίνομαι, μη παρεξηγηθούμε) συμβάλλει σε διακριτό βαθμό στην αύξηση της εγκληματικότητας μεταξύ των νέων... τουλάχιστον όχι σε μεγάλο στατιστικό δείγμα.

Reaction score
532
Τι να σου κανει η αστυνομια οταν η μαμα του θεωρει αυτο το κωλοπαιδι "καλο παιδι": https://www.zougla.gr/greece/nea-smyrni-eiche-syllifthei-kai-gia-listeies-o-18chronos-adelfoktonos/
Κάθε μάνα, θεωρεί το παιδί της καλό παιδί. Ακόμα και η μάνα του Πάσσαρη. Το θέμα είναι πως προστατεύεται ο κάθε πολίτης από τέτοια "καλά παιδιά". Παραβατικότητα πάντα υπήρχε και θα υπάρχει. Επειδή είμαι όμως και κάποιας ηλικίας μπορώ να πω ότι τα τελευταία 10-15 χρόνια η κατάσταση έχει επιδεινωθεί σημαντικά (η οποία ήταν με τη σειρά της χειρότερη απ'ότι 15 χρόνια πιο πριν)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.603
Members
38.207
Νεότερο μέλος
Babis Ef