Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.003
βουκολικον
Βλαση, να'ρθω κι εγω που μου αρεσει η προβατινα κι εχω μια συμπεθερα στο Κιατο;Απο αποψε θα παω να διαλεξω την ποιο τροφαντουλα προβατινα και θα σε περιμενουμε και οι δυο φιλε.....ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ !!!!
Θέλει πάνω από 200 ώρες...το λένε πολλοί στο εξωτερικό που το έχουν και μια από τα ίδια και σε μένα.Βλαση, να'ρθω κι εγω που μου αρεσει η προβατινα κι εχω μια συμπεθερα στο Κιατο;
Πρωτες ωρες και:
1) θελει στρωσιμο πολλες ωρες;
2) δεν θα επρεπε οτι μενου δειχνει η εφαρμογη να αντικατροπιζεται στην οθονη; τωρα καμια σχεση!
3) θελει ...διαβασμα!
200 ωρες; υπερβολη για ψηφιακο μεσοΘέλει πάνω από 200 ώρες...το λένε πολλοί στο εξωτερικό που το έχουν και μια από τα ίδια και σε μένα.
Πήρες την Alpha beta έκδοση?
Πνίγηκα ρε ΚΙΑΡΑΤΑ...χαχαχαχαχαχαχαΠοιος θέλει στρώσιμο; η προβατίνα; τι μας κρύβετε;
Σύντομα θα έχουν και την πιστοποίηση για το Roon...φίλος θέλει όντας αρκετές ώρες στρώσιμο...βαλλε να παίζει κάργα και 3 βδομαδουλες μετά γράψε τι ακούς...είμαι πολύ σίγουρος ότι θα γουστάρεις πολύ..200 ωρες; υπερβολη για ψηφιακο μεσο
Εκανε αυτοματα update, δεν κοιταξα τι μπηκε.
Λενε οτι παιζει roon αν και δεν πιστοποιηθηκε ακομη. Ισχυει;
Δεν πειράζει, άσε να παίζει, χωρίς να καις τον ενισχυτή.Πειραζει να παιζει ... μουγγο; δηλ απλως να στρημαρει ραδιο αλλα χωρις ηχο στον ενισχυτη. Μην καψουμε και τις λαμπες μεχρι να "καει" αυτο!
Δεν ξέρω αν θα στρώσει έτσι. Αν δεν υπάρχει δηλαδή ελεύθερη ροή των bits προς την έξοδο αλλά είναι τρόπον τινά "σταματημένα". Η ροή είναι αυτή που λειαίνει τους αγωγούς και βοηθάει στο στρώσιμο.Πειραζει να παιζει ... μουγγο; δηλ απλως να στρημαρει ραδιο αλλα χωρις ηχο στον ενισχυτη.
δεν εχει συνδιασμους φιλτρων ?
Απο αποψε θα παω να διαλεξω την ποιο τροφαντουλα προβατινα και θα σε περιμενουμε και οι δυο φιλε.....ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ !!!!
RCA ειπαμε πως θελουμεεγώ πάλι, το apodizing......κάτι με τραβάει στο όνομα..... ......
Μετά από προβατίνα, όμως, όλα (ενδεχομένως) αλλάζουν.....
βρε 'σύ τι το πέρασες...... συνδυασμό .σαν κι αυτό δηλαδή? View attachment 318498
κι εγώ μέσα για την προβατίνα, θα φέρω και κοκορέτσι σε XLR cables....