EverSolo Audio - Ελλάς

Reaction score
136
Απο αποψε θα παω να διαλεξω την ποιο τροφαντουλα προβατινα και θα σε περιμενουμε και οι δυο φιλε.....ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ !!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :dance2::dance2::dance2::dance2:
Βλαση, να'ρθω κι εγω που μου αρεσει η προβατινα κι εχω μια συμπεθερα στο Κιατο;😀😀
Πρωτες ωρες και:
1) θελει στρωσιμο πολλες ωρες;
2) δεν θα επρεπε οτι μενου δειχνει η εφαρμογη να αντικατροπιζεται στην οθονη; τωρα καμια σχεση!
3) θελει ...διαβασμα!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.644
Βλαση, να'ρθω κι εγω που μου αρεσει η προβατινα κι εχω μια συμπεθερα στο Κιατο;😀😀
Πρωτες ωρες και:
1) θελει στρωσιμο πολλες ωρες;
2) δεν θα επρεπε οτι μενου δειχνει η εφαρμογη να αντικατροπιζεται στην οθονη; τωρα καμια σχεση!
3) θελει ...διαβασμα!
Θέλει πάνω από 200 ώρες...το λένε πολλοί στο εξωτερικό που το έχουν και μια από τα ίδια και σε μένα.
Πήρες την Alpha beta έκδοση?

Reaction score
136
Θέλει πάνω από 200 ώρες...το λένε πολλοί στο εξωτερικό που το έχουν και μια από τα ίδια και σε μένα.
Πήρες την Alpha beta έκδοση?
200 ωρες; υπερβολη για ψηφιακο μεσο
Εκανε αυτοματα update, δεν κοιταξα τι μπηκε.
Λενε οτι παιζει roon αν και δεν πιστοποιηθηκε ακομη. Ισχυει;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.644
Ποιος θέλει στρώσιμο; η προβατίνα; τι μας κρύβετε;
Πνίγηκα ρε ΚΙΑΡΑΤΑ...χαχαχαχαχαχαχα
200 ωρες; υπερβολη για ψηφιακο μεσο
Εκανε αυτοματα update, δεν κοιταξα τι μπηκε.
Λενε οτι παιζει roon αν και δεν πιστοποιηθηκε ακομη. Ισχυει;
Σύντομα θα έχουν και την πιστοποίηση για το Roon...φίλος θέλει όντας αρκετές ώρες στρώσιμο...βαλλε να παίζει κάργα και 3 βδομαδουλες μετά γράψε τι ακούς...είμαι πολύ σίγουρος ότι θα γουστάρεις πολύ..

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.129
Το θκόμ Α6 άλλαξε αρκετά ηχητικά μετά από ατελείωτες ώρες ακρόασης, από το μεσημέρι και μετά στριμάρει αβέρτα έως αργά το βράδυ όσο καιρό το έχω.
Στη αρχή έπαιζε κάπως τζούφια, και πάλι ήταν εντυπωσιακός ο τζούφιος ήχος που έβγαζε.

Reaction score
136
Πειραζει να παιζει ... μουγγο; δηλ απλως να στρημαρει ραδιο αλλα χωρις ηχο στον ενισχυτη. Μην καψουμε και τις λαμπες μεχρι να "καει" αυτο!

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.528
Πειραζει να παιζει ... μουγγο; δηλ απλως να στρημαρει ραδιο αλλα χωρις ηχο στον ενισχυτη. Μην καψουμε και τις λαμπες μεχρι να "καει" αυτο!
Δεν πειράζει, άσε να παίζει, χωρίς να καις τον ενισχυτή.

Πάντως streaming και προβατίνα , μόνο στην Ελλάδα ….😂🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.873
Πειραζει να παιζει ... μουγγο; δηλ απλως να στρημαρει ραδιο αλλα χωρις ηχο στον ενισχυτη.
Δεν ξέρω αν θα στρώσει έτσι. Αν δεν υπάρχει δηλαδή ελεύθερη ροή των bits προς την έξοδο αλλά είναι τρόπον τινά "σταματημένα". Η ροή είναι αυτή που λειαίνει τους αγωγούς και βοηθάει στο στρώσιμο.

Άσε που προσωπικά θα φοβόμουν μην γίνει και καμία ζημιά αν στριμώχνονται όλα τα bits στην έξοδο και δεν έχουν που να πάνε. Αυξάνεται η πίεση και δεν ξέρω μέχρι πόση ώρα μπορεί να αντέξει να μείνει έτσι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.129
Από της 2 Δεκεμβρίου που μπήκε στη πρίζα το έπαιζα στο slow roll-off, μετά το στρώσιμο έχω καταλήξει στο παρακάτ φίλτρο
Screenshot_2024-01-12-09-44-04-098_com.eversolo.control-edit.jpg

6393f94476ab9.jpg

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.528
εγώ πάλι, το apodizing......κάτι με τραβάει στο όνομα..... 8-) ......

Μετά από προβατίνα, όμως, όλα (ενδεχομένως) αλλάζουν.....
δεν εχει συνδιασμους φιλτρων ? 😇

βρε 'σύ τι το πέρασες....:).. συνδυασμό .σαν κι αυτό δηλαδή?
Image.jpeg

Απο αποψε θα παω να διαλεξω την ποιο τροφαντουλα προβατινα και θα σε περιμενουμε και οι δυο φιλε.....ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ !!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :dance2::dance2::dance2::dance2:

κι εγώ μέσα για την προβατίνα, θα φέρω και κοκορέτσι σε XLR cables.... :hi:

Last edited:

Reaction score
136
εγώ πάλι, το apodizing......κάτι με τραβάει στο όνομα..... 8-) ......

Μετά από προβατίνα, όμως, όλα (ενδεχομένως) αλλάζουν.....

βρε 'σύ τι το πέρασες....:).. συνδυασμό .σαν κι αυτό δηλαδή? View attachment 318498

κι εγώ μέσα για την προβατίνα, θα φέρω και κοκορέτσι σε XLR cables.... :hi:
RCA ειπαμε πως θελουμε😀

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.644
Τελικά για το Α8 θα μιλάμε η για την προβατίνα?ρε γουρούνια το νου σας στην μασαμπουκα τον έχετε συνέχεια.......?και που να αναλύσω διεξοδικά για την γεύση που εισέπραξα από φιλέτο προβατίνας εκεί στο χωριό Καλαρρυτες κοντα στο γνωστό πέρασμα του Μπαρου....άστο σας λέω...ας μιλήσουμε για καλώδια καλλίτερα...
Νατα και τα DsDια μας..
IMG_20240112_215041_edit_41614089173336.jpg

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof