- Reaction score
- 98.687
Αν τους έχωναν μέσα μέχρι την επισκευή (με ρυθμούς δημοσίου) και αποπληρωμή των ζημιών, δεν νομίζω να ξαναδοκίμαζαν το σπορ...
Μόνο λύπη.
φασιστικόΑν τους έχωναν μέσα μέχρι την επισκευή (με ρυθμούς δημοσίου) και αποπληρωμή των ζημιών, δεν νομίζω να ξαναδοκίμαζαν το σπορ...
οι επόμενη γενιά πελατών της αστυνομίας εις βάρος των παιδιών μας....Μόνο λύπη.
ανταποδοτικόφασιστικό
Αν τους έριχναν στα πόδια, τότε σίγουρα δεν θα ξαναδοκίμαζαν.Αν τους έχωναν μέσα μέχρι την επισκευή (με ρυθμούς δημοσίου) και αποπληρωμή των ζημιών, δεν νομίζω να ξαναδοκίμαζαν το σπορ...
Ευπαθή κι' αυτά?Μόνο λύπη.
στο Μεσολόγγι όποιος έχει μείνει ξέρει....Έχει γίνει πολλές φορές και απορώ με την ανοχή που δείχνουν οι αρχές.
Έδειραν τους γιατρούς.
Μεσολόγγι: 30 Ρομά εισέβαλαν και επιτέθηκαν σε εργαζόμενους νοσοκομείου
Τραυμάτισαν γιατρό μετά από χτύπημα στο κεφάλιwww.newsbomb.gr
Από τη μία οι μοντέρνες τάσεις προσπαθούν να τα κάνουν "όλα ένα" κι από την άλλη να εξειδικεύουν ό,τι τους συμφέρει.Α, μπράβο, ναι. Αυτό, τώρα, είναι ανδροκτονία ή δολοφονία; Είμαι περίεργος να δω την είδηση και σε άλλα δημοσιογραφικά sites.
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πώς διαφοροποιείται η πράξη - δολοφονία- ανάλογα με το φύλο.Ηθελα να ήξερα τι είδους ικανοποίηση θα νιώθατε αν όντως τη 1 στις 100 δολοφονίες που έγινε από γυναίκα προς άνδρα της έβαζαν ταμπέλα ανδροκτονία. Δηλαδή μόνο τότε θα σας φαινόταν σωστή η ταμπέλα γυναικοκτονία για τις άλλες 99;
Πουθενά δεν είναι σωστή η ταμπέλα γυναικοκτονια , είναι η πιο άχρηστη ταμπέλα που εφευρέθηκε από αγράμματους. Η γυναίκα είναι άνθρωπος και ο όρος είναι ανθρωποκτονία όλα τα άλλα είναι πίπες αναξιες σχολιασμουΗθελα να ήξερα τι είδους ικανοποίηση θα νιώθατε αν όντως τη 1 στις 100 δολοφονίες που έγινε από γυναίκα προς άνδρα της έβαζαν ταμπέλα ανδροκτονία. Δηλαδή μόνο τότε θα σας φαινόταν σωστή η ταμπέλα γυναικοκτονία για τις άλλες 99;
Δημιουργείς εχθρούς που "συμφέρουν" στο ευρύτερο αφήγημα.Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πώς διαφοροποιείται η πράξη - δολοφονία- ανάλογα με το φύλο.
Τους αρκει να μη δειρουν τους συναδέλφους αστυνομικους.Έχει γίνει πολλές φορές και απορώ με την ανοχή που δείχνουν οι αρχές.
Έδειραν τους γιατρούς.
Μεσολόγγι: 30 Ρομά εισέβαλαν και επιτέθηκαν σε εργαζόμενους νοσοκομείου
Τραυμάτισαν γιατρό μετά από χτύπημα στο κεφάλιwww.newsbomb.gr
Ειναι έγκλημα παθουςΑ, μπράβο, ναι. Αυτό, τώρα, είναι ανδροκτονία ή δολοφονία; Είμαι περίεργος να δω την είδηση και σε άλλα δημοσιογραφικά sites.
Καταρχήν, πως ξέρουμε τι φυλο δηλωνε ο/η πεθαμενος; Δεν ειναι ουτε πολιτικαλυ κορεκτ οι οροι των καναλιωνΕγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πώς διαφοροποιείται η πράξη - δολοφονία- ανάλογα με το φύλο.