Τι θα γινει με την εγκληματικοτητα?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.687
Αν τους έχωναν μέσα μέχρι την επισκευή (με ρυθμούς δημοσίου) και αποπληρωμή των ζημιών, δεν νομίζω να ξαναδοκίμαζαν το σπορ...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.693
Αν τους έχωναν μέσα μέχρι την επισκευή (με ρυθμούς δημοσίου) και αποπληρωμή των ζημιών, δεν νομίζω να ξαναδοκίμαζαν το σπορ...
φασιστικό

Reaction score
2.231
Αν τους έριχναν στα πόδια, τότε σίγουρα δεν θα ξαναδοκίμαζαν.
Οι μόνο 5 προσαγωγές, είναι ο εξευτελισμός της προστασίας των δικαιωμάτων της πλειοψηφίας των πολιτών.

Στέκομαι στο {ήταν οι ίδιοι που είχαν προχωρήσει σε κατάληψη στο κτίριο Χημικών-Μηχανικών, η οποία διαλύθηκε, έπειτα από επέμβαση αστυνομικών στις 31 Αυγούστου 2023] του αρθρογράφου.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.497

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.673
Όλον τον κόσμο έδειραν ανενόχλητοι, γιατί όχι και τους γιατρούς;
Συμπεριληπτικότητα.
Το είπε και η πτδ, προσαρμοστείτε.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.693
Έχει γίνει πολλές φορές και απορώ με την ανοχή που δείχνουν οι αρχές.
Έδειραν τους γιατρούς. :mad:

στο Μεσολόγγι όποιος έχει μείνει ξέρει....
θυμάμαι πριν χρόνια που ήταν το γωγουλίνι εκεί.....είχαν διαλύσει το αυτοκίνητο δασκάλου επειδή είχε κάνει παρατήρηση σε ένα ''παιδί''....
αλλά με αγάπη....όλα θα λυθούν :biggrin:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.532
Α, μπράβο, ναι. Αυτό, τώρα, είναι ανδροκτονία ή δολοφονία; Είμαι περίεργος να δω την είδηση και σε άλλα δημοσιογραφικά sites.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.141
Α, μπράβο, ναι. Αυτό, τώρα, είναι ανδροκτονία ή δολοφονία; Είμαι περίεργος να δω την είδηση και σε άλλα δημοσιογραφικά sites.
Από τη μία οι μοντέρνες τάσεις προσπαθούν να τα κάνουν "όλα ένα" κι από την άλλη να εξειδικεύουν ό,τι τους συμφέρει.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.945
Ηθελα να ήξερα τι είδους ικανοποίηση θα νιώθατε αν όντως τη 1 στις 100 δολοφονίες που έγινε από γυναίκα προς άνδρα της έβαζαν ταμπέλα ανδροκτονία. Δηλαδή μόνο τότε θα σας φαινόταν σωστή η ταμπέλα γυναικοκτονία για τις άλλες 99;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.532
@xfader Ακριβώς. Αυτό το "ό,τι μας συμφέρει/εξυπηρετεί, έτσι κι ό,τι δεν μας συμφέρει/εξυπηρετεί αλλιώς" το απεχθάνομαι. Δολοφονήθηκε ένας άνθρωπος. Τελεία.

Γιατί να έχει σημασία αν είναι άντρας ή γυναίκα; Γιατί να πρέπει να μετράμε Χ αριθμό γυναικών που δολοφονήθηκαν και Ψ αριθμό αντρών που δολοφονήθηκαν και να κάνουμε συγκρίσεις; Γιατί να πρέπει να διαφοροποιούμε το γεγονός της δολοφονίας μιας γυναίκας από έναν άντρα από το γεγονός της δολοφονίας μιας γυναίκας από μια γυναίκα ή ενός άντρα από μια γυναίκα ή ενός άντρα από έναν άντρα; Δολοφονία είναι κι η μία περίπτωση, δολοφονία είναι κι οι άλλες περιπτώσεις.

Μήπως διαφοροποιείται ο νόμος απέναντι στην πράξη της δολοφονίας, αναλόγως των πιο πάνω περιπτώσεων; Δεν νομίζω. Ας μας πει κάποιος που ξέρει.

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Μπορεί να σκέφτομαι λάθος ή να μην σκέφτομαι κάτι.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.687
Ηθελα να ήξερα τι είδους ικανοποίηση θα νιώθατε αν όντως τη 1 στις 100 δολοφονίες που έγινε από γυναίκα προς άνδρα της έβαζαν ταμπέλα ανδροκτονία. Δηλαδή μόνο τότε θα σας φαινόταν σωστή η ταμπέλα γυναικοκτονία για τις άλλες 99;
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πώς διαφοροποιείται η πράξη - δολοφονία- ανάλογα με το φύλο.

Reaction score
23.546
Πουθενά δεν είναι σωστή η ταμπέλα γυναικοκτονια , είναι η πιο άχρηστη ταμπέλα που εφευρέθηκε από αγράμματους. Η γυναίκα είναι άνθρωπος και ο όρος είναι ανθρωποκτονία όλα τα άλλα είναι πίπες αναξιες σχολιασμου

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.141
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πώς διαφοροποιείται η πράξη - δολοφονία- ανάλογα με το φύλο.
Δημιουργείς εχθρούς που "συμφέρουν" στο ευρύτερο αφήγημα.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.945
Γιατί κατά κανόνα τα εγκλήματα αυτού το είδους έχουν κοινά χαρακτηριστικά και για αυτό ομαδοποιούνται κάτω από μια ταμπέλα. Αλλο ο φόνος που κάνει κάποιος σε μια ληστεία, αδιάφορο το φύλο, άλλο οι φόνοι που κάνει κάποιος μανιακός σε μια πλατεία μαζικά, αδιάφορο το φύλο των θυμάτων, άλλο ο φόνος που κάνει κάποιος εν βρασμώ ψυχής σε μια αντιδικία, αδιάφορο το φύλο. Οταν όμως ο φόνος αφορά ζευγάρι, ως συνηθέστερη περίπτωση, και ενός είδους κυριαρχική σχέση από το ένα φύλο προς το άλλο και παρατηρείται να είναι η συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων γυναίκες που τις σκοτώνουν οι άντρες, οι ερωμένοι, οι πρώην και δεν ξέρω γω τι, τότε είναι προφανές ότι το φύλο είναι σημαντικό χαρακτηριστικό της δολοφονίας και με μονοσήμαντο σχεδόν πρόσημο.

ΥΓ το ρίχνω στις πίπες που και που :p

Reaction score
890
Έχει γίνει πολλές φορές και απορώ με την ανοχή που δείχνουν οι αρχές.
Έδειραν τους γιατρούς. :mad:

Τους αρκει να μη δειρουν τους συναδέλφους αστυνομικους.
Ειναι έγκλημα παθους
καποια μπουρδα θα βρουν να μας πουν
Καταρχήν, πως ξέρουμε τι φυλο δηλωνε ο/η πεθαμενος; Δεν ειναι ουτε πολιτικαλυ κορεκτ οι οροι των καναλιων

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.644
Members
38.216
Νεότερο μέλος
milisios