Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 30.911
Μόνο σφραγισμένα λέμεεεΕχουν μεγαλο φυσημα οι οπες
Μόνο σφραγισμένα λέμεεεΕχουν μεγαλο φυσημα οι οπες
Ούτως ή άλλως οι ψύκτρες στην πλάτη καθενός ηχείου δεν θα επέτρεπαν προσέγγιση ανώτερη...Άριστα!
Ο ψυχαναγκασμός μου θα με οδηγούσε σε αναζήτηση καλωδίων σήματος/ρεύματος με γωνιακά βύσματα προς ελαχιστοποίηση της μεταξύ των ηχείων απόστασης. Θεωρώ ότι δε θα είχε ακουστή διαφορά, αλλά φευ...
Αν είναι έτσ' κάτσε να κόψω και να ποστάρω το κομμάτι που μ' άρεσε..Εγώ παρακολουθώ το θέμα για τις φωτογραφίες...
Δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη αναβάθμιση σε οποιοδήποτε τυπικό οικιακό δωμάτιο και setup... Επίσης δεν θα μπορούσε υπό καμία συνθήκη να προέκυπτε ανάλογο αποτέλεσμα με setup που θα βασίζονταν σε εικονικά ηχεία μέσω ανακλάσεων... Όπως κερδίζονται σε μια σύρραξη οι περιοχές με την έλευση στρατού ξηράς έτσι κερδίζεται και η ορθότητα κατά το στήσιμο με την έλευση πραγματικών ηχειακών πηγών.
όταν η εφαρμογή της μονιμοποιείται σε κοινούς οικιακούς χώρους με άθικτη την κανονική τους λειτουργικότητα.
Ωστόσο, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πού είναι η mlp.
Δεν ψεγάδια Τζώνη μου. Απλά να ξέρω, αν πάω εκεί πού θα πρέπει να κάτσω.Καλά τώρα σοβαρά αυτά βρήκατε να γράψετε ώς ψεγάδια ? αλήθεια ?
Καταρχάς δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με... προστάτη ώστε να να σηκωνόμουν στη μέση του νυχτερινού ύπνου με ανάγκη για ούρηση. Ρυθμίζω το ρυθμό κατανάλωσης υγρών σε συνάρτηση με την ώρα που πέφτω για ύπνο και ουδέποτε θα σηκωνόμουν λ.χ. για να έτρωγα κάτι.Σοβαρά τώρα. Είμαι εντυπωσιασμένος.
Ωστόσο, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πού είναι η mlp.
Κάτι ακόμα.
Άμα θα σηκωθείς τη νύχτα για κατούρημα να σε δω.
Δεν γίνεται να συγκρίνω με πράγματα που δεν έχω όπως προηγμένα πολυκαναλικά DAC επιπέδου Trinnov & Anthem. Ακούγοντας πάντως μέσω foobar αρχεία DSF & SACD.ISO που είναι αυθεντικά πολυκαναλικά χωρίς upmixing κρίνω την ανάλυση συγκρίσιμη με τον AV ολοκληρωμένο που κρατώ στο πιο ΄΄επίσημο΄΄ πολυκαναλικό setup.
Και τελικά πόσο υποδεέστερη είναι (αν είναι) η ποιότητα ήχου από μια τέτοια κάρτα ήχου, σε αντιπαράθεση με ένα πολυκάναλο DAC δεκαπλάσιας (ας πούμε) αξίας; Ή με τον υψηλής πιστότητας εξοπλισμό σου;
Τέτοιου είδους ΄΄επιστροφές΄΄ δεν θα γινόταν να είναι πιο... φθίνουσες....
Αντιθέτως, μεγάλα κι ακριβά ηχεία, σε συνδυασμό με τίποτα ακριβά λαμπατα ενισχυτικά, θα περιορίσουν την "αναβάθμιση" στα γνωστά καλώδια ρεύματος, κι ο ιδιοκτήτης θα παραμείνει να παίζει με τις καραμπολες σα παιδάκι του δημοτικού που παίζει με τα αυτοκινητάκια του.