- Reaction score
- 1.053
Απαντω μονο στο Κωστα και στην παραθεση που εκανε. Δεν εχεις καμια σχεση με την απαντηση αυτη!Γι' αυτά που είπα εγώ το λες αυτό?
Απαντω μονο στο Κωστα και στην παραθεση που εκανε. Δεν εχεις καμια σχεση με την απαντηση αυτη!Γι' αυτά που είπα εγώ το λες αυτό?
Το έγραψες κάτω από το δικό μου quote βρε και απόρησα..Απαντω μονο στο Κωστα και στην παραθεση που εκανε. Δεν εχεις καμια σχεση με την απαντηση αυτη!
το εκανε παραθεση και αυτο ...Το έγραψες κάτω από το δικό μου quote βρε και απόρησα..
Ε, ναι. Τι α κάεις;Επιμένει όμως
Κοίτα... αν μετά από τα πειράματα που έκανες, έφτασες σε ένα σημείο να είσαι ικανοποιημένος, τότε οκ....Για να δουμε το εντελως λαθος....
Ειχε διαφορα στο in room frequency response. Βεβαιως η τοποθετηση λιγο πιο κοντα στο τοιχο εφερε το επιθυμητο αποτελεσμα και ετσι κρατησα τις αντικραδασμικες βασεις. Ο χωρος ειναι συμμαχος αρκει να μην κανουμε καταχρηση.
Ειχε διαφορα στο in room frequency response.
Δεν ηταν απολυτο, διευκρινησα οτι δεν ηταν ελεγχομενο blind test, και οτι δεν γνωριζω αν η αισθηση προεκυπτε απο το φαινομενο placebo η οχι. Παντως γενικως υπαρχει μια κατευθυνση οτι οι ενισχυτες δεν πρεπει να μπαινουν σε μπριζα με φιλτρο.
Αποψη μου.
Εχω εξηγησει τον χωρο μου σε αλλο ποστ
Ναι εσυ στο τελος θα μου πεις να τα κρεμασω στα αυτια μου και να τα κανω ακουστικα γιατι ειναι 5ιντσα. Δεν κανουμε mastering σε studio, μας ενδιαφερει και λιγο το soundstage.
Τις θυσίες που κάνουμε για το σύστημα...με sub ανάμεσα από κάτω.
Δεν είναι αυτό που νομίζεις...Τις θυσίες που κάνουμε για το σύστημα...
up
με:
...............οσο καλητερο (?!) ειναι το συστημα τοσο καλητερα παιζει τις κακιες παραγωγες.
------------
Φυσικά όχι.
Ευτυχώς τότενες που έχω ψωνίσει μούφες και χαίρομαι τα πάντα..Ένα καλό σύστημα τοποθετημένο σωστά σε έναν καλό η φροντισμένο χώρο είναι αποκαλυπτικό στις ηχογραφήσεις οπότε θα σου πετάξει στη μάπα τις κακές και θα αναδείξει τις καλές. Νηπιαγωγείο
Πουβρηκεςτοσυστημαμβρε?Σωστά, με ένα τέτοιο πχ δεν θα καταλαβαίνεις τίποτα..
View attachment 338684
Ξέρεις τι συμβαίνει νομίζω όμως στην πράξη ; Δεν υπάρχει binary συνήθως για μια ηχογράφηση δηλαδή ότι είναι όλη καλή ή όλη κακή. Υπάρχει ηχογράφηση που μέσα της έχει και καλά χαρακτηριστικά και κακά. Μια ηχογράφηση μπορεί δηλαδή να έχει π.χ. πέντε χαρακτηριστικά απο τα οποία τα τρία ή τέσσερα να είναι καλά και μόνο ένα ή δύο κακά . Τότε η αίσθηση είναι ότι και αυτή την παίζει πιο καλά ένα καλό σύστημα καθώς ο εγκέφαλος εστιάζει στο καλό και δικαιολογεί συγχρόνως και πιο εύκολα το κακό. Ή γίνεται πιο ανεκτό.Ένα καλό σύστημα τοποθετημένο σωστά σε έναν καλό η φροντισμένο χώρο είναι αποκαλυπτικό στις ηχογραφήσεις οπότε θα σου πετάξει στη μάπα τις κακές και θα αναδείξει τις καλές. Νηπιαγωγείο