JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.348
Martin Logan Illusion ESL C34A (Black) **BRAND NEW. ORIGINAL PACKAGING** | eBay
MODEL: ESL C34A.
www.ebay.com
Μόλις έβαλα πωλητήριο στο σπιτι!Toν καλυτερο επεξεργαστη να παρεις με λαθος ηχεια και στησιμο δε θα κανεις τιποτε απολυτως.
Με σειρα προτεραιοτητας , μπορει και το ν2 να γινει και ν1 .
1)αλλαγη κεντρικου https://www.martinlogan.com/en/product/illusion-esl-c34a
2)Μετακινηση των σαμπς σε αλλες θεσεις, δεν παιζει με τιποτε ''στακαρισμα 4''που εχεις κανει
3)Αλλαγη διαχυτων ταβανιου.Γιατι εβαλες 2d και μαλιστα μικροτερου βαθους στο ταβανι; αυτοι ειναι για τοιχους ...Ολοι 3d.
4)Aλλαγη θεσης ατμος, ετσι οπως ειναι καταστρεφονται , ο ορισμος της κατασροφικης διαθλασης.
2 λυσεις.α) τοποθετηση περασια με το μεγαλυτερο υψος της κολωνας του διαχυτη, εαν και αισθητικα δεν το ηθελες καταλαβαινω , β) τοποθετηση κατα auro3d
5)αλλαγη av.
Για υδροκοπη δεν εχω ακουσει, εαν μιλαμε για πολυστερινη αυτη κοβεται με ρευμα.
Ειδες τον Καλο, τον Κακο ε...
περιμενε και τον ''Ασχημο'' τωρα ...
Κάτσε περίμενε προτρέχεις...Μόλις έβαλα πωλητήριο στο σπιτι!
Που είσαι αγοράζω εγώΜόλις έβαλα πωλητήριο στο σπιτι!
Toν καλυτερο επεξεργαστη να παρεις με λαθος ηχεια και στησιμο δε θα κανεις τιποτε απολυτως.
Με σειρα προτεραιοτητας , μπορει και το ν2 να γινει και ν1 .
1)αλλαγη κεντρικου https://www.martinlogan.com/en/product/illusion-esl-c34a
2)Μετακινηση των σαμπς σε αλλες θεσεις, δεν παιζει με τιποτε ''στακαρισμα 4''που εχεις κανει
3)Αλλαγη διαχυτων ταβανιου.Γιατι εβαλες 2d και μαλιστα μικροτερου βαθους στο ταβανι; αυτοι ειναι για τοιχους ...Ολοι 3d.
4)Aλλαγη θεσης ατμος, ετσι οπως ειναι καταστρεφονται , ο ορισμος της κατασροφικης διαθλασης.
2 λυσεις.α) τοποθετηση περασια με το μεγαλυτερο υψος της κολωνας του διαχυτη, εαν και αισθητικα δεν το ηθελες καταλαβαινω , β) τοποθετηση κατα auro3d
5)αλλαγη av.
Για υδροκοπη δεν εχω ακουσει, εαν μιλαμε για πολυστερινη αυτη κοβεται με ρευμα.
Ειδες τον Καλο, τον Κακο ε...
περιμενε και τον ''Ασχημο'' τωρα ...
Κανένα πρόβλημα. Νομίζω πως δεν χρειάζομαι και τα δύο μου νεφρά...Mε 6650$ δεν το λες και φτηνό.Martin Logan Illusion ESL C34A (Black) **BRAND NEW. ORIGINAL PACKAGING** | eBay
MODEL: ESL C34A.www.ebay.com
αργεί ο Άσχημος .....χαχαχχαχΚάτσε περίμενε προτρέχεις...
Πράγματι αυτά ΄΄παθαίνει΄΄, εκτός από θαυμασμό δέχεται και καμιά χρήσιμη συμβουλή αντί συγκαταβατικών εκδηλώσεων. Κατά τη γνώμη μου δεν θα ήθελε την πρόοδό του όποιος θα υποστήριζε ότι η σύζευξη κεντρικού Klipsch με τα Martin Logan είναι αντάξια της γενικής σύνθεσης στο ηχοσύστημα.@Antonylogan αυτά παθαίνεις όταν μπαίνεις στο avsite. Πόσο μάλλον όταν ανεβάζεις φωτογραφίες.
Κατά τα άλλα ο άμεσα ενδιαφερόμενος ΄΄ομολόγησε΄΄ ότι το έχει μάλλον σε δικαναλική σύνθεση για μουσική με την πολυκαναλική να ενεργοποιείται σε ταινίες. Επόμενη λοιπόν συμβουλή ότι το πολυκαναλικό ωφελεί ακόμα περισσότερο στην ακρόαση μουσικής έστω και με upmixing.Τα Martin τα χαίρομαι στο stereo. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν συμπληρώνουν μια χαρά και το home cinema. Άλλωστε η πλειοψηφία της πληροφορίας βγαίνει από το κεντρικό που δεν είναι κακό για το μέγεθος και τις εντάσεις που ακούω.
Προφανώς απώτερος σκοπός του ερωτήματος δεν είναι να πουλούσε αλλά να αγόραζε ακόμα ένα ζεύγος. Βέλτιστος τρόπος πλαισίωσης των L-R θα θα ήταν με πανομοιότυπο τεμάχιο ως κεντρικό...Αυτα τα Μartin Logan ποσο πουλιουνται στην αγορα των μεταχειρισμενων?
Εξαρταται απο την τιμη.Προφανώς απώτερος σκοπός του ερωτήματος δεν είναι να πουλούσε αλλά να αγόραζε ακόμα ένα ζεύγος.
ταΐζει τα πσαρια του!αργεί ο Άσχημος .....χαχαχχαχ
Μου αρέσουν οι ωραίοι χώροι με χαρακτήρα φίλε μου. Είναι η δουλειά μου (Αρχιτέκτονας).@Antonylogan αυτά παθαίνεις όταν μπαίνεις στο avsite. Πόσο μάλλον όταν ανεβάζεις φωτογραφίες.
Your Bro:
THE ULTIMATE MAN CAVE
The Ultimate Man Cave | Krix
A reference level home cinema, music lounge and poker retreat combine to create the ultimate man cave. Take a look inside this multi-purpose room.krix.com.au
View attachment 321071
Βάλε μπροστά 2 klipch ίδια σειρά δαπέδου με το κεντρικό και αν δεν είναι πολύ ακριβά βάλε και δύο surround ή αλλοιώς 4 καλά βάσης και 4 κανάλια hypex ucd 400 και καλές απολαύσεις. Στο δικάναλο απόλαυσε τα martin με τα sub συνδεμένα στον επεξεργαστή, οπωσδήποτε auro3d (denon 3800 = 900€).
Είναι πολύ παλιό ηχείο πρέπει να το βρίσκεις με 2000euro... δεν είμαι σίγουροςΑυτα τα Μartin Logan ποσο πουλιουνται στην αγορα των μεταχειρισμενων?
Εμένα να δεις. Έχω θέμα με αυτά, μεγάλο θέμα λέμε. Μου είναι εντελώς αδιάφορες οι ηχητικές επιδόσεις του συστήματος, αν, το δωμάτιο είναι για κλάματα. Δεν έχει καμία μα καμία σημασία πως παίζει, για μένα. Το ιδανικό βέβαια είναι να υπάρχουν και τα δύο. Αν αυτό είναι αδύνατο, προτεραιότητα έχει η αισθητική. (*)Μου αρέσουν οι ωραίοι χώροι με χαρακτήρα φίλε μου.