JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.098
Εχει κοροιδίουΈχει οπτική με επίχρυσα βύσματα ή ροδίου να βάλω;
Εχει κοροιδίουΈχει οπτική με επίχρυσα βύσματα ή ροδίου να βάλω;
Δεν υπάρχει χειρότερη επιλογή από το WIFI, αυτό και αν μεταφέρει θόρυβο.
Διαφωνώ 100% με τους ανωτέρω.η κεραια του Wifi ειναι η απολυτη καταστροφη.... Μακρια....
Σορρυ αλλά το καλώδιο είναι ανώτερο ως συνδεσμολογία σε όλα του. Πρακτικότητα είναι το μόνο σημείο που κερδάει το wifi.Διαφωνώ 100% με τους ανωτέρω.
Μόνον wi-fi, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.
Τοπ οφ δι τοπ, δι Εντ. Ασύρματα.
Wi-fi ρουλζ δεμ όλ.
Ακόμα στα καλώδια είστε; Εδώ έχουν γίνει ασύρματα (wi-fi) ένα σωρό σοβαρά ηχεία, κι εσείς επιμένετε; Ειλικρινά δηλαδή, έλεος.
ΥΓ.
Τι γελάς ρε Μάρκου;
Καλά είναι δυνατόν να γράφονται με περισσή σοβαροφάνεια τέτοιες πίπες;
Με wi-fi συνδέεται η τεράστια τηλεόρασή μου στο οικιακό δίκτυο και παίζει άψογα Νετφλιξ και Disney+ με εικόνα 4k και ήχο Dolby Atmos (ταυτόχρονα συνδέονται 3-4 κινητά, τάμπλετ, 2 πισιά, εκτυπωτής, 4 ασύρματες μπριζες, κλιματιστικά, κι ένα σωρό άλλα μηχανήματα), και μας λέτε για το αγνό δικαναλο πσηφιακό αρχείο που δήθεν ταχαμου μολύνεται από το wi-fi;
Σοβαρά τώρα;
Ξεκινήστε ένα διάλογο με την κεφ, την κιι, κλπ, που τα βγάζουν να συνδέονται με wi-fi, κι αν δε φάτε ξύλο, ελάτε για τη συνέχεια.
Εδώ θα κατακλύσουν σιγά σιγά όλη την αγορά ηχείων τα νέα ασύρματα ιμερσιβ σύνολα, τα κάθε λογής σόνος, που παίζουν και θαυμάσια, και σεις μου θέλετε Ρόδιο κορόιδο στα βύσματα του γνήσιου εθερνετ του συρμάτινου με το αναλογικό τροφοδοτικό θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο οεο;
Τι σε κάνει να υποπτευεσαι πως η παρακολούθηση AV υλικού δεν αποτελεί μια πολύ απλή οικιακή χρήση, όπως η σύνδεση ενός εκτυπωτή ας πούμε;Σε απλή καθημερινή χρήση αν εξαιρέσεις τις μέγιστες ταχύτητες δικτύου και το μεγαλύτερο delay δεν έχουν τραγικές διαφορές.
Η ύπαρξη ενσύρματης δυνατότητας (if the wireless connection is not stable) δεν σημαίνει πως απαραίτητα χρειάζεται, ούτε σημαίνει πως θα παίζει καλύτερα.Η kef έχει καλώδια για τη σύνδεση των ηχείων της (απο το faq των LS60) και για να μπορεσεις να παιξεις 24/192 δε γινεται αλλιως
View attachment 321408
Μπορει το wifi να προσφερει ευκολια και καλο ηχο, ομως δεν ειναι η ιδανικη συνδεση.
Δεν είπα κάτι διαφορετικό. Κερδίζεις αν τυπώνεις όγκο, κερδίζεις όταν μεταφέρεις αρχεία από σημείο σε σημείο, γενικά έχεις διαφορές σε βαριές εργασίες (ως ογκο δεδομένων) και σε ταχύτητα και latency. Τα άλλα τα ίδια σκατά είναι περίπου δεδομένου ότι έχεις σοβαρό ασύρματο εξοπλισμό και όχι το router του OTE, πάντα σε οικοιακό περιβάλλον.Τι σε κάνει να υποπτευεσαι πως η παρακολούθηση AV υλικού δεν αποτελεί μια πολύ απλή οικιακή χρήση, όπως η σύνδεση ενός εκτυπωτή ας πούμε;
Δηλαδή άμα συνδέσω τον εκτυπωτή μου ενσύρματα τι ακριβώς θα κερδίσω;
Ασε, θα σου πω εγώ:
Πίπες θα κερδίσω.
ΥΓ. Οι μέγιστες δυνατές ταχύτητες κλπ, δεν έχουν καμία θέση σε αυτή την κουβέντα. Μιλάμε για πολύ απλές καθημερινές οικιακές εφαρμογές.
μα δε παιζει καν με ασυρματο 24/192....Η ύπαρξη ενσύρματης δυνατότητας (if the wireless connection is not stable) δεν σημαίνει πως απαραίτητα χρειάζεται, ούτε σημαίνει πως θα παίζει καλύτερα.
Σημαίνει απλώς πως θα το πάρουν σε κάποιο σπίτι με χάλι μαύρο ασύρματο δίκτυο, και προκειμένου να αρχίσουν τα χαζά, τους λένε βάλε καλώδιο.
Εδώ πραγματευόμαστε το θέμα εάν παίζει καλύτερα το ενσύρματο από το ασύρματο, όταν και τα δύο, παίζουν απροβλημάτιστα.
Άσε την περίπτωση προβληματικού δικτύου, ή την περίπτωση που κάποια συσκευή δεν δουλεύει ασύρματα, ή δεν δουλεύει πχ όλες τις αναλύσεις (πες δε φτάνει για 8k εικόνα στο τάδε σπίτι, ή δε φτάνει για 4k εικόνα σε άλλο σπίτι).
Όταν δουλεύει, δουλεύει.
Speed test έχω κάνει σε όλες, αλλά για πχ εκτύπωση 1 σελίδας κάθε 17 μέρες, όπως και για αναπαραγωγή tidal, Netflix, Disney+, κλπ, το ασύρματο δίκτυο μια χαρά δουλεύει, χωρίς κανένα πρόβλημα.Δεν είπα κάτι διαφορετικό. Κερδίζεις αν τυπώνεις όγκο, κερδίζεις όταν μεταφέρεις αρχεία από σημείο σε σημείο, γενικά έχεις διαφορές σε βαριές εργασίες (ως ογκο δεδομένων) και σε ταχύτητα και latency. Τα άλλα τα ίδια σκατά είναι περίπου δεδομένου ότι έχεις σοβαρό ασύρματο εξοπλισμό και όχι το router του OTE, πάντα σε οικοιακό περιβάλλον.
Για να πάρεις μια "εικόνα" πάρε όποια συσκευή θες που έχει και ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση και κάνε ένα speed test στην okla, θα καταλάβεις πολλά.
Ναι βρε μανίτσα μου το είπαμε αυτό, δουλεύει μια χαρά, αλλά δεν είνα καλύτερο από το καλώδιο πως να το κάνουμε τώρα.Speed test έχω κάνει σε όλες, αλλά για πχ εκτύπωση 1 σελίδας κάθε 17 μέρες, όπως και για αναπαραγωγή tidal, Netflix, Disney+, κλπ, το ασύρματο δίκτυο μια χαρά δουλεύει, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Κάθε μέρα βλέπω ταινίες λέμε. Δουλεύει.
Αυτό είναι κατασκευαστικό χαρακτηριστικό της συσκευής. Όχι ελάττωμα ή περιορισμός του ασύρματου δικτύου.μα δε παιζει καν με ασυρματο 24/192....
Ε, και;Ναι βρε μανίτσα μου το είπαμε αυτό, δουλεύει μια χαρά, αλλά δεν είνα καλύτερο από το καλώδιο πως να το κάνουμε τώρα.
Ρε κιουρατά δεν είπες οτι ειναι βεστ οφ δι μπεστ; ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΑΟΥΝΤΕίπα γω ότι είναι καλύτερο και επιμένεις να με πείσεις;
Το εχω, παρολα αυτα κατα την αποψη μου και αλλων ειναι καλυτερο να παρεμβληθει και switch.Παιδιά, παιδιά, λίγο τη προσοχή σας, ifi lan isilencer και καθάρισες, μη λέμε συνέχεια τα ίδια
Είναι ρε, γιατί δεν απλώνεις τη μπουγάδα στα καλώδια ολόβε!Ρε κιουρατά δεν είπες οτι ειναι βεστ οφ δι μπεστ; ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΑΟΥΝΤ
Η θωράκιση φαίνεται από τον τύπο του καλωδίου:Τώρα έχω ένα 5μετρο cable expert των 3 ευρώ cat5e. Το Supra δε φτάνει για απευθείας σύνδεση με το μόντεμ . Αυτό που περιμένω είναι cat 6 αλλά δεν αναφέρει θωράκιση .