JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.014
Δεν μπορεί .
Αφού έχει ραδιόφωνα πολλά ..νομίζω έχω διαβάσει.Δεν μπορεί .
O Marlboro είναι σαν τον Μπετόβεν. Δεν χρειάζεται να ακούει την μουσική, την έχει μέσα στο κεφάλι του.Ραδιόφωνα έχει . άλλα πράγματα δεν έχει .
Σου είπα τι θέλω στην ουσία.Δεν χρειάζεσαι ούτε μείκτη ούτε τίποτα.
Μία σκέτη κεραία FM και τέλος. Μην περιπλέκεις τα πράγματα.
Αυτό που έβαλες είναι τύπου δορυφορικού μεικτάκου με ελεγχόμενη εξασθένηση
Τι το θές ?
Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτόν που έχω ήδη.Πάρε δέκτη που δέχεται δύο κεραίες FM υπάρχουν κάμποσοι τέτοιοι , και επιλέγεις ποιά κεραία θέλεις.
Τέτοιος είναι ο sony st sa 5es και οι πρόγονοί του . Οπως επίσης και ο sansui TU-X1.
Και ο δικός μου TU 9900 παίρνει δύο κεραίες αλλά επιλέγει μόνος του ποια θα χρησιμοποιήσει .
Ε, ναι. Τι απολαβή νομίζεις έχουν οι κεραίες FM ; Σκ@τά.Ε τότε πάρε αυτό που βρήκες , και δοκίμασέ το . Φθηνό είναι . Και σιγά την απώλεια 4,5db . Τόσο ψόφιες είναι οι κεραίες που θα βάλεις ?
Ποια είναι αυτή ; Έχεις κανέναν λίνκ ; Πόση απολαβή δηλαδή και την λες πολύ ; Πάνω απο 5 db ;Θα σου έλεγα να δοκίμαζες κεραία χελιδόνι με μεγάλη απολαβή , ΠΧ funke ή κάτι τέτοιο αλλά σε βλέπω κάθετο.
Πως πιάνει ραδιόφωνο ; Αυτά είναι ξέρω γω ....ιστορίες που ακούς ... αφού το μήκος κύματων για Fm θες να είναι πολύ μεγαλα τα στοιχεία σε πλάτος. Το χελιδόνι είναι πολύ μικρά είναι για TV ή έστω VHF αλλά μπάντα ΙΙΙ , όχι μπάντα ΙΙ).Τα χελιδόνια που λέμε έχουν μέχρι και 18db απολαβή. Η δικιά μου τόσο έχει .
Την έφερνε παλιά ο Φανός.
Είναι VHF-UHF πιάνει και ραδιόφωνο άνετα. Αλλά είναι μακριά . Περίπου 1,5 μέτρο .
Πλατιά πρεέπι να είναι.Αλλά είναι μακριά
Ναι το ξέρω, το είχα γράψει. Στα λιγότερα MHΖ πρέπει (θα είναι ) λιγότερα και αυτό είναι generαλ.Τα 4,5 db εξασθένιση του μίκτη που δείχνεις @thva είναι πολύ ...general νούμερο...
Ο μικτής παίζει από 40 έως 800Μhz, οπότε προφανώς η εξασθένιση αυτή είναι για τα πολλά Mhz...
Στα FM λογικά θα έχει πολύ παρακάτω...
Όμως συμφωνώ με τον @JOHN MARKOU ... βάλε μία μόνο καλή κεραία κ τέλος, άσε τα πειράματα με 2 κεραίες, κινδυνεύεις εξάλλου να μαζεύεις είδωλα από ανακλάσεις με καθυστέρηση και να κάνεις τα πράματα χειρότερα...
Εντάξει μια έχω .... ξέρεις OMNI.άσε τα πειράματα με 2 κεραίες, κινδυνεύεις εξάλλου να μαζεύεις είδωλα από ανακλάσεις με καθυστέρηση και να κάνεις τα πράματα χειρότερα...
Δεν βλέπω Υμηττό. Έχω βουανλάκια.Κοίτα ! οι περισσότεροι σταθμοί εκπέμπουν από Υμηττό . Κάνε κάτι να πιάνεις Υμηττό .
Εάν έβλεπα βρε συ .... δεν θα ψαχνόμουνα.Υμηττό
Εάν έβλεπα βρε συ .... δεν θα ψαχνόμουνα.Υμηττό