alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.266
Υπάρχει αυτό που λες, υπάρχουν και καλύτερα, αλλά και χειρότερα. Δεν είναι όλα μια ευθεία. Ήμουν παρόν όταν του είπε η άλλη "εσύ δουλεύεις για εμάς και εγώ για μένα¨. Έμεινα κόκαλο. Ο κακομοίρης δεν έβγαλε άχνα. Εγώ θα την είχα στείλει σπίτι της, next day the latest. Όπως και να ακούγεται αυτό, δεν με ενδιαφέρει. Αν και αυτά φαίνονται από την αρχή.Αυτή είναι η αιτία. Έχουμε να κάνουμε με άσκηση εξουσίας, και όχι με αισθητική.
Όπως ακριβώς τα λέει ο @symos.
Ακόμα και σε περιπτώσεις όπου οικονομικά/διακοσμητικά μπορεί να επιτευχθεί η πλήρης εξαφάνιση, το πιο πιθανό είναι να πει όχι, για να κατοχυρώσει την κυριαρχία της στο σαλόνι, στο σπίτι και στην ζωή συνολικά.
Και ακόμα και αν υπάρχει δυνατότητα για άλλο χώρο, dedicated, ακόμα και αυτό θα σας το βγάλει ξυνό, αν δείξετε πως σας αρέσει να περνάτε ώρα εκεί. Ακόμα χειρότερα αν έρχονται και φίλοι, ειδικά για μπάλα.
Δεν σκέφτονται πως καλύτερα να είναι ο άντρας στο υπόγειο παρά εκτός σπιτιού.
Οπότε αφήστε τις pipes περί αισθητικής. Όλα είναι παιχνίδια εξουσίας.
Τι να πω ρε παιδιά. Με αυτά που ακούω - διαβάζω, εγώ δεν έχω τέτοια θέματα. Όταν έχει και όρεξη κάνει και σχέδια για το σαλόνι, που θα μπει τι. Για το τελικό σχέδιο, που ακόμα δεν έχουμε καταλήξει σε τίποτα, της είπα για πίσω ηχεία, atmos, μεγάλη TV ή/ και προβολέα. Κάθεται μόνη της και κάνει σχέδια (έχει απίστευτο χέρι στο σχέδιο) πως θα φαίνεται ο τοίχος, τι πρέπει να κάνουμε ώστε να μπει εύκολα, στο μάτι, μια 85άρα, τι σχέδιο θα έχει δεξιά - αριστερά - πάνω, πως να μην ενοχλούν τα πίσω ηχεία κλπ κλπ. Μου δείχνει, της λέω πχ αυτό όχι γιατί επηρεάζει αυτό και αυτό, το ξεχνάμε ή το αλλάζουμε κάπως, το ίδιο για τον καναπέ, τα φώτα, τα παράθυρα, τα πάντα. Στα ηχεία με ρωτάει να αποφασίσω αν θα βάλουμε δαπέδου ή μικρότερα γιατί αλλάζουν τα σχέδια. Λογικότατο. Πάμε στα μαγαζιά, βλέπουμε προϊόντα, ηχεία και άλλα , κάποια τα βλέπουμε άλλα τα απορρίπτουμε, χωρίς καν να τα ακούσουμε. Ασχολούμαστε και οι δύο.
Συμφωνώ. Έτσι είναι. Αν το σπίτι το βλέπεις ως ξενοδοχείο, θα έχεις και υπηρεσίες ξενοδοχείου. Και δεν θα βγάλεις άχνα, έχει δίκιο.Αν η συμμετοχή του φτάνει με το ζόρι να πετάει απλά τα σκουπίδια, και το ενδιαφέρον του τελειώνει στη ζάντα του αυτοκινήτου του, σόρι, αλλά η γυναίκα δικαιωματικά θα έχει τον πρώτο λόγο μετά για το σαλόνι.
Για να σας δω παλικάρια μου; Πόσοι καθαρίζεται το σπίτι; Βάζετε πλυντήρια, σκούπες, πλένετε πιάτα; Μαζεύετε κουζίνες; Πόσοι σιδερώνετε, καθαρίζεται μπάνια; κλπ κλπ κλπ.......
Ας ξεκινήσω εγώ καθώς δεν έχω κανένα θέμα με όλα τα παραπάνω. Τα κάνω όλα.
Edit: και μαγείρεμα. Δεν ξέρω πολλά πράγματα, αλλά αυτά που ξέρω με χαρά να τα μαγειρέψω. Κανένα θέμα. Και μαζί πολλές φορές.
Last edited: