Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 41.805
Ώπα καλε, κοψε λίγο , θα σου φύγει κανας πόντος από το καλσόνΣε παιχνίδια εξουσίας πρέπει να μπεις με το μαχαίρι στα δόντια με βλέμμα που γυαλίζει. Αλλιώς σε πήρανε φαλάγγι
Το 1ο Ραμπο είναι πολύ καλό.Σβήσε τα sub και δεν και λίγο Love Actually.
Πολύ Rambo βλέπεις.
Και τους άλλους πωςτουςλεν. Α ναι. Τους αναλώσιμους.
View attachment 321658
Εμένα με άρεσε αυτό που είχε τελειώσει ο πόλεμος και είχε ξεμείνει στη ζούγκλα εκεί και ήρθαν κάτι επιστήμονες - ξέρω γω τι ήταν ανθρωπιστική οργάνωση ; με μια κοπελίτσα κλπ κλπ. Δεν θυμαμαι πως το έλεγαν.Το 1ο Ραμπο είναι πολύ καλό.
https://vm.tiktok.com/ZGeBBgfbh/"War of the Roses" με την εκάστοτε συμβία που θα την έχει δει προσωπική μας ... influencer
Λογικο, κινέζικα θα τους φαίνονταιΤο punk attitude σχόλιο σου (και όχι Ράμπο σχετιζόμενο) μόνο ένας punk το καταλαβαίνει.
Να χαρώ το μέγα ψυχολόγο... Εν τω μεταξύ πιθανότατα ισχύει αυτό:να την κάνεις να νοιώθει ότι έχει και αυτή κάποια εξουσία.
Ε, πολλά ισχύουν και τρέχουν και παράλληλα που πρέπει να αποκωδικοποιηθούν. Κάθε περίπτωση έχει και τις ιδιαιτερότητες της. Απλώς αναφερόμαστε τώρα σε ένα συγκεκριμένο μέρος που κινείται στο φάσμα του κάπως φυσιολογικού ψυχισμού και που αφορά την ισορροπία του ελέγχου.Να χαρώ το μέγα ψυχολόγο... Εν τω μεταξύ πιθανότατα ισχύει αυτό:
Προσοχή , ακολουθεί non political correct αναφορά.
Εγω είμαι δικάναλος. Δεν επιτρέπεται το ανέβασμα photo's και η παρουσιάση. Έτσι νόμιζα, ότι είναι μόνο για πολυκάναλα συστήματα. Το δικάναλο είναι αρχαιολογία. Άσε που πιάνουν και πολύ χώρο στο server αυτά. Αρκετά μου φωνάζουν για τα ψευτο φιλοσοφικά -ψυχολογικά μου σχόλια.Θέλετε να κάνουμε μια λίστα για ψήφισμα του στιλ :
ποιανού μέλους ηχοσυστημά έχετε καημό να δείτε?
Kefalas
Alexis
Thva
Dimis 777
n_Olympios
billpeppas
Επιτρέπεται..Εγω είμαι δικάναλος. Δεν επιτρέπεται το ανέβασμα photo's και η παρουσιάση.
Αυτό να φανταστώ κάποτες(προσοχή στον τόνο γιατί μου βγήκε αυτόματα καπότες) την εποχή που εισουν ελεύθερος ή αρραβωνιασμενος?Να βρήκα και ένα vintage στήσιμο που είχα κάμει κάποτες (γωνίτσα για ζεστή σοκολάτα) και με πικάπ..
Τι άλλο θες ?
View attachment 321717
Όχι βρε..Αυτό να φανταστώ κάποτες(προσοχή στον τόνο γιατί μου βγήκε αυτόματα καπότες) την εποχή που εισουν ελεύθερος ή αρραβωνιασμενος?
Αυτό έχει χαρακτήρα και ουσία φίλε μου. Δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία και ένα νεφρό για να ακούσεις καλή μουσική.Να βρήκα και ένα vintage στήσιμο που είχα κάμει κάποτες (γωνίτσα για ζεστή σοκολάτα) και με πικάπ..
Τι άλλο θες ?
View attachment 321717
Πεσμ' οτ' είμαι ο αστοχύμας μ' αρέσ' περισσότερο..
Thanks..Αυτό έχει χαρακτήρα και ουσία φίλε μου. Δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία και ένα νεφρό για να ακούσεις καλή μουσική.
Ρε είπα στη κυρά να βάλω 3-4 μικρά τρίγωνα κίτρινα/γκρι πανελακια σε ένα σημείο που ταιριάζουν χρωματικά με τα υπόλοιπα και θα είναι και διακοσμητικά.....Στην σύζυγο φυσικά και εξηγούμαι...Καλός η κακός (κακός κατ' εμέ οι περισσότεροι άντρες βλέπουν το σπίτι σαν ξενοδοχείο... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ. Δεν είναι τυχαίο πως στις 100 δουλειές στις 95 είχα να κάνω με την σύζυγο. Εκείνη αποφάσιζε για όλα! Ο άλλος πλήρωνε αρκεί να μην τον ζαλίζει... Όταν ο Φουκαράς ήθελε λοιπόν να βάλει στον ιερό χώρο μια μεγάλη τηλεόραση [μην φανταστείτε τίποτα extreme για 65'' μιλάμε] άρχιζαν οι διαπραγματεύσεις...
Εάν δε έκανε το λάθος να θέλει και ηχεία [για πάγκο λαϊκής δεν συζητάμε] τότε το παιχνίδι χόντραινε. Που θα τα βάλεις τα θηρία? δεν θέλω να βλέπω καλώδια, μου κρύβεις το σύνθετο και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε...
Αν ήταν τυχερός και είχε χώρο που περισσεύει του επιτρεπόταν να εξοριστεί εκεί.
Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά.
Συνήθως όμως η συναίνεση της συζύγου είχε βαρύ αντίτιμο...
Να την πας να φάτε στο Meteoron Panorama να σε αφήσει έπειτα να κρεμάσεις και μπασοπαγίδες στο ταβάνιΡε είπα στη κυρά να βάλω 3-4 μικρά τρίγωνα κίτρινα/γκρι πανελακια σε ένα σημείο που ταιριάζουν χρωματικά με τα υπόλοιπα και θα είναι και διακοσμητικά.....
ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ ΑΛΛΑ, ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑΑΑΑΑ
30 λεπτά μετά
Άμα πάμε Πάσχα Μετέωρα να τα βάλεις.