- Μηνύματα
- 56.251
- Reaction score
- 139.822
Ναι μωρέ καλός είναι κ από τους λίγους που φαίνεται να κάνει σοβαρά πειράματα κι όχι για χάρη του video view.Μη λέτε φαφλατά τον Lance.
Ο λόγος που τον γουστάρω είναι επειδή έχει ακόμα την όρεξη έφηβου για ψάξιμο αψηφώντας τα στερεότυπα. Αυτό βέβαια τον εκθέτει στο κοινό και γίνεται συχνά στόχος αρνητικών σχολίων. Τον "τρέχω" όταν βαριέμαι αλλά το συνολικό αποτύπωμα είναι πάντα θετικό.
Ενα απο τα βαθη της κινας το εχω αγορασει πριν απο πεντε χρονια. Νο λινκΠοιο χρησιμοποιείς εσύ;
Λινκ;
Ειναι ιδιο με αυτο, δεν ειναι ανοξειδωτο ατσαλι οπως γραφουν αλλα αλουμινιο ,και με μια παρομοια περιγραφη τυχαια ειχα πεσει επανω του και στο banggood που το ειχα αγορασει,σαν coffee tamper((οτι να ναι)βρήκα περιγραφη coffee powder picker).Ποιο χρησιμοποιείς εσύ;
Λινκ;
Ευχαριστουμε γιατι εψαχνα να αγορασω μερικα να υπάρχουν.
Εξήγησε ο άνθρωπος ότι το shaker το είχε στη συσκευασία ο Weber μύλος. Τι να έκανε; Να αγόραζε κάποιο άλλο για να μη δείξει ότι προωθεί τη Weber;Το συγκεκριμενο βιντεο το ειδα και εγω!!!!!!γιατι ηταν 16 λεπτα οχι 1 ωρα χωρις λογο.Λεει οτι το καλυτερο απο ολα ειναι το shaker(που χρησιμοποιω και εγω)γιατι ανακατευει ολο τον καφε χωρις να κανει στρωσεις(που το κανουν οι βελονες).Μετα βεβαια τον καραεκραξαν σε ενα απο τα socialmedia platform που ειναι γιατι οτι προιον της weber πεφτει στα χερια του"τυχαια"ειναι κορυφαιο.
Μπορείς να πας να σου κόψουν ένα καθρεφτάκι όσο το πλάτος της μηχανής σου (2-3€) και με ένα τρίεδρο αλουμίνιο ή πλαστικό το βάζεις λίγο πιο πάνω από το συρτάρι σου. Έτσι είναι σχεδόν αθέατο από κάποια απόσταση και κάνει καλά την δουλειά του.μόνο ένα καθρέφτη πρέπει να πάρω για να βλέπω τη ροή στον πάτο του καλαθιού χωρίς να χρειάζεται να σκύβω
Όχι τον συγκεκριμένο αλλά παραπλήσιου κόστους.Εχει δοκιμασει καποιος τον παρακατω;
Μιλαμε για 400 ευρω ανα κιλο. Για καφε...
View attachment 321914