alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.958
Last edited:
Είπε η εταιρία πως το XLR δεν είναι balanced.Με το rca να έχει καλύτερές μετρήσεις από το xlr. Να τα βλέπουμε αυτό έτσι !
Με πρόλαβεςAnthem AVM 90 15.4CH Preamp Processor Review
The AVM 90 8K is the first worthy successor to Anthem's D2v. Objectively and subjectively it's Anthem’s best-sounding preamp processor—EVER. Possibly the apex predator of 15.4CH pre-pros under $8,000.www.audioholics.com
Νομίζω ότι όλα αυτά αφορούν το δικάναλο κομμάτι αναπαραγωγής. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να στείλεις πολυκάναλο stream από εξωτερικό streamer της βιομηχανίας audio. Μπορείς όμως με Apple TV.Με πρόλαβες
Υπάρχει πάντως μια παράγραφος που με μπερδεύει, καθώς δεν είμαι και τόσο σχετικός:
Whether it’s the AVM 90 or my Denon X8500HA, I find quirks and limitations to how these companies implement their streaming. I personally find a dedicated, external streamer (like the Cambridge CXNv2 that I use) to be more mature solution.
Πέρα από το κατά πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η δήλωση (ή αν είναι απλά και μόνο χαγιεντάδικο κόλλημα), πώς συνδέεται ένα streamer στον πρεπρο? Πώς τον ταΐζει πολυκάναλο σήμα?
Πάμε να λύσουμε κάποιες απορίες. Και ο AVM70 και ο AVM 90 έχουν ήδη προεγκατεστημένα :Νομίζω ότι όλα αυτά αφορούν το δικάναλο κομμάτι αναπαραγωγής. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να στείλεις πολυκάναλο stream από εξωτερικό streamer της βιομηχανίας audio. Μπορείς όμως με Apple TV.
Αυτό σκέφτηκα, ωστόσο στο τέλος των ακροάσεων γράφει:Νομίζω ότι όλα αυτά αφορούν το δικάναλο κομμάτι αναπαραγωγής
Και με ethernet, ή όχι?Τα πολυκάναλα περνούν αποκλειστικά με HDMI
Μα όλα τα Nucleus είναι και streamers.Nucleus Titan τα οποία έχουν τα πάντα από εξόδους από τι streamer θα παίρνουν είσοδο
Δεν έχει USB είσοδο κανένας AVM, το ethernet περνάει μόνο ασύρματα, το τηλέφωνό σου κατεβάζει και στέλνει.Αυτό σκέφτηκα, ωστόσο στο τέλος των ακροάσεων γράφει:
The AVM 90 is among the most competent multichannel performers you'll have the pleasure of auditioning.
Και με ethernet, ή όχι?
Με usb όχι?
Μα όλα τα Nucleus είναι και streamers.