Δίαιτα

Reaction score
16.625
Υπάρχει μια μέθοδος, σχετικά καινούργια, όπου χειρουργικά αφαιρείται ένα μέρος από το έντερο, δεν ξέρω πόσο μήκος.
Έχω μια γειτόνισσα νέα κοπέλα, που ήταν πολύ υπέρβαρη, πάρα πολύ χοντρή από μικρή.
Οι πιο πολλοί φίλοι "βλαμμένοι" που έρχονται εδώ σε μένα την ξέρουν.
Πριν μερικούς μήνες υποβλήθηκε σε μια τέτοια εγχείρηση αφαίρεσης εντέρου.
Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Έχασε πάρα πολλά κιλά.
Επειδή είχα να την δω πολύ καιρό πριν μερικές μέρες την είδα και δεν την γνώρισα!
Όταν μου μίλησε κατάλαβα ποια ήταν.
Έγινε κουκλί, ενώ ήταν σαν όρκα.

Την εγχείρηση αυτή έκανε και ο Πάνος Καμμένος και έχασε τόσα πολλά κιλά και τόσο σύντομα.
Μιχαλη,ο Π.Καμ. Έκανε γαστρεκτομη όπως μπορεί κανείς να διαβάσει στο net.

Όμως επειδή φυσιολογικά χρειαζομαστε όλα τα 8-9 μέτρα μήκους του λεπτού εντέρου και παχέως εντέρου εμείς οι υγιείς άνθρωποι,για μια εντερεκτομη συντρέχουν πολύ σημαντικοί λόγοι κι ευτυχώς που δεν μπορούμε να την κάνουμε μόνοι μας!!!🛑

Ας Μη προτείνουμε τέτοιες « λυσεις».

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.928
Δεν το προτείνω ως λύση, αλλά το γράφω απλώς ως πληροφορία.
Δεν το ήξερα πριν κι εγώ και είχα εκπλαγεί όταν το άκουσα.
Ο γιατρός που εγχείρησε την κοπέλα που λέω, είπε ότι το ίδιο έκανε ο καμμένος, δηλ. αφαίρεση μέρους εντέρου.

Μια που μιλάμε για δίαιτα!

received_1706939099659563.jpeg

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
87.128
Θα μπορούσες εδω να δώσεις μια λίστα τεσσάρων προτεραιοτήτων για εκκίνηση σε παχύσαρκους?
Δεν είναι το αντικείμενο μου, δεν μπορώ να δώσω συμβουλές σε πολύ υπέρβαρους.
Άλλο το να πεις δυο κουβέντες σε κάποιον που είναι 5-10 κιλά πάνω από το κανονικό του, και άλλο σε κάποιον που είναι 50.
Έχουμε και εδώ φίλους που νομίζουν πως μπορείς να πεις σε κάποιον παθολογικά υπέρβαρο να κάνει τόσα σετ έλξεις και τόσα σετ πάγκο, να κόψει τους υδατάνθρακες κτλ κτλ και θα του λύσεις το πρόβλημα. Είστε πολύ βαθιά νυχτωμένοι.
Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζονται ειδικές γνώσεις.
Η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση είναι από εξειδικευμένες ομάδες ειδικών στο αντικείμενο, όπου μπορεί να περιλαμβάνονται ενδοκρινολόγοι, διαιτολόγοι, χειρουργοί, ψυχολόγοι/ψυχίατροι, γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, ακόμα και πλαστικοί χειρουργοί.
Η συμβουλή μου λοιπόν είναι ψάξτε να βρείτε οργανωμένες ομάδες αντιμετώπισης παχυσαρκίας. Όχι μεμονωμένους Ιατρούς που δεν έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο, χωρίς εξειδίκευση και καθημερινή τριβή.

Reaction score
16.625

Κωνσταντινος Κιντζιος - Πως έχασα 90 κιλά.

» Ηδονιζομουν στην όψη του φαγητού «.

» Είμαι ακόμα σε προσοχή «.

Last edited:

Reaction score
2.562
Σημερα εμαθα πως ο γυρος του αλσους νεας φιλαδελφειας ειναι 4 χλμ.
Μια αρχη ειναι. Ευελπιστω αυριο να μην ειναι μες στις λασπες και να τον κανω 2 φορες.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.745
Ένα ελατήριο της ζυγαριάς έχασε. :biggrin:

Έχω μια ψηφιακή ζυγαριά που άμα είσαι πάνω από 120kg αρνείται να σε ζυγίσει, όταν τη είχα αγοράσει δεν το είχα προσέξει.
Έρχετε μια μέρα ένας χοντρός φίλος που είχα να τον δω καιρό, τον βλέπω και παθαίνω σοκ, του βάζω χέρι και φέρνω τη ζυγαριά, ανέβα του λέω και από αυτά που θα γράψει τη επόμενη βδομάδα θα είσαι 2 κιλά κάτω. Ανεβαίνει και μετά από λίγο γράφει η οθόνη error, μου λέει, φέρε κάνα ντελίβερι να παραγγείλουμε κάνα σουβλάκι και θα πάμε αύριο να ζυγιστώ σε γεφυροπλάστιγγα, έκλαψα με τη αναισθησία του... :roflmao:
Επίσης το τελευταίο διάστημα παρακολουθώ το κανάλι αυτουνού προς συμμόρφωση, ο κερατάς δεν παλεύεται με τις χαζαμάρες που τρώει και βαθμολογεί.

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.491
Members
38.330
Νεότερο μέλος
NIKOS KOLLIAS