Δίαιτα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.740
Ο ένας δεν θέλει το ένα, ο άλλος δεν θέλει το άλλο, στο μπαχτσέ εγώ βλέπω τις τσουκνίδες ως γκουρμέ πχιάτο και όλοι οι άλλοι το βλέπουν ως βούρκο, δεν κάνουμε δλειά έτσι!!
Αυτός είμαι και σε όπχιον αρέσω, αμάν πχιά!! :lolsign:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.255
Ο ένας δεν θέλει το ένα, ο άλλος δεν θέλει το άλλο, στο μπαχτσέ εγώ βλέπω τις τσουκνίδες ως γκουρμέ πχιάτο και όλοι οι άλλοι το βλέπουν ως βούρκο, δεν κάνουμε δλειά έτσι!!
Αυτός είμαι και σε όπχιον αρέσω, αμάν πχιά!! :lolsign:
Εγώ βλέπω όλον τον μπαχτσέ σαν βούρκο! :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.740
Το βασικό στοιχείο που συζητάμε στο άλλο νήμα, της Υγείας, είναι ότι για ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού το φαγητό είναι μεγάλη απόλαυση (αρκετές φορές η μοναδική) άρα δεν έχει να κάνει με πείνα αλλά μόνο με εθισμό στο "ωραίο, εύκολο και προσιτό".
Αυτό εδώ που έγραψες χωράει πολύ συζήτηση, δεν ήθελα να το προσεγγίσω αλλά πρέπει.
Ένα μεγάλο ποσοστό υπέρβαρων χρειάζονται βοήθεια ειδικού, όχι διαιτολόγου...
Ξερω περιπτώσεις που δεν μπορούν να ανέβουν ή να κατέβουν μια σκάλα, παρόλα αυτά στο καθρέφτη βλέπουν κάτι πολύ όμορφο και συνεχίζουν ακάθεκτοι, αυτοί δεν δέχονται συμβουλές και έτσι και τολμήσεις θα φας μπάν και θα σε κόψουν και τη καλημέρα.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔ - Όχι, δε θα περάσει ποτέ.
Απαγορεύευται από τους κανονισμούς του φόρουμ να γράφεις με κεφαλαία κύριε!! :lolsign:

Last edited:

Reaction score
1.225
Αυτό εδώ που έγραψες χωράει πολύ συζήτηση, δεν ήθελα να το προσεγγίσω αλλά πρέπει.
Ένα μεγάλο ποσοστό υπέρβαρων χρειάζονται βοήθεια ειδικού, όχι διαιτολόγου...
Ξερω περιπτώσεις που δεν μπορούν να ανέβουν ή να κατέβουν μια σκάλα, παρόλα αυτά στο καθρέφτη βλέπουν κάτι πολύ όμορφο και συνεχίζουν ακάθεκτοι, αυτοί δεν δέχονται συμβουλές και έτσι και τολμήσεις θα φας μπάν και θα σε κόψουν και τη καλημέρα.
Γιατι ντρεπεσαι να το πεις;

Reaction score
6.530
Μονο εαν κανεις πραματα που δεν ειναι αγγαρειες αλλα αναγκες,επιθυμιες παρομοιες των παθων, αρα και υποκαταστατα αυτων μπορεις να τα διατηρησεις...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.740
Οτιδήποτε δεν θυμίζει χωριό (οποιασδήποτε χώρας).
Τούτη τη ώρα είμαι ξάπλα στο υγρό γρασίδι, δεν υπάρχει ντίπ θόρυβος, (εκτός από κάτι ενοχλητικά έντομα) και αγναντεύω μια λίμνη που γύρω γύρω έχει πατλιές με τσουκνίδια.
Για μένα αυτός είναι ο επίγειος παράδεισος!! :biggrin:

Reaction score
6.544
Τωρα εγινε της μοδας μια ενεση για διαβητικους που λενε πως κανει δουλεια και για διαιτες. Δε θα το δοκιμαζα προσωπικα.
Παραμύθια. Αν ήταν έτσι τότε εγώ που κάνω 40 μονάδες xultophy ημερησίως θα ήμουν στιλάκι.

Reaction score
1.225
Δεν είναι θέμα ντροπής, δεν είμαι ειδικός, εντοπίζω όμως θέματα ψυχικής υγείας
Ουτε εγω ειμαι ειδικος. Να σου πω τη δικη μου ιστορια.
Το 2014 που εφυγε και ο πατερας μου απο τη ζωη, ανεβασα κατα πολυ την καταναλωση αλκοολ, μαζιμε φαγητο, να νιωσω καλυτερα, μου προσεφερε μια συγκυριακη ευφορια, μια ικανοποιηση. Μεχρι που δεν πηγαινε αλλο.
Αρχισα ομως να μη νιωθω καλα οποτε και απευθυνθηκα σε ψυχολογο, να καταλαβω τι μου συνεβαινε, να εντοπισω το προβλημα (50% της λυσης) γιατι σαν τετοιο το εβλεπα.

Ηταν τα καλυτερα χρηματα που ξοδεψα ποτε. Καταλαβα πολλα, ηρθα σε καλη ισορροπια.
Αυτο που ειπα παραπανω για το γυμναστηριο και την απωλεια κιλων ειναι πλεον το ισοδυναμο του "ειδικου" για εμενα.

Reaction score
16.618
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω με αυτά που διαβάζω :( :thumbsdown:

Καίμε τόσα megabytes κάθε μέρα γράφοντας για τα sub, τα immersive και το RT60, αλλά τα προβλήματα της “παρέας” είναι πολύ μεγαλύτερα και πραγματικά επικίνδυνα.
Κάποιοι από εμάς χρειάζονται βοήθεια άμεσα, έχουν πάρει πολύ στραβό δρόμο.
Σωστα,οι γενικολογίες και οι συγκρίσεις δεν βοηθούν,καθώς η κάθε περίπτωση είναι μοναδική κι έτσι πρέπει να προσεγγίζεται από ειδικούς: Το κανείς στο ιατρείο σου με τους δικούς σου ασθενείς.

Θα μπορούσες εδω να δώσεις μια λίστα τεσσάρων προτεραιοτήτων για εκκίνηση σε παχύσαρκους?Ας είναι και σε επανάλειψη.Μερικες φορές είναι απαραίτητη.
( Αν έχεις τη διάθεση,την καλή θέληση και το χρόνο να το κανείς )

Η παχυσαρκία είναι πάθηση Και η « διαιτα « μόνο δεν αρκει.

Reaction score
1.225
Συγχαρητήρια!!

Το "εγώ" από άνθρωπο σε άνθρωπο θέλει πολύ δουλειά μέχρι να φτάσει κάνεις στη πόρτα του ψυχιάτρου.
Η δουλεια που λες εχει να κανει με το σπασιμο της ρουτινας βασει της οποιας λειτουργει το μυαλο.
Οι "ειδικοι" που λεμε αυτο κανουν, φωτιζουν συμπεριφορες που δημιουργουν προβληματα, σπανε την εθιστικη ρουτινα. :wink:

Reaction score
16.618
Παραμύθια. Αν ήταν έτσι τότε εγώ που κάνω 40 μονάδες xultophy ημερησίως θα ήμουν στιλάκι.
Στο νήμα της υγείας σκοπίμως δεν ανέφερα τ όνομα της ένεσης που ενδείκνυται για διαβητικούς αλλά καταχρηστικά την παίρνουν κι αυτοί που θέλουν να μειώσουν τα κιλά τους. Το σήμα κατατεθέν της είναι άλλο και εδώ και 8 μήνες υπάρχει έλλειψη στην αγορά .

Αλλα το να αγοράζεις τόσο ακριβό ιατρικό προϊόν για να χάσεις κιλά τρώγοντας παράλληλα σοκολάτα και γκουμι μπερις και παγωτο συν καθιστική ζωη,εγώ προσωπικά το θεωρό παραλογο και δεν θα έμπαινα καν στον πειρασμό να νουθετήσω κάποιον που η «λογική» είναι η επιστήμη του.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.927
Υπάρχει μια μέθοδος, σχετικά καινούργια, όπου χειρουργικά αφαιρείται ένα μέρος από το έντερο, δεν ξέρω πόσο μήκος.
Έχω μια γειτόνισσα νέα κοπέλα, που ήταν πολύ υπέρβαρη, πάρα πολύ χοντρή από μικρή.
Οι πιο πολλοί φίλοι "βλαμμένοι" που έρχονται εδώ σε μένα την ξέρουν.
Πριν μερικούς μήνες υποβλήθηκε σε μια τέτοια εγχείρηση αφαίρεσης εντέρου.
Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Έχασε πάρα πολλά κιλά.
Επειδή είχα να την δω πολύ καιρό πριν μερικές μέρες την είδα και δεν την γνώρισα!
Όταν μου μίλησε κατάλαβα ποια ήταν.
Έγινε κουκλί, ενώ ήταν σαν όρκα.

Την εγχείρηση αυτή έκανε και ο Πάνος Καμμένος και έχασε τόσα πολλά κιλά και τόσο σύντομα.

Reaction score
3.357
Υπάρχει μια μέθοδος, σχετικά καινούργια, όπου χειρουργικά αφαιρείται ένα μέρος από το έντερο, δεν ξέρω πόσο μήκος.
Έχω μια γειτόνισσα νέα κοπέλα, που ήταν πολύ υπέρβαρη, πάρα πολύ χοντρή από μικρή.
Οι πιο πολλοί φίλοι "βλαμμένοι" που έρχονται εδώ σε μένα την ξέρουν.
Πριν μερικούς μήνες υποβλήθηκε σε μια τέτοια εγχείρηση αφαίρεσης εντέρου.
Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Έχασε πάρα πολλά κιλά.
Επειδή είχα να την δω πολύ καιρό πριν μερικές μέρες την είδα και δεν την γνώρισα!
Όταν μου μίλησε κατάλαβα ποια ήταν.
Έγινε κουκλί, ενώ ήταν σαν όρκα.

Την εγχείρηση αυτή έκανε και ο Πάνος Καμμένος και έχασε τόσα πολλά κιλά και τόσο σύντομα.
Φαντάζομαι πως, λόγω επικινδυνότητας, θα προτείνεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.740
Η δουλεια που λες εχει να κανει με το σπασιμο της ρουτινας βασει της οποιας λειτουργει το μυαλο.
Οι "ειδικοι" που λεμε αυτο κανουν, φωτιζουν συμπεριφορες που δημιουργουν προβληματα, σπανε την εθιστικη ρουτινα. :wink:

Εμένα με τα λες, έχοντας άλλης φύσης προβλήματα, (καμία σχέση με το εθισμό του φαγητού) πέρασα τη πόρτα και έκατσα στη καρέκλα αυτή, ψυχολόγου και ψυχιάτρου.
Εννοείται ότι βοηθάνε, ως έθνος το έχουμε όμως ως μεγάλο ταμπού και γιαυτό στη καθημερινότητα αντιμετωπίζουμε ένα σωρό άθλιες συμπεριφορές, γιατί είμαστε όλοι, λίγο-πολύ του γιατρού...

Το δικό μου κίνητρο ηταν το αυτονόητο, "απαιτώ μια πχιο ποιοτική ζωή, γιατί μια ζωή τη έχουμε" έτσι ξύπνησα από ένα κρυφό εγωισμό που είχα και οδηγήθηκα στη πόρτα του ειδικού.

Παλιότερα θα με ενοχλούσε να με βάζει χέρι κάποιος για τις μπάμιες μου, πλέον δεν με νοιάζει ντίπ :lolsign:

Κρόκ πχιάσε με άμα μπορείς Μαρή!!
Έκανα διαλλειματικές με περπάτημα και βαριόμαν να πατάω παύση, αλλιώς όλα τα χιλιάρια ήταν κοντά στο τέσσερα :biggrin:
Screenshot_2024-02-18-14-16-57-194_com.strava-edit.jpg

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.490
Members
38.330
Νεότερο μέλος
NIKOS KOLLIAS