Δίαιτα

gid

Reaction score
9.620
Το πρόβλημα δεν είναι να χάσεις κιλά, το πρόβλημα είναι να διατηρήσεις το βάρος σταθερό.
Δηλαδή αν τα κιλά είναι ψηλά, αλλά σταθερά, όλα καλά, λες;

Reaction score
24.332
Οχι σύμφωνα με τον γιατρό στο παραπάνω βίντεο.
Την εποχή που ο άνθρωπος κυνηγούσε για την τροφή του και δεν καλλιεργούσε την γη, ο τρόπος που τσακωνε την γαζέλα ήταν να την ακολουθεί για μέρες μέχρι αυτή να κουραστεί και να την καρφώσουν. Η γαζέλα ήταν σίγουρα πιο γρήγορη και δεν μπορούσαν να την ακολουθήσουν σε κοντινές αποστάσεις , όμως ο άνθρωπος είχε αντοχή να περπατάει αποδοτικά για μέρες , κάπως έτσι ας πούμε ότι δικαιολογείται ότι το περπάτημα σαν άσκηση δεν έχει ειδικές απαιτήσεις εκτός αν περπατάς για μέρες

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.550
Δεν τρώγω πολύ ψωμί , ζυμαρικά παίζουν δύο φορές την εβδομάδα . Δεν τρώγω μαλακίες , αλλά πίνω κρασί . Αυτό αμα το κόψω , θα γίνω με την μία

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.745
Την εποχή που ο άνθρωπος κυνηγούσε για την τροφή του και δεν καλλιεργούσε την γη, ο τρόπος που τσακωνε την γαζέλα ήταν να την ακολουθεί για μέρες μέχρι αυτή να κουραστεί και να την καρφώσουν. Η γαζέλα ήταν σίγουρα πιο γρήγορη και δεν μπορούσαν να την ακολουθήσουν σε κοντινές αποστάσεις , όμως ο άνθρωπος είχε αντοχή να περπατάει αποδοτικά για μέρες , κάπως έτσι ας πούμε ότι δικαιολογείται ότι το περπάτημα σαν άσκηση δεν έχει ειδικές απαιτήσεις εκτός αν περπατάς για μέρες
Πέτα ρε κρόκ γαμ@ τα βζι@ της Μπέθ...
Ήμαν σίγουρος ότι θα επανέλθεις γράφοντας αυτό ακριβώς το παράδειγμα.

gid

Reaction score
9.620
Δεν τρώγω πολύ ψωμί , ζυμαρικά παίζουν δύο φορές την εβδομάδα . Δεν τρώγω μαλακίες , αλλά πίνω κρασί . Αυτό αμα το κόψω , θα γίνω με την μία
Σε μένα ψωμί και ζυμαρικά είναι θάνατος. Σαν τη ζάχαρη. Δύο ζυμαρικά την εβδομάδα είναι πάρα πολύ για όποιοιν θέλει να χάσει βάρος. Έχω μήνες να φάω ζυμαρικά. Και ψωμί, ένα μικρό πακέτο ολικής για τοστ κρατάει 3 εβδομάδες.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.745
Δεν τρώγω μαλακίες , αλλά πίνω κρασί . Αυτό αμα το κόψω , θα γίνω με την μία
Θες να μας ανοίξεις λίγο σε αυτό τη καρδούλας.
Πόσο πίνεις ας πούμε μέσα στο 24ωρο?
Με το κρασί δεν τσιμπάς κάτι?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.244
Κύρ Γιάννη, δεν μας τα λες καλά...
2 κιλά τη μέρα είναι μεγάλη ποσότητα, ξεκίνα και κόβε
τι λε ρε? ....και τι θα τον έχουμε μετά εδώ μέσα?:biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.745
τι λε ρε? ....και τι θα τον έχουμε μετά εδώ μέσα?:biggrin:

Τώρα αυτό δεν σηκώνει πλάκα, επίσης δεν έχει να κάνει μόνο με τη απώλεια βάρους.
Παλιά είχα και εγώ τα πάθη μου, ξέρω από πρώτο χέρι ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεκολλήσεις, προσωπικά δυσκολεύτηκα πολύ, στο τέλος όμως τα κατάφερα.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
87.128
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω με αυτά που διαβάζω :( :thumbsdown:

Καίμε τόσα megabytes κάθε μέρα γράφοντας για τα sub, τα immersive και το RT60, αλλά τα προβλήματα της “παρέας” είναι πολύ μεγαλύτερα και πραγματικά επικίνδυνα.
Κάποιοι από εμάς χρειάζονται βοήθεια άμεσα, έχουν πάρει πολύ στραβό δρόμο.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.928
Ε χτυπάω κανά 2κιλο την ημέρα. Χωρίς κάτι έξτρα , σκέτο .
Γιάννη σαν πολύ δεν είναι 2 κιλά κρασί την ημέρα;
Ένα ποτηράκι με το φαγητό είναι θεμιτό.
Αλλά 2 κιλά την ημέρα είναι πολύ.
Μείωσε το σταδιακά.

Reaction score
2.562
Οσοι μιλατε για διαιτες ευκολες κλπ σε ατομα ποθ ειναι ολη τους τη ζωη παχυσαρκα, δεν ξερετε τι σας γινεται.

Βαζεις καποια στιγμη σκοπο να χασεις, κανεις μια προσπαθεια,χανεις, γινεται μια στραβη που σε ξετιναζει ψυχολογικα, την πεφτεις στο φαΐ και παρ'τα παλι και αλλα τοσα.

Ηθελα να κανω χειρουργειο στομαχου τον Απριλη. Χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν το εκανα. Δεν εγινε γιατι φοβοταν η συζυγος μην παθω κατι λες και τωρα ειναι ολα καλα. Ευτυχως δεν εχω θεματα υγειας. Τουλαχιστον δε φαινονται σε εξετασεις.

Οσα ατομα εχω γνωρισει που εχουν κανει εγχειριση, σωθηκαν. Και ολοι μου ειπαν πως δε θα το ξαναεκαναν. Βεβαια το λενε εκ του ασφαλους αφου εχουν χαζει καμια 80αρα κιλα και ο τροπος ζωης τους αλλαξε ριζικα. Ειχα τον αλλον να εχει βαλει μπαλονακι και να να βαζει ενα λιτρο γαλα μαζι με ενα πακετο δημητριακα για βραδυνο. Τα ξερναγε εννοειται. Μεχρι τοτε ειχε χασει 60 κιλα. Τωρα ειναι φλουδα. Ξεκινησε γυμναστηρια κλπ γιατι το κανει με μεγαλυτερη ανεση.

Για να χασεις πολλα κιλα, θες κοπο. Τρελο κοπο. Ειχα δοκιμο σε καραβι. 140 κιλα ο μπαγασας. Ετρωγε μονο μια σαλατα την ημερα. Τον επιασα να βγαινει για δουλεια σε καταστρωμα πλοιου με νιτσεραδα στους 38 βαθμους για να ιδρωνει. Εχασε και τα κρατησε. Οχι απλα εχασε, εγινε μοντελο.

Μια ζωη χοντρος ημουν και με περιορισμους. Γεννηθηκα με περιορισμους. Σε βαθμο που οταν γεννηθηκε η μπεμπα, ειχα τη μανα μου να τσαντιζεται πως της δινουμε πολυ γαλα και θα παχυνει. Σε καθε ευκαιρια που εβρισκα κατεβαζα οτι εβρισκα.

Εφτασα μεχρι 190 και κατι. Με ειχε δει ο ζαπαντης που με γνωριζε και το τι μου κατεβασε,δε λεγεται. Τωρα ειμαι 157. Κανω ραγδαια διαιτα τωρα τελευταια. Πρωι γιαουρτι με μελι και μεσημερι κατι με σαλατα πρασινη. Μεχρι 10 Μαρτιου θα ειμαι κατω απο 148 και θα συνεχισω οσο αντεχω.
Δε νιωθω πεινα. Λαιμαργια νιωθω. Η οποια με τρωει συνεχεια. Για να ξεφυγω θα παρω ενα κουταλακι γλυκο της συζυγου και τερμα. Ξεγελαω τον εαυτο μου οσο μπορω.

Τραβαω και 3 διωρα προπονηση τη βδομαδα τεννις και τελος. Μετα, δουλειες του σπιτιου.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.491
Members
38.330
Νεότερο μέλος
NIKOS KOLLIAS