Timaras
- Reaction score
- 2.131
Ένα ηχείο έχες?Ποσες φορες να εφαρμοσω το Trueplay ωστε να παραδεχτειτε οτι ειναι marketing ?
Ποιό?
Ένα ηχείο έχες?Ποσες φορες να εφαρμοσω το Trueplay ωστε να παραδεχτειτε οτι ειναι marketing ?
Rtings , freq response .......Α, εντάξει τότε.
Ε ναι,ίσως να μην είναι ασφαλές το συμπέρασμά του τότε!
Βέβαια,κι απ' την άλλη θα πρεπε να δουλεύει όπως και με δύο ή και περισσότερα ηχεία,γιατί όχι?
Για εμενα δεν εχει λογικη αυτο ., Μεχρι να δω μετρησεις κ οχι να το ακουσω με τα αυτια μου , Trueplay offΜε όσα λιγότερα έχει να δουλέψει ένα σύστημα ισοστάθμισης, τόσο λιγότερο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.
Άλλο 2 σαμπ, άλλο 1, άλλο κανένα.
Από κει και πέρα, αλλιώς διεγείρουν τον χώρο δύο Five, αλλιώς μόνο ένα.
Σε ένα μονό Five που έχω στο σαλόνι, δεν μπήκα καν στον κόπο να κάνω Trueplay.
Μα αυτό το freq response δεν είναι χειρότερο από αυτό των klipsch που τα έχουμε του πεταματου εδώ μέσα?Rtings , freq response .......
Sonos Five Review
The Sonos Five is a sleek wired speaker that's designed for home use. You can connect it to your phone and other mobile devices over Wi-Fi or Apple AirPlay, and ...www.rtings.com
Το λέω επειδή έχω ακούσει το Marshal Stanmore. Έχει ίδια ποιότητα ήχου; Υπερτερεί σε κάτι το ένα από το άλλο;Έτσι γενικά σαν μάρκα;
Όποιο νά‘ναι μοντέλο;
Ασχέτως χώρου;
Το μετρησαν με TrueplayΜα αυτό το freq response δεν είναι χειρότερο από αυτό των klipsch που τα έχουμε του πεταματου εδώ μέσα?
Σε καμία περίπτωση, ούτε καν παραπλήσιο.Μα αυτό το freq response δεν είναι χειρότερο από αυτό των klipsch που τα έχουμε του πεταματου εδώ μέσα?
Το Woburn III είναι πιο δυνατό από το αντίστοιχο Sonos Five.Το λέω επειδή έχω ακούσει το Marshal Stanmore. Έχει ίδια ποιότητα ήχου; Υπερτερεί σε κάτι το ένα από το άλλο;
Σε ένα σαλόνι θα το βάλω 5x5.
Ποιο Sonof είναι αντίστοιχο του Woburn?
Δοκίμασα στη σελίδα της Sonos να κάνω το upgrade μιας και θέλω να χτυπήσω ένα sub, αλλά ενώ μου λέει upgrade credit activated(μου στείλανε και μέιλ επιβεβαίωσης) στο checkout δεν μου βγάζει καμμία έκπτωση.Εντωμεταξύ τρέχει προωθητική ενέργεια από τη Sonos, με 30% έκπτωση σε νέα μοντέλα για κατόχους παλαιότερων μοντέλων.
Λήγει στις 29 Φεβρουαρίου και μετά επιστρέφει στη μόνιμη έκπτωση που είναι 15%.
Ευκαιρία ως κάτοχος του Move να πάρω το Move2 στο νέο φοβερό πράσινο χρώμα με 30% έκπτωση.
Το παλιό ήταν mono, με μονό tweeter.
Το νέο με τα διπλά tweeter θα είναι πιο ευχάριστο.
Upgrade Programme Terms & Conditions | Sonos
Interested in the Sonos Upgrade Programme? Look here for the full Terms and Conditions to read about the details.www.sonos.com
Ενεργό το έχεις; Το δουλεύεις; Εμφανίζεται στη λίστα σου; Τo One είναι;Έκανα login, βλέπω το προφίλ μου, το σύστημα μου, κλπ. αλλά πουθενά το upgrade.