EverSolo Audio - Ελλάς

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.528
Άντε και παίρνουμε το Eversolo, άντε και το συνδέουμε με power amp, subwoofer πως βάζουμε;
Η χρήση του Eversolo A6 είναι streamer DAC , το Α8 επιπλέον και προενισχυτής.
Μάλιστα χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο τα αγοράζουν για αυτόν τον λόγο.

Κάποιοι χρησιμοποιούν τις 2 εξόδους τους για να βάλουν και subwoofer.
Δεν είναι η βέλτιστη λύση.

Για streamer & dacs σχεδιάστηκαν κυρίως και εκεί υπερέχουν.
Αν κάποιος χρειάζεται κάτι άλλο, μπορεί να δει άλλα προϊόντα της αγοράς.
Που όμως δύσκολα έχουν τόσο καλή υλοποίηση streamer /dac σε ποσό των 890€. (Α6).
Ή αντίστοιχα streamer/super dac, analogue preamp (A8) στα 2Κ.

Εξαρτάται που δίνει μεγάλη βαρύτητα ο ενδιαφερόμενος χρήστης.

Αλλιώς όπως λένε οι Εγγλέζοι jack-of-all-trades, master of none.
Αυτός που είναι σε θέση να κάνει πολλά πράγματα, αλλά δεν είναι ειδικός σε κανένα

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.087
Εδώ θα δείτε πραγματικά σοβαρές μετρήσεις

(The EverSolo DAC-Z8 offers top notch objective performance at an attractive price, with some excellent features and QoL aspects too!)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.096
Να ρωτήξω κάτι θα ήθελα, ακούω στο Α6 κάποιους συγκεκριμένους σταθμούς, όταν παρουσιαστεί κάποιο θέμα στο stream του σταθμού το eversolo πάει αυτόματα στο επόμενο αποθηκευμένο σταθμό.
Υπάρχουν όμως κάποιες φορές που σταματά να παίζει και παραμένει κολλημένο στο ίδιο σταθμό, σε αυτή τη φάση πρέπει να προχωρήσεις χειροκίνητα στο επόμενο σταθμό για να συνεχίσει να παίζει και να επιστρέψεις πάλι στο σταθμό που άκουγες.
Μέσα στη μέρα θα συμβεί 2-3 φορές, συμβαίνει και σε άλλους ή έχω κάποιο θέμα με δίκτυο άραγε? 🤔
Το router γενικά δεν κάνει αποσυνδέσεις, όταν δλδ. το eversolo κολλάει έχω δίκτυο κανονικά, η σύνδεση είναι με ethernet καλώδιο.

Reaction score
596
δυο ερωτήσεις σχετικά με το Α8,
όταν συνδέσουμε πικάπ υπάρχει έξοδος στο coaxial digital? ομοίως από arc-hdmi δίνει coaxial?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.096
Να ρωτήξω κάτι θα ήθελα, ακούω στο Α6 κάποιους συγκεκριμένους σταθμούς, όταν παρουσιαστεί κάποιο θέμα στο stream του σταθμού το eversolo πάει αυτόματα στο επόμενο αποθηκευμένο σταθμό.
Υπάρχουν όμως κάποιες φορές που σταματά να παίζει και παραμένει κολλημένο στο ίδιο σταθμό, σε αυτή τη φάση πρέπει να προχωρήσεις χειροκίνητα στο επόμενο σταθμό για να συνεχίσει να παίζει και να επιστρέψεις πάλι στο σταθμό που άκουγες.
Μέσα στη μέρα θα συμβεί 2-3 φορές, συμβαίνει και σε άλλους ή έχω κάποιο θέμα με δίκτυο άραγε? 🤔
Το router γενικά δεν κάνει αποσυνδέσεις, όταν δλδ. το eversolo κολλάει έχω δίκτυο κανονικά, η σύνδεση είναι με ethernet καλώδιο.
Βρέθηκε ο ένοχος σε όλα τα παραπάν, γενικά πάντα σήκωνε θερμοκρασίες, μάλλον γέρασε, problem solved!!
IMG_20240313_204601.jpg

Reaction score
53
Καλησπέρα. Το ότι υπάρχουν αγγελίες πώλησης/ανταλλαγής (ανεξαρτήτως δικαιολογίας), για τα Eversolo A6 και Α8, τόσο σύντομα μετά την αγορά τους, δεν το λες και καλό σημάδι!

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.528
Φυσικά ουδείς τέλειος και δεν υπάρχουν και τέλεια μηχανήματα.

Αλλά, το σχόλιο σας θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον αν ξέρατε τα στατιστικά πωλήσεων / αγγελίες....

Reaction score
53
Μία απλή διαπίστωση έκανα από αυτά που βλέπω και διαβάζω εδώ. Θεωρώ τον εαυτό μου εν δυνάμει αγοραστή ενός Eversolo μηχανήματος (του ενισχυτή ή ενός streamer/player χωρις dac όταν βγάλει), αλλά περιμένω με υπομονή. Φυσικά εσείς σας αντιπρόσωπος θα έχετε άλλη άποψη-εικόνα της αγοράς. Για αυτό και υπάρχει αυτό το εξαιρετικό και εξειδικευμένο site, για να λέμε τις απόψεις μας.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.528
Φυσικά όλοι λέμε τις απόψεις μας, σε αυτό τον ωραίο και φιλόξενο χώρο.

Ένας εκ των πωλητών από τις 2-3 αγγελίες, μου έστειλε την απάντηση του, λόγω απουσίας από το avsite και με παρακάλεσε να την μεταφέρω:

"ΣXETIKA ME THN ΠΩΛHΣH. AN ΘEΛEIΣ ΓPAΨE EK MEPOYΣ MOY (damian10) OTI TON ΛOΓO TON ANAΦEPΩ EYKPINΩΣ ΣTHN AΓΓEΛIA: ΠΩΛHΣH H ANTAΛΛAΓH ΜΕ Α6 (KYPIΩΣ) ΛOΓΩ ΠPOΘEΣHΣ AΓOPAΣ AKPIBOTEPOY NTAK KAI MONON. TO MHXANHMA EINAI EΞAIPETIKO"

Θέλει να ξανά αγοράσει το Α6 για χρήση streamer.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.096
Καλησπέρα. Το ότι υπάρχουν αγγελίες πώλησης/ανταλλαγής (ανεξαρτήτως δικαιολογίας), για τα Eversolo A6 και Α8, τόσο σύντομα μετά την αγορά τους, δεν το λες και καλό σημάδι!
Δεν υπάρχει πχιο γκρινιάρης από μένα, ήδη στη αρχή έγραψα διάφορα παράπονα, όπως ότι δεν δίνει remote με το A6, αυτό είναι μεγάλο φάουλ πίστευα και πιστεύω διότι είναι γυφτιά από μέρους της εταιρίας.
Όσον αφορά τη συσκευή δεν έχω κανένα παράπονο είμαι πολύ ευχαριστημένος, να πω τη αλήθεια μπήκα και λίγο στο πειρασμό για αγορά του μεγαλύτερου αδερφού, αλλά μου πέρασε. :biggrin:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.528

Reaction score
53
Δεν υπάρχει πχιο γκρινιάρης από μένα, ήδη στη αρχή έγραψα διάφορα παράπονα, όπως ότι δεν δίνει remote με το A6, αυτό είναι μεγάλο φάουλ πίστευα και πιστεύω διότι είναι γυφτιά από μέρους της εταιρίας.
Όσον αφορά τη συσκευή δεν έχω κανένα παράπονο είμαι πολύ ευχαριστημένος, να πω τη αλήθεια μπήκα και λίγο στο πειρασμό για αγορά του μεγαλύτερου αδερφού, αλλά μου πέρασε. :biggrin:
Και εμένα το απόλυτο ultra hi-fi όλα σε ένα είναι το A8 με ενεργά ηχεία τα Kali Audio IN8 με προαιρετική προσθήκη το cd transport Shanling ET3.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.539
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106