Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Το εχουμε κι απλως το κοιταμε...Άντε και παίρνουμε το Eversolo, άντε και το συνδέουμε με power amp, subwoofer πως βάζουμε;
Η χρήση του Eversolo A6 είναι streamer DAC , το Α8 επιπλέον και προενισχυτής.Άντε και παίρνουμε το Eversolo, άντε και το συνδέουμε με power amp, subwoofer πως βάζουμε;
Για εξηγησου: για συνδεση με ενα εργο σαμπ με εισοδο rca, (πως) γινεται;A8 + 2 σαμπ με xlr in και κροσαρισμένα xlr out για τα ενεργά μόνιτορ, job done.
Βρέθηκε ο ένοχος σε όλα τα παραπάν, γενικά πάντα σήκωνε θερμοκρασίες, μάλλον γέρασε, problem solved!!Να ρωτήξω κάτι θα ήθελα, ακούω στο Α6 κάποιους συγκεκριμένους σταθμούς, όταν παρουσιαστεί κάποιο θέμα στο stream του σταθμού το eversolo πάει αυτόματα στο επόμενο αποθηκευμένο σταθμό.
Υπάρχουν όμως κάποιες φορές που σταματά να παίζει και παραμένει κολλημένο στο ίδιο σταθμό, σε αυτή τη φάση πρέπει να προχωρήσεις χειροκίνητα στο επόμενο σταθμό για να συνεχίσει να παίζει και να επιστρέψεις πάλι στο σταθμό που άκουγες.
Μέσα στη μέρα θα συμβεί 2-3 φορές, συμβαίνει και σε άλλους ή έχω κάποιο θέμα με δίκτυο άραγε?
Το router γενικά δεν κάνει αποσυνδέσεις, όταν δλδ. το eversolo κολλάει έχω δίκτυο κανονικά, η σύνδεση είναι με ethernet καλώδιο.
Δεν υπάρχει πχιο γκρινιάρης από μένα, ήδη στη αρχή έγραψα διάφορα παράπονα, όπως ότι δεν δίνει remote με το A6, αυτό είναι μεγάλο φάουλ πίστευα και πιστεύω διότι είναι γυφτιά από μέρους της εταιρίας.Καλησπέρα. Το ότι υπάρχουν αγγελίες πώλησης/ανταλλαγής (ανεξαρτήτως δικαιολογίας), για τα Eversolo A6 και Α8, τόσο σύντομα μετά την αγορά τους, δεν το λες και καλό σημάδι!
Και εμένα το απόλυτο ultra hi-fi όλα σε ένα είναι το A8 με ενεργά ηχεία τα Kali Audio IN8 με προαιρετική προσθήκη το cd transport Shanling ET3.Δεν υπάρχει πχιο γκρινιάρης από μένα, ήδη στη αρχή έγραψα διάφορα παράπονα, όπως ότι δεν δίνει remote με το A6, αυτό είναι μεγάλο φάουλ πίστευα και πιστεύω διότι είναι γυφτιά από μέρους της εταιρίας.
Όσον αφορά τη συσκευή δεν έχω κανένα παράπονο είμαι πολύ ευχαριστημένος, να πω τη αλήθεια μπήκα και λίγο στο πειρασμό για αγορά του μεγαλύτερου αδερφού, αλλά μου πέρασε.