Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 36.864
Συγγνώμη αλλά και πόσα άλλα από τη λίστα δεν είναι καφέδες αλλά ζαχαρουχα αφεψήματα.
Cubano, bonbon (κουφέτο νομίζω, κυριολεκτικά), ινδικός....
Μόνο ο τουρκικός είναι αντρικός
Το βιετναμεζικο ειδικά , επρεπε να τον λενε "ζαχαρη με γαλατακι και μου επεσε λιγο καφές μεσα".ζαχαρουχα αφεψήματα.
Ορμώμενος από την παραπάνω λίστα με τους καφέδες, είπα να κάνω αυτόν με το εβαπορέ... Τον μπονμπον. Εβαλαμια κουταλιτσα ζάχαρη μόνο... Αίσχος. Ούτε η σύζυγος δεν τον ήπιε.
Εγώ τις έχω φάει στην Τουρκία που τις ανοίγουν και βάζουν καϊμάκι.Ξέρεις που φτιάχνουν τις καλύτερες τουλουμπες.... Στον Σόχο. Στη μέση του πουθενά. Βασικά ένας μπάρμπας τις έφτιαχνε που πέθανε πρόσφατα... Έχει από βδομάδα συμβόλαιο εκεί η σύζυγος. Να δούμε τι θα φέρει. Οπότε πηγαίνει παίρνει τουλουμπες (μικρού μεγέθους, τις μισές από το σύνηθες) και κασέρι.
Marketing. Έχει πολύ καλά σχόλια σε γνωστά forum (barista) από γνώστες που την πήραν για δοκιμή. Την έχει και φίλος και πάει 9bar, μόνο αν κάνει υπερβολικά λεπτό κόψιμο την είδε να πηγαίνει στα 12.προτεραιότητα θα έπρεπε μάλλον να είναι να βρεις τρόπο να αλλάξεις την πίεση από την ονομαστική των 19 bar (υπερβολική, εάν ισχύει βέβαια) στη 'σωστή' των 9 bar.
Ο μπλε
Έβαλα παραγγελία, αν και δεν είμαι χαϊεντάς στον καφέ...για να δούμε αν αξίζει την τιμήΟ Αιθιοπίας
και 8 bar θα έλεγαστη 'σωστή' των 9 bar
άρα κάπου εκεί θα είναι ρυθμισμένη.μόνο αν κάνει υπερβολικά λεπτό κόψιμο την είδε να πηγαίνει στα 12
Δες και πες μας!Έβαλα παραγγελία, αν και δεν είμαι χαϊεντάς στον καφέ...για να δούμε αν αξίζει την τιμή