Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Από τη συγκίνηση για το δίκιο των Ούγκα! Δεν μπορώ να ζω με τέτοιες τύψεις.
από πότε δίνεις τηλ σε συριζαίους?Υπάρχει, στις ρυθμίσεις παροχής ενέργειας/αλλαγή ρυθμίσεων σχεδίου.
Αν δε το βρεις πάρε τηλέφωνο.
Το πιάνο το λύνει ειδικός και ειναι περιπου οσο μια 95ρα τηλεοραση και πολυ πιο βαρύ. Το πρόβλημα θα ξεκινήσει απο 100 ίντσες και πάνω, όχι λόγω μεγέθους αλλά λόγω εύθραστου πάνελ. Μονο με κουτι θα μετακινείται και αυτο σημαίνει 3m όγκο!Το λογικό είναι όσο μεγαλώνουν τα μεγέθη που πωλούνται να υπάρξει υπηρεσία μεταφοράς που θα προσφέρουν μεταφορικές με δικό τους εξοπλισμό, κατά αναλογία με τη μεταφορά πιάνου πχ που είναι μακράν πιο δύσκολη υπηρεσία.
Σε κάθε περίπτωση οι εταιρίες που κάνουν μετακομίσεις θα πρέπει να λύσουν αντίστοιχο πρόβλημα σε μελλοντικούς πελάτες στην ερχόμενη 5ετια
Δυο πιάνα, δυο φορές μετακόμιση δεν χρειάστηκε να λυθεί τίποτα. Αναβατόριο - φορτηγό - αναβατόριο. Και άλλο ένα πιάνο, πριν 17 χρόνια, που είχαμε στείλει στον αδελφό της γυναίκας μου σε άλλη πόλη ούτε αυτό χρειάστηκε να λυθεί.Το πιάνο το λύνει ειδικός και ειναι περιπου οσο μια 95ρα τηλεοραση και πολυ πιο βαρύ. Το πρόβλημα θα ξεκινήσει απο 100 ίντσες και πάνω, όχι λόγω μεγέθους αλλά λόγω εύθραστου πάνελ. Μονο με κουτι θα μετακινείται και αυτο σημαίνει 3m όγκο!
Αυτό ονομάζεται πιάνο!! Τα άλλα είναι κάτι σαν πιάνο εκτός του κλαβινόβα που έχει σε μεγάλο βαθμό την αίσθηση του πλήκτρου και της δύναμης!Σταύρο μάλλον εννοεί Πιάνο με ουρά.
νταξ...είσαι ίνδαλμα λεμεΤο πιάνο το λύνει ειδικός και ειναι περιπου οσο μια 95ρα τηλεοραση και πολυ πιο βαρύ. Το πρόβλημα θα ξεκινήσει απο 100 ίντσες και πάνω, όχι λόγω μεγέθους αλλά λόγω εύθραστου πάνελ. Μονο με κουτι θα μετακινείται και αυτο σημαίνει 3m όγκο!
Οκ. Εγώ έγραψα για τρία όρθια Γιαμάχα, τυπικού μεγέθους.Αυτό ονομάζεται πιάνο!! Τα άλλα είναι κάτι σαν πιάνο εκτός του κλαβινόβα που έχει σε μεγάλο βαθμό την αίσθηση του πλήκτρου και της δύναμης!
Ποια η διαφορά με τα κλασικά αρμονία τύπου yamaha -roland;Μιας και είμαι on topic (#not ).
Για πείτε οι γνώστες. Τα Clavinova καλά είναι; Σκέφτομαι το CLP-745.
Δεν ξέρω τι ή αν έχουν διαφορές. Δεν θέλω όμως αυτό το look του κλασικού αρμόνιου, αλλά πιάνου.Ποια η διαφορά με τα κλασικά αρμονία τύπου yamaha -roland;
Τα συνδέεις και με ενεργα ηχεια.
Υποκατάστατο πιάνουΤα Clavinova καλά είναι;
Τι εννοείς; Επειδή είναι μικρό ή επειδή είναι ψηφιακό; Kλασικό πιάνο με χορδές δεν παίρνω. Και επειδή δεν χωράει, και επειδή είναι ακριβό. Αν είχα χώρο και χρήμα θα έπαιρνα με ουρά. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξεκινήσω μαθήματα, μου αρέσει. Άσε που ψήνεται και η γυναίκα.Υποκατάστατο πιάνου
Πέραν της μουσικής απόδοσης, το κύριο γνώρισμα ενός πιάνου ουράς είναι η αίσθηση του πλήκτρου. Δεν έχει την αίσθηση του πλαστικού, πανάλαφρου πλήκτρου των synthi η των πιάνων τοίχου! Και η ένταση εξαρτάται από την πίεση!!! Κάποιος που έχει παίξει σε πιάνο με ουρά ΔΕΝ μπορεί να παίξει σε τέτοια πιάνα. Ούτε έχει νόημα να μάθει κάποιος έτσι. Το μοναδικό ηλεκτρονικό πιάνο που έχει αίσθηση πλήκτρου και παίζει ένταση ανάλογα με το πάτημα είναι το κλαβινόβα. Γιαυτό και είναι πανάκριβο. Αλλά σε κανονικό σπίτι πιάνο με ουρά δεν μπαίνει. Βάλτε κουβέρτες, βάλτε παπλώματα, βάλτε ότι θέλετε, δεν κόβει ήχος!! Ενώ στο κλαβινόβα απλά μειώνεις volume. To MONO υποκατάστατο άξιο αναφοράς. Μια βόλτα από ΝΑΚΑ θα σας δώσει να καταλάβετε τι εννοώ.Τι εννοείς; Επειδή είναι μικρό ή επειδή είναι ψηφιακό; Kλασικό πιάνο με χορδές δεν παίρνω. Και επειδή δεν χωράει, και επειδή είναι ακριβό. Αν είχα χώρο και χρήμα θα έπαιρνα με ουρά. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξεκινήσω μαθήματα, μου αρέσει. Άσε που ψήνεται και η γυναίκα.